6.fejezet +18

509 26 6
                                    

Woww Köszönöm a támogatást. Ez egy +18(mini).. Remélem, hogy majd tetszik. KittyKadarremelem hogy neked is. Gyönyörű ez a szám. Hallgassátok meg. 💞💞💞Nekem megdobban miatta a szívem .😊💘

Kitty :
"Ez az este megmaradt örökre bár ezzel semmi se változott közte és köztem. "

Le vettem róla a pólót mire ölébe vett és bevitt a szobába. Az ágyra döntött és felém mászott. Egyik kezével megfogta derekam és enyhén felhuzott, hogy üljek fel mig kicsatolja a melltartóm. Féltem, hogy csalodik bennem igy hagytam irányítani. Enyhén zavarban voltam, de engedtem hogy lehúzza rövid nadrágom majd a bugyim is ő pedig meg mackoban támaszkodott feletem. Közel hajolt és végig nézett rajtam enyhén zavarban voltam és vártam a következő lépést ami az volt hogy kikötötte a mackot makd csak simán ledobta magáról a boxerel együtt.
Agyamon át futott ezer meg ezer érv hogy miért is nagy baromság ez, de rögtön kizökentem, ahogy  végig húzta kezét hasamon majd mellem között is.
Kezem oldalára tettem és közelebb húztam magamhoz amin mosolyogni kezdett. Szemem megforgattam vigyorgó arca miatt, de ajkait ajkaimra tapasztotta közben ujjaival lent kezdett körkörös mozdulatokkal kényeztetni közben át dugta nyelvét is számba.
A csókok lenyomták hangomat amennyire lehetett, de egyszer sikeresen felnyögtem ami tetszett neki. Átnyúlt fejem felett a fiókot kihúztam és egy óvszert vett elő amit fel is vett majd vissza hajolt hozzám és fejem mellett támaszkodva és megcsókolva tolta be magát. Szemem összeszorítottam vártam, hogy múljon ezt jeleztem neki úgy hogy vállába martam, de azon a részen ahol nem látszik holnap. Kezem lazult igy egyet mozdult majd folytatta, ahogy nyögtem miatta. Kezem végig húztam hasán, ahogy mozgott bennem hírtelen kezdett gyorsítani majd erősebben lökni magát. Nyakamra hajolt, de szívta vagy harapta csak csókolta. Lábam köré fontam, hogy még közelebb legyen hozzám. Kezem végig húztam hátán nem hagyva nyomot majd túrtam hajába es húztam le magamhoz. Hamarabb végeztem mint ő, de meglepetésemre kihúzta magát és lefeküdt az ágyra.

-Miért? - kérdezte tőle mire megint mosolyogni kezdett. - Ugye nem?
-De. - ült följebb és már le vette a gumit is. - Segítek.
-Rendben. - másztam négykézláb felé.

Nagyot nyeltem a mérete miatt, de oda hajoltam és kezem közé vettem. Néhányat húztam rajta majd oda hajoltam és először kicsit nyalogatam majd kezdtem leengedni számba, de nem volt túl kellemes.

Ahogy mozgatam szám és használtam nyelvem és szoptam is egy gyors mozdulattal kihúzta számból és a lepedő lett teljesen olyan.

-Ha gondolod fürödj meg. - takarta be magát, de rám emelte szemeit. - Te most komolyan.. Közben magadhoz nyúltál? Rendben gyere.
-Nem. - ráztam fejem, de az ágyra döntött és szejelebb tette lábam.

Végig nyalta száját és lábam közé hajolt megijedtem a látvány miatt meg nemrég mentem el miatta. Ezek után még ezt akarja csinálni.
Nyelve túl jól mozgott bennem. Kezemmel hajába markoltam, de megfogta és elvette onnan.

-Nem lesz hajam. - nézett rám egy pillanatra. - A lepedőt mard.

Folytatatta, ahogy eddig, de mikor elakartam tolni fejét nem mozdult, de ahogy elélveztem ő teljesen  amennyire tudtam kifosztotta.

-Most... Te.. - dadogtam.
-Kár lett volna pocsékba menni. - mászott felém majd csókolt meg. - Na milyen?
-Furcsa. - vallottam be mire kidugta nyelvét majd be is húzta.
-Menj fürödni vagy aludj. - dőlt hátra.
-Te? - kérdeztem.
-Én mi? - kérdezte.
-Te nem jössz? - kérdeztem mert nekem ez új hely.
-De megyek. - kelt ki az ágyból.

Bent még egy menetett csinált velem a kádban, de utána le is feküdtünk aludni.

Taemin:
Lefeküdtünk és most itt alszik míg én nem tudok. Eddig is volt ilyen, de hogy maradt volna utána nem volt még. Kicsit aludtam, de Kitty nem bújt hozzám mint a filmekben csak egyik oldalról a másikra fordult.
Reggel ahogy felkeltem elmentem öltözni, fürdeni majd vissza mentem a szobába, de még aludt a vendégem. Kint már sütőt a nap, de nem kelt fel rá pedig teljesen be sütőt a nap megvilágítva alvó arcát. Kicsit háttal ültem az ágy szélén és így néztem őt furcsa volt egy ágyban aludni egy lánnyal eddig mindenkit haza küldtem sose maradtak, de ő igen.
A nap végre ébreszteni kezdte, de kezét felemelte, hogy takarja szemét ami miatt a takaró lejjebb csúszott enyhén megmutatva fedetlen mellkasát nekem.
  Az órára néztem még három óra hossza van indulni.
  Muszály kelteni. Sajnos angyalom most felkelsz.

