XVIII.

2.4K 166 62
                                    

Přečíst ty kecy dole!👇 Povinně!
_____________________________________
Z krásného snu o me a Alexovi me probudil zvonící mobil.
,,Prosím?" zvednu to
*Opravdu sis myslel že mi utečeš? Omyl. Mě se jen tak nezbavíš* ozve se z telefonu a najednou se hovor vypne. ,,Kdo to byl?" ozve se vedle mě ospalí hlas. ,,Ale nikdo. Spí dál" usměji se falešně. ,,Byl to můj otec, že?" podívá se mi do očí. Nepatrně přikývnu. Alex vztane, oblékne se a co nejrychleji odejde z ložnice. Co to....? Taky vztanu, obléknu a jdu za ním. ,,Alexi?" najdu ho v obýváku na zemi, koukajíc do zdi. ,,Chci mu zavolat" řekne najednou. ,,Ne! Alexi, ne..." objemu ho. On se však vymaní z mého sevření. ,,Chci s ním mluvit" řekne pevně. ,,Dobře" vytočím číslo a dám mu mobil.

*Hikaru, co že mi zrovna ty voláš?* ozve se nechutný hlas mého otce.
,,Těsně vedle, otče"
*Alexi?!*
,,Bingo" řeknu sarkasticky
*Proč mi voláš? Ví o tom Hikaru?*
,,Ano ví a..." podívám se na Hikara ,,Chci se sejít. Jenom ty a já. Zadní bodygardi, matka, Hikaru... Nikdo. Jen mi dva" pronesu tak chladně že si připadám jako on. Jako můj otec.
*Dobře, jak chceš ty. Ale opravdu tam nechceš matku?*
,,Ne"
*Fajn, kdy a kde?*
,,Zítra. U té staré laboratoře za městem. Buď tam ve 3" řekl jsem a tipl to. Hikaru je celý bledý a nevěřícně na mě kouká. ,,T-Ty jsi se zbláznil!" vydechne omámeně. ,,Ne. Jen to chci ukončit" řekl jsem a vstal. ,,Jdu do sprchy" a odešel jsem. V koupelně ze sebe sundám veškeré oblečení a vlezu si do sprchy. Zapnu vodu a po studených kachličkách se sklouznu až na zem. Skrčím kolena a objemu je rukami. Bude to dobré. Vím že to otec nedodrží a vezme sebou svoje lidi. A to já chci.
Otec si mě odvede a Hikaru bude v bezpečí.
**********************************
Další kapitola, jeeeej!👏
Musím vas zásobovat než mi dojdou data + se blížíme ke konci. tak maximálně 5 kapitol (možná míň)😢 Jinak, moc vám chci poděkovat za 5k přečtení Když jsem s tímto příběhem začínala, myslela jsem že si to přečte tak maximálně 20 lidí ale teď? Pane bože, děkuji❤😍
Miluji vás... N

Nejsem hračka!! (YAOI!!)Where stories live. Discover now