14.fejezet

248 15 14
                                    

Itt a rész. Remélem tetszik mindenkinek és maradt még itt velem valaki ki biztatni akar a folytatásra.

Kitty;
Minden olyan zavaros és zajos a fanok miatt akik el se mozdulnak a kórház elől. Lassan már a mentők sem férnek ide a betegekkel miattuk. Key egy tálca ételt hozott be nekem, de nem akartam enni így le ült és nézett szemembe mosolyogva.
Ujjammal saját ujjaim piszkáltam lassan le szedve a bőrt onnan, de nem akartam rá nézni féltem el sírom magam a dolgok miatt.

-Ugye tudod, hogy nekünk is rossz?-kérdezte mire meg feszült testem az ágyban. Persze megint csak magamra gondoltam, kire másra?-Lehet neked rossz, de nekünk is és több millió fannak is. Ezért vannak kint nem pedig a kórházat csodálják.
-Sajnálom.-suttogtam magam elé.
-Minho bent van a cégnél. Később jön vissza.-mondta mire bolintottam és ő pedig ment ki.

Felkeltem és néztem ki az ablakon. Persze én idióta csak magamra gondoltam senki másra, hiszen lent sok fan áll és sír vagy épp azt kiabálja "Épülj fel Taemin". Nem tehetem róla csak sírtam míg az ajtó nem nyílt. Nem fordultam meg csak szemem töröltem a lenti fanokat figyelve.
-Kitty -a nevem hallva fordultam meg szemem törölve meg Onew és Minho engem néztek.
-Igen? - kérdeztem gyengén. Testem gyenge volt és éreztem valami nincs rendben.
-El kell hagynod Seoult.-mondta Minho mire ajkaim meg remegtek és léptem hátrébb. -Reggel indulsz ma még pihenj. Ez a ceo parancsa. Taemin egy idol. Nem teheted ezt vagy Taemin ki lesz rúgva.
-Én... -remeget meg hangom és kezdtem szipogni.
-Ezt akartad alapból tenni. A jegy a pénztárca mélyén volt. Ez miért is lenne más?-kérdezte Onew.
Igaza volt ezt akartam már rég ott lennék.
-Ezzel teszed a legjobbat, hogyha el mész és békén hagyod.-Minho-nak igaza van.-Nem lehetsz vele, érted?
-Igen.-mondtam ki nehezen.

Neki dőltem a falnak és kezdtem sírni. Tudtam hogy ez lesz ezért se akartam ezt a kapcsolatot mégis így a szemembe mondva sírnom kell miatta. Mit kéne tennem mert fel sem kelt még és én elakarok búcsúzni tőle. Lassan emelkedtem fel és a falat fogva mentem a szoba után azt keresve. Mikor meg lett a szóba neki dőltem az ajtónak és próbáltam nyugodt maradni. Bentről hangok hallatszottak és fel is ismertem a hangot az egyik idol lány az kivel egy showba volt mégis neve nem rémlik pedig annyira aranyosak voltak.