-Kitty. - szólítottam mire "hmm"-göt. - Kitty. Gyerünk kelj fel. Elkésünk.
-Hmm.. - nyujtozot.
-Gyerünk fürödni majd enni és hozzád öltözni. - kicsit kinyitotta szemét engem nézve, de vissza csukta. - Kelj fel!
-Rendben. - pislogott rám. - Haza viszel?
-Persze. - dőltem hátrébb kicsit. - De most öltöz és tettem ki néhány ruhát kicsit nagyok, de addig míg nem érünk hozzád jó lesz.

Magához húzta a takarót és be ment a fürdőbe. Én lementem és most először használtam a konyhát miatta. Csináltam egy kis reggeli rántottát és kávét meg gyümölcsöt is vágtam össze. Évek óta nem csináltam ilyet kicsit élveztem az egészet, ahogy sütöttem a tojást és vágtam össze a gyümölcsöt.

-Reggelt. - hallottam meg hangját a vendégnek így oda fordultam. A felső nagy volt rá és a mackó is. - Kicsit nagy.. Köszönöm.
-Szívesen. Gyere ülj le. - tettem le a tányérokat az asztalra. Csak neki csináltam makd eszek bent. - Egyél biztosan éhes vagy.
-Te nem eszel? - kérdezte miközben megkóstolta. - Finom.
-Majd eszek később. - tamaszkodtam kezemen. - Örülök, hogy ízlik.
-De.. - hajtotta le fejét majd felém nyújtot egy kis darabot közelebb hajolva. - Kérlek egyél.
Sóhajtottam, de kinyitottam a számát amibe bele tette.
Össze rágtam és le is nyeltem.  Tovább evett, de néha nekem is nyújtotta amit bekaptam és lenyeltem. A gyümölccsel is ugyan ezt csinálta bár nem bántam amikor a kedvenc gyümölcsöm nyújtotta nekem.

Ahogy végzett az évessel és megitta a kávét és én is ittam már indultunk volna ha nem áll meg az ajtóban.
-A ruhám? - nézett körbe.
-Majd kimossák. - vettem le egy vékony dzsekit és nyújtottam neki oda. - Vedd fel.
-De nem akarom, hogy valaki más mossa a ruhámat. - nem vette el a dzsekit. - Az az én dolgom az én ruhám.
-Holnap haza visszem csak menjünk. - nyújtottam neki a dzsekim.
-Most is haza megyek. - vette el, de le tette. - Fel megyek érte.
-Hagyd már! - hangom parancsoló volt. - A szennyesben van amit már eltettem. Holnap tisztán vissza kapod.
-De.. - kezdte volna mire morogva hajamba túrtam.
-Kitty! - szóltam rá.
-Jól van. - vette fel a dzsekit.

Biztos voltam benne, hogy haragszik rám. A kocsival el vittem hozzá félúton el mondta merre menjek majd parkoltam le. Kiszállt, de vissza nézett rám.

-Nem Jössz be? - kérdezte. - Feltűnő vagy kint.
-Igaz. - szálltam ki és mentem utána. A ház otthon bár kicsi az enyémhez képest, de melleg és barátságos.
-Ülj le mig átöltözöm. - mutatót a konyhára. - Érezd magad otthon.

Ahogy felrohant felkeltem és a képeket néztem mint ő nálunk. Nem telt bele félóra lefutott már felöltözve és fogta meg csuklóm kihúzva a házból.

-Felhívtak, hogy sehol se vagy. - mondta miközben bezárta az ajtót. - Aggódnak miattad. Gyerünk.
-Rendben. - ültem be és vártam míg be ül majd ésszel, de gyorsan kezdtem hajtani.

Ahogy megérkeztünk felé fordultam és elengedtem a kormányt.
-Szállj ki és menj be. - mondtam mire bólintott, de megfogtam csuklóját visszahuztam kicsit. - Ne mond el senkinek se ezt.. Mintha meg se történt volna.
-Mi? - kérdezte döbbenten.
-Csak. - gondolkodtam egy kicsit. - Ez csak szex volt semmi több.

Kezét elrántotta tőlem ami kicsit rosszul esett, de be csapta a kocsi ajtót és bement. Fejem fogtam úgy dőltem hátra az ülésben.

"Ha csak szex-let volna akkor nem nézem reggel, ahogy alszik és nem használom a konyhát reggelit csinálva. Mégis miért is csináltam ezeket? "

Néhány perc múlva én is bementem öltözni és a sminkeshez is hajam is rendbe hozták majd készültünk a koncertre.
Körbe álltunk a táncosokkal bár Kitty ideges volt kezét keresztbe fonta és rám se nézett. Egy ideig néztem, de már nem bírtam.

-Ha csak hisztizel akkor menj haza. - szólaltam meg mire rám nézett. - Ez a koncert fontos. Sok rajongó van itt szóval ne hiztiz nem akarom, hogy miattad legyenek csalódottak.
Nem mondott semmit csak lettete kezét és figyelt ránk.
-Szeretném ha mindenki bele adna mindent. Tudom, hogy megtudjátok csinálni. - körbe néztem. - Ha nem akkor nem vettelek volna fel benneteket... Rendben?!

Köszönöm annak aki végig olvasta. Komment és csillag. 😙😙vajón Kitty fel tud lépni? Hibázik majd valaki? Taemin hogyan viszonyul a lány felé ez után az este után?

Színpad mögé bújt démon - Teamin ffWhere stories live. Discover now