XI.

3.2K 218 12
                                    

Okamžitě jsme vstali a začali všechno balit. Oblečení, elektronika, doklady...
Prostě všechno.
Když to bylo všechno zbaleno, nastoupili jsme do auta a jeli neznámo kam. ,,Kam jedeme?" zeptal jsem se po půl hodině ticha.

,,Na mou chatu. Je to přibližně 4 hodiny cesty. Klidně spi" položil jsem mu ruku na stehno a usmál se. Nastavil jsem adresu a zapl autořidiče. Opřel jsem se o sedačku a promnul si obličej. Hned jak jsem sundal ruce z volantu se na Alex vyplašeně podíval. ,,Klid lásko. Mám zaplého autořidiče. Teď to stačí jen pro jistotu hlídat a je to v pohodě" zasmál jsem se nad jeho výrazem a políbil ho. Vášnivě a dlouze. Posadil jsem si ho na klín a zklopil sedačku. Opatrně jsem ho pretočil pod sebe a na novo ho začal líbat. ,,H-Hikaru... Ne-e... Prosím" mumlal mezi polibky. ,,Promiň" zašeptal jsem a posadil ho na sedačku spolujezdce.

,,Hikaru... Ne-e... Prosím" mumlal jsem  mezi polibky. Nechci to. Je brzo. Nejsem připravený ale když se na měj ted podívám. Mám pocit že je zklamaný... A to já nechci.
,,Hikaru, nechci aby jsi byl zklamaný jen... Ještě nejsem připravený. Omlouvám se" sklopil jsem pohled na svoje nohy. ,,Alexi, co te to napadlo? Nejsem zklamaný, chápu . To se Omlouvám šel jsem na to moc rychle..." řekl a to mě donutilo se na něj podívat. Díval se mi do očí. Viděl jsem v nich lásku, smutek a trochu i chtíč. Smutně jsem se na něj usmál a dlouze ho políbil.
_____________________________________

Názor? Popravdě

Nejsem hračka!! (YAOI!!)Where stories live. Discover now