V.

4.5K 244 27
                                    

Pusťte si tu písničku v médiích❤ Kdo ji zná?

,,Ne..." vrtěl jsem hlavou. Slzy mi tekli proudem po tvářích a já už neměl sílu je zastavit. ,,Alexi-" chtěl mě obejmout ,,Nesahej na mě!" zařval jsem na něj. Jak mi to to mohl udělat? Celou tu dobu, co si hraje na hodného a starostlivého... Přitom mě chce ,,předat" mému otci aby mě někomu prodal. Celou tu dobu mi lže do očí! ,,Lhal jsi mi do očí! Vše co jsi mi řekl je lež! A já se do tebe jako idiot zamiloval!" Křičel jsem na něj a nepřemýšlel co vůbec říkám. Hikaru zalapal po dechu a do očí se mu nahrnuli slzy. Vstal jsem s úmyslem odejít ale moje nohy mě zradili a já skončil na zemi. Nezvládl jsem to a naplno se rozbrečel. Jak mi mohl za tak krátkou dobu, vlést tak hluboko pod kůži? Byl jediný kdo se mě mě choval hezky. Klekl si ke mě na kolena a objal mě, zatím co já ho bouchal pěstmi do hrudi ale to nemělo žádný účinek... Takže jsem to vzdal a brečel nu do ramene.

Už takhle sedíme asi 2 hodiny ale mě to přišlo jako 5 minut. Miluju ho- asi.  Svími city si nejsem natolik jistý ale s klidným srdcem můžu říct že je to něco víc než ze ho mám ,,jenom" rád. ,,Alexi?" prolomí ticho Hikaru, jen jsem k němu zvedl pohled ,,Chci aby jsi věděl ze te nikomu nedám" lehce jsem se usmál a pořádně ho objal. ,,Je to pravda? To že mě miluješ?" zeptal se, namísto odpovědi jsem ho políbil. Spolupracoval a po chvíli jsme zahájili válku jazyků. Když jsem se odtáhli řekl něco co mě dostalo: ,,Nemiluji a nikdy nemiloval ale nechci aby se ti něco stalo protože mi na tobě jistým způsobem záleží" a odešel. Znovu jsem propukl v hysterický pláč. Proč mi tohle dělá? Proč?! Jsem taky jenom člověk a ne hračka na city!

Ale jestli mě tak vidí, tak ať. Od teď NEmám city! Aspoň pro něj ne!

Hrooooozně moc se omlouvám. Dlouho jsem nevidala novou kapitolu a teď přijdu s tímhle. Jsem strašná já vím ale momentálně nemáme doma wi-fi, takže nemám jak vydávat kapitoly. Momentálně jsem v Bratislavě u mé tety a až přijedu tak se budu snažit psát, psát a psát.          Miluju vás, N.

Nejsem hračka!! (YAOI!!)Where stories live. Discover now