XV.

3K 177 14
                                    

Dochází mi data a k taťkovi jedu příští víkend😢
____________________________________
 
Vzbudili vlhké polibky, dopadající na moji tvář, krk a hruď. Ovládl jsem se abych se neusmál a dělal ze pořád spím. Uslyším nespokojené zamručení a ucitim další polibky. Ve chvíli kdy se Alex odtáhne, ho opatrně povalím pod sebe a začnu ho líbat. Když se, kvůli nedostatku kyslíku, odtáhneme podívám se do těch nádherných očí. ,,Ty nespíš?" zčervená a sklopí pohled na mou hruď. Podrbu ho za ouškem a řeknu ,,Vypadám tak?". Uchechtne se a chce se zvednout ale to mu nedovolím. ,,Hikaru?" podívá se na nedůvěřivým pohledem. Neodpovím a začnu ho líbat. Vášnivě a chtivě.

Užívám si jeho polibky a plně se mu oddávám. Je to celé tak vášnivé. Tohle jsem ještě nikdy nezažil. Hikaru ze mě začne doslova trhat oblečení a já si to nadmíru užívám. Za nedlouho jsme oba nazí a Hikaru do mě strčí dva prsty najednou. Prohnu se v zádech a vzdychnu. Dál přidá další a později další prst. ,,Bože!" vzdychu. ,,Dávám přednost oslovení ,,Daddy"" uchechtne se a vysune ze mě prsty a já zakňučím. Hikaru si sundá boxerky a tvrdě do mě vnikne. Jedna neposedná slza mi steče po tváři ale nevěnuji jí pozornost. ,,Daddy!" zavzdychám když se dá do pohybu. Prudce přirazí do mé prostaty a já jsem v nebi. Mám pocit že jsem na chvilku omdlel slastí nebo prostě přestal vnímat. Když jsem však zase procitl, dostal jsem se přes pomyslný okraj a udělal se. Hikaru se po pár přírazech udělal do mého nitra.
,,To bylo dokonalý" dostal jsem ze sebe po chvíli. ,,To bylo" zamumlal Hikaru a vystoupil ze mě. Lehl si vedle mě a objal mě. ,,Miluji tě" řekl jsem a čekal na jeho reakci. ,, tebe taky" usmál se a pak už jsme oba usnuli.
***********************************
Snad se vám tato kapitola líbila
Miluji vás.... N

Nejsem hračka!! (YAOI!!)Where stories live. Discover now