-NaEun.-suttogtam végül mikor eszembe jutot és szorult össze torkom. Persze ő volt itt ki más a lány kivel annyira össze illetek a lány ki tökéletes mellé.
Az ajtó hírtelen kinyílt és mosolygott a lány rám.
-Szia.-mosolygott rám egy ezer wattos idol mosollyal-Taemin alszik és gondolom valami ismerőse vagy.
-Az egyik táncosa-vágtam rá mire döbbenten össze csapta kezét.
-Akkor onnan vagy ismerős. -nevet kicsit olyan aranyosan, Gyönyörű, aranyos és csinos, ami én nem vagyok. -Menj be nyugodtan.
Gyűlölöm magam gyűlölöm ezt a lányt, de jobban magam csak haza akartam menni. Nekem nincs helyem itt mellette ez a lány illik hozzá a kilincsre tettem kezem, de nem éreztem úgy, hogy be kellene mennem.
-Menj be-tolt beljebb Key így  tudtam be menni bent már nem volt semmi olyan ami kint tartott volna csak beljebb mentem vagyis futottam oda kezét fogva meg.
-Sajnálom az én hibám.-sírtam el magam.-Csak gyógyulj meg és én elmegyek.
Nem történt semmi csak kezét fogtam nem mozdult meg. Annyira zavart, annyira ideges voltam, annyira utáltam magam itt ebben a pillanatban. Fejem az ágyra hajtottam kezét fogva közben azt amiből egy tűn keresztül valami folyadék folyt bele. Nem volt rossz állapotban úgy festett mint midig csak nem mozdult meg ami magában ijesztő volt.
Key végig itt volt ahhoz képest, hogy Minho és Onew elzavart engem valamiért ő nem tette meg csak csendben nézet engem és azt ki az ágyon feküdt. Egész este itt voltam és fogtam a kezét remélve fel kel és azt mondja menjek el vagy nekem mindegy csak mondjon valamit, de nem tette és én nem akartam addig menni míg nem kell fel, elakartam búcsúzni.
Mégis reggel a vizites doktor keltett, hogy ki kellene mennem így elmentem most először inni egy kávét, hogy éber legyek, de lent néhány rajongó állt és kereset valamit. Elakartam ott menni, de engem vettek körbe és kezdtek nekem el magyarázni.
-Taemin nem a tiéd!-mondta az egyik, de nem értettem semmit az egészből. Miről beszél nekem ez a lány?
-Te csak egy rajongó vagy és egy showba egy táncos. Láttuk a show-t. Azt hittük tudod hol a helyed, de te túlságosan nagyra tartod magad.-lökött meg az egyik lány.
Nem tudom, hogyan derült ez ki, de sejtem meg fogom tudni ezt hamar.
-Miről beszéltek?- kérdeztem, de egy telefon került szemem elé. Néhány kép.
A múltkori vita a tánc terem előtt a csók és ahogy el viharzok, de eléggé sötét a kép.
Talán meg lehet oldani.
-Most, hogy tudod szállj le..-kezdte, de közbe vágtam.
-Na és?-kérdeztem szemébe nézve-Talán ennyire baj ha Taemin boldog?
A lány csendben maradt és nyelt egyet.
-Boldogok voltunk. Nem tűnt fel mennyire mosolygott a színpadon vagy épp beszélt veled mosolyogva-persze nem tudtam, hogy beszélt-e vele.-De te itt utálkozó embert játszol ahelyett, hogy boldog lennél miatta. Szánalmas! Nem vagy igazi fan!
Keze lendült, de nem ért célba. Egy férfi állt mögöttem és nézet szemembe mivel őt figyeltem.
-Lucas?-kérdezte az egyik lány.
-Menjetek haza.-mondta mire az egyik lány engem kezdett nézni, de én nem hátráltam míg maga mögé nem húzott Lucas - Gyerünk. A végén fáradtak lesztek ha Taemin fel kell.
A néhány lány elment végül én meg dőltem a falnak.
-Bátor vagy.-jelentette ki mire legyintettem ezzel azt mondta"Kösz"-Taemin?
-Ah ne haragudj. Gyere!-indultam el a szoba felé magam mögött a fiúval.-Nincs fent, de attól biztosan boldog lenne hogyha ott lennél te is.
-Ugye nem adod fel?-kérdezte és ezzel fordultam is felé döbbenten.-Taemin-t.
-Én..-hajtottam le fejem.

Minho jelent meg és nézett engem.
-Menned kell a reptérre.-közölte mire sírni kezdtem. Nem akarok el menni, de Lucas védett meg elém állva, de arrébb toltam a fiút.
-Nem addig nem míg nem beszéltem  vele és nem köszöntem el.-jelentettem ki ezzel jelezve nem megyek sehova.
-Kitty.-hallottam meg nevem és fordultam a hang felé.

Ott feküdt az ágyban miközben engem nézett. El engedtem Lucas ruháját és rohantam oda át ölelve a fiút.
-Sajnálom. -suttogtam, de ő csak engem ölelt erősebben .-Én.. én
-Szeretlek.-suttogta mire erősen öleltem meg a fiút persze figyelve minden kis sebre vagy épp tűre ami kezében van.
-Költőz hozzám.-mondta továbbra is ezt hajtva.
-Nem lehet. Mr, Ceo közölte el kell mennem itt kell hagyjalak.-vallottam be. -Mindjárt indulok.
-Nem!-idegesen mondta nekem .-Te is ezt akarod?

Taemin idegesnek tűnt, de ebből is az a fajta ki kinyírