Bölüm 5

601 44 184
                                    


Ramazan bayramınız mübarek olsun. Benden size bayram şekeri resim ile gözleriniz şenlensin. Bir resim daha var ama o başka bölüme artık. Çok güzeller ya... 6. Sezon tanıtımının üzerine çok iyi geldi. Tanıtım demişken çok şikayetçiyim. 😒 Lance ile Keith'in buluşmasını daha farklı hayal etmiştim. Yaparken ne düşünüyorlardı acaba. 🙄 Lance'i sanki sürekli itip kakıyorlar gibi hissediyorum. Daha yazacak çok şey var ama yazarsam yeni kitap olur. 😤 O yüzden kendimi frenliyorum ve sizi bölümle baş başa bırakıyorum. İyi okumalar. 💕

"Ondan hoşlanıyorsun değil mi?" Duyduğu cümleyle vücudundaki bütün kan çekilmişti Lance'in. Bembeyaz yüzüyle ve kocaman açılmış gözleriyle sesin sahibine döndü. Lance korku dolu gözlerle nefesini tutmuş bir şekilde bakıyordu. Keith'in az önce tanıştırdığı arkadaşlarından biriydi bu. Adı Shiro'ydu. Ne yapmalıyım? Ne demeliyim? diye düşünmeye başladı.

"N-neden bahsediyorsunuz? Öyle bir şey y-yok." İstemeden kekeledi. Eli ayağı da titremeye başladı. Koyacak bir yer bulamıyordu.

"Hmm... Demek öyle. Ben yanıldım demek ki." Elini çenesine yerleştirerek şüpheli bir şekilde bakmaya başladı. Lance bu bakışlar yüzünden daha da tedirgin oldu.

"Gerçi demin ki bakışlarından hiç öyle gözükmüyordu." Lance dönüp Keith'e baktı içecek için bekliyordu hala. Stresten ötürü düzgün düşünemiyordu. Karşısındaki adam ise gülümseyerek izledi esmer çocuğun hareketlerini. Biraz daha devam ederse muhtemelen bayılacaktı. Lance'in haline acıdı ve daha fazla uzatmadı. Küçük bir kahkaha attı. Lance işse şok içinde gülen adamı izliyordu. Gülmeyi kesti ve yüzüne bir tebessüm yerleştirerek konuştu.

"Endişelenme." Dedi nazik bir ses tonuyla.

"Seni yargılayacak falan değilim. Bana düşmez zaten. Bu tür şeyleri kafaya takan biri değilim. Ayrıca Keith benim kardeşim gibidir. Onun mutlu olmasını çok isterim. Ve senin onu gerçekten sevdiğin bakışlarından belli oluyor. Onu mutlu edebilirsin." Kolunu omuzuna atarak cesaret verdi. Dediklerini şaşkınca dinliyordu Lance. Shiro kafasını Lance'in yüzüne yaklaştırdı. Hızla onlara doğru gelen Keith'e bir bakış attı. Elini çabuk tutup konuştu.

"Kendine güven. Belki de hislerin karşılıksız değildir." Diyerek göz kırparak yüzünü uzaklaştırdı.

"Gerçi ikinizde bu kadar kör iken bu biraz zor olacak." diye mırıldandı. Cümlesini bitirmesiyle Keith yanlarına geldi. İçeceği gülümseyerek Lance'in önüne bırakıp Shiro'ya döndü.

"Ne konuşuyordunuz?" Yüzüne zoraki bir gülümseme ekledi. Shiro sesli bir kahkaha atarak elini Lance'in omuzuna atarak kendine çekti. Lance ise Shiro'nun dediklerini düşünüyordu. Gerçekten onu sevme ihtimali var mıydı? Düşüncesi bile çok güzel diye geçirdi içinden Lance.

Seni Yememe İzin Ver «Klance»Where stories live. Discover now