VIII.

3.7K 222 9
                                    

Nejlepší polibek, který jsem kdy zažil.
Nemám moc s čím porovnávat ale vím ze je prostě nejlepší.

Hikaru

Vím že je to špatné ale spolupracoval jsem. Je to dokonalé. On je dokonalí. ho tak moc miluji. Tak kurva moc. Rozhodl jsem se. Řeknu mu, co k němu cítím a odjedeme někam spolu. Odpojím  se od jeho dokonalých rtů. Nespokojeně zamňouká a pohlédne mi do očí. ,,... Nevím jak začít. To že jsem od sebe odstrkoval byla ta největší chyba co jsem kdy udělal. Miluji . Tak příšerně moc te miluji. I když jsem tvrdil opak... Miluji " dokončím svůj monolog plný citů. Kouká mi nehybně do očí. Čekal jsem cokoliv. Facku, řev nebo třeba opětování citů ale nečekal jsem nehybné hypnotizování mých očí. Najednou se mu do očí nahrnuli slzy, které nechal volně kutálet po tvářích. ,,Neplakej, zlatíčko" šeptal jsem mu do rtů, které jsem spojil v jedny a nehodlal je rozpojit.

Strašně mě to dojalo. Rozbrečel jsem se, šeptal uklidňující slova a pak mě dlouze políbil. On mi právě řekl že mě miluje. ,,Taky tě miluji" za šeptal jsem a pokračoval v polibku.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Omlouvám se že kapitola vyšla o dost později ale je toho teď hrozně moc a do toho jsem včera byla na takové mini operaci. Teď budu do konce týdne doma takže budu psát dokud mi nedojdou data.
Jinak moc děkuji za podporu. Jste moji miláčci❤😘
Budu ráda za komentáře atd.

Miluji vás...      Nela❤😘😊😍💗💓

Nejsem hračka!! (YAOI!!)Where stories live. Discover now