Bölüm 8 (S)

925 44 239
                                    

İşte beklenen bölüm. İlk smut yazışım hatam varsa şimdiden özür diliyorum. 😘

"Birbirimize hislerimizi itiraf edip sevgili olduğumuza göre..." tişörtünün alt kısmından tutarak yukarı doğru kaldırarak üzerinden çıkartıp attı.

"...şimdi seni yememe izin ver."

Lance büyülenmiş bir şekilde bakıyordu. Yavaşça yaklaşan dudakları birbirini bulduğunda Lance karşısındaki adama daha ne kadar aşık olabileceğini düşündü. Her hareketiyle kendine daha çok aşık ediyordu. Ona olan sevgisini her bir hücresinde hissediyordu. Öpüşmeleri bittiğinde Kıyafetinin fermuarını göbek hizasına kadar indirerek boynuna yöneldi. Lance boynunda hissettiği öpücükle gözlerini kapatıp kollarını Keith'e doladı. Bu hareket ile öpücükler ısırıklara dönüşmüştü. Keith onun olduğunu anlamaları için görünebilecek her yere kendinden izler bırakıyordu. İşini bitirdiğinde kafasını kaldırdı.

"Bu izler diğer kurtları senden uzak tutar." Lance bu sahiplenici tavır karşında kıpkırmızı kesilmişti. Bu hayallerinden bin kat daha güzeldi. Sımsıkı sarıldı sevdiğine. Kostümünün tamamını çıkararak ondan kurtuldu. Dikkatlice incelemeye başladı altındaki bedeni. Gözleri morarmaya başlamış olan bileğine kaydı. Nazikçe tutup baktı. Kıyafeti olduğu için partide fark edememişti.

"Bunu o şerefsiz mi yaptı?" Lance çekingen bir şekilde onayladı kafasıyla.

"Keşke daha sert vursaydım. Hatta bir kaç tane daha yapıştırsaydım." Siniri ses tonundan anlaşılıyordu. Kafasını omzuna koydu esmer oğlanın. Lance de elini Keith'in başına yerleştirdi.

"Bedenine benden başkası iz bırakamaz. Bu beden artık sadece sana ait değil. Dikkatli ol. Benden başkasının dokunmasına izin verme." Lance gülümsemesini engelleyemedi. Keith'in bu kadar sahiplenici ve kıskanç olmasını aklından bile geçirmezdi. Hem de ona karşı.

"Senden başkasının dokunmasını istemiyorum zaten. Ayrıca senden başkasının dokunmak isteyeceğini de sanmıyorum." Keith kafasını kaldırıp ciddi bir şekilde baktı Lance'e.

"Bugün gördük dokunmak istemeyenleri. Hatta bileğinde iz bile bırakmış şerefsiz." Keith bu konunun Lance'i rahatsız edebileceğini düşünerek öfkesini bir kenara bırakıp daha fazla uzatmamaya karar verdi.

"Böyle bir anda o pislikten daha fazla bahsetmeyelim." diyerek öptü sevgilisini. Geri çekilerek tekrar inceledi altındaki mükemmelliği. Tamamen kusursuzdu. Lance bu bakışlara daha fazla dayanmayarak konuştu.

"O-o şekilde bakma."

"Çok güzelsin yapabileceğim bir şey yok." Diyerek dudaklarına eğildi. Küçük öpücüler ile aletine kadar bir yol izledi. Alt tarafına gelince durdu ve baksırını yavaşça çıkardı. Eliyle sertleşmiş aletini kavradı. Lance aletinde hissettiği sıcaklıkla titredi.

"Burası taş gibi olmuş. Şimdi seni rahatlatacağım." Keith'in ne yapacağını anlayan Lance onu omzundan tutarak durdurdu.

"Bunu yapmana gerek yok." Keith onu umursamayarak aleti ağzına alarak gel git yapmaya başladı. Lance'in göğsü hızlı hızlı inip çıkarken inlemelerini tutmaya çalışıyordu. Keith diğer eliyle de göğüs uçlarına dokunup sıkmaya başladı. Bir süre sonra kafasını kaldırıp baktığında sevgilisinin sınırına geldiğini farketti. Yüzüne bakınca zevk aldığı belli oluyordu Lance'in. Bu zevk hayal ettiğinden çok daha iyidi.

"Ahh... Keith geliyorum." Daha da hızlanmıştı hareketleri. Umursamadan yaptığına devam ediyordu.

"Keith dur! Geli-..." Daha fazla tutamadı. Belini gerdi ve boşaldı. Rahatlamaya kendini bıraktı yatağa. Ani gelen endişeyle Keith'e baktı. Onun ağzına boşalmıştı.

Seni Yememe İzin Ver «Klance»Where stories live. Discover now