X.

3.2K 219 33
                                    

Povině přečíst to dole!!👇

,,M-Mami... To asi není dobrý nápad. Promiň" řekl jsem rychle a tipl to. Dal jsem Hikaremu (Bože fakt, to skloňování mě jednou zabije😭😂) a utíkal do ložnice kde jsem se na posteli schoulil do klubíčka.
Už jsem to v sobě nemohl držet a naplno se rozbrečel.

Alex najednou utekl a běžel hned za ním. Došel jsem do ložnice a viděl ho brečet na posteli schouleného do klubíčka. ,,Alexi..
Lásko. Co se stalo? Co ti řekla?" zeptal jsem se opatrně. Nechtěl jsem ho rozbrečet ještě víc. Což se mi nepovedlo a Alex se rozbrečel ještě víc, ikdyž jsem nevěřil ze to ještě jsem. Nic jsem neřekl a při tiskl si ho na hruď a hladil ho po vláskách. se stalo cokoliv, nesmí to takto pokračoval. Nechci aby se trápil. ,,Lásko, teď si zbalime věci a odjedeme někam hooooodně daleko od toho všeho... Co říkáš?" navrhl jsem to co jsem měl v plánu od začátku. Alex se odtáhl od hrudi a podíval se mi s nadějí do očí. ,,T-To by š-šlo?" zeptal se plačtivě. Usmál jsem se a přikívl. Alex ihned radostně objal.

 Alex mě ihned radostně objal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nemůžu tomu uvěřit... On je schopný tohle všechno zahodit a odjet? Jenom kvůli mě? 
Já ho tak moc miluji❤😍
___________________________________

Ahoooooj
Moooc vám děkuji za 2K přečtení, jste úžasní!!😍❤
Napište mi prosím názor na celkově tento příběh. Snesu i kritiku👌
Doufám že se vám dnešní kapitola líbila❤💋

Miluji vás.... Nela❤😘

Nejsem hračka!! (YAOI!!)Where stories live. Discover now