XVI.

2.7K 171 14
                                    

2 kapitoly za den!!
Potlesk prosím👏👏
____________________________________
Probudil zvonek a to více než znepokojilo. ,,Alexi" něžně jsem hipl do své lásky. ,,Hmm" zamručel. ,,Alexi, musíš se schovat" třásl jsem jím. ,,Proč?" zívl. ,,Někdo tu je a nevím kdo ale nehodlám to riskovat" vysvětlil jsem a on se rychle zvednul. ,,Buď pod postelí a počkej tu na " vtisknu mu polibek a jdu otevřít když se zvonek ozve znovu. Otevřu dveře a výstřel...

(Pustit song😘)

Ozve se výstřel a já se ještě víc skrčím. Jsem pod postelí a čekám jestli někdo přijde. Ozvou se kroky a otevírání dveří. ,,Tak kde je?" ozve se hlas. ,,Co já vím?! Stejně nechápu proč se zabýváme nějakým kočičím spratkem" mlaskne nespokojeně druhý. ,,Já taky ne. Prohledáme to tu a vypadneme" řekne ten první ( se v tom stracim teď😂). Slzy se mi spustí po tvářích. Né že bych se bál že mě najdou, to mi je jedno. Ale co ten výstřel? Kde je Hikaru?! Po chvilce prehrabovani se tu, odešli.
Asi po další hodině slyším prasknutí hlavních dveří. Chvilku ještě čekám a když se nic neděje vylezu. Běžím co nejrychleji do předsíně abych nasel Hikara. Uvidím ho ležet na zemi v kaluži krve. ,,Hikaru!" doběhnu k němu a zkontroluji jeho tep. Dýchá. ,,Podej mi telefon" vydechne a já udělám to co chtěl. Vytočí nějaké číslo. ,,Postřelili . Okamžitě přijet na chatu" řekne do telefonu a tipne to. Podívá se mi do očí. Z mich tečou slzy a nejdou zastavit, ty jeho vypadají klidně. ,,Tak strašně moc jsem se o tebe bál" brečel jsem a opatrně ho objal, protože jak jsem zjistil ho kulka ,,jenom" škrábla na pravém boku. ,,V pořádku. Jsem tady" septal a tisknul si mě k sobě.
Za nedlouho opět někdo zvonil a když jsem Hikarovi řekl co je to venku za auto, pobidl me abych otevřel. Za dveřmi stál vysoký muž. Beze slova jsem ho pustil dovnitř. Klekl si k Hikarovi a vyšetřil ho. ,,Budeme to muset zašít" řekl, Hikaru kývl a já si sedl vedle něj, chytajíc ho za ruku.
**********************************
Snažila jsem se o trochu akční kapitolu ale nevím, no... Tak snad se vám bude líbit😘
Miluji vás.... N

Nejsem hračka!! (YAOI!!)Where stories live. Discover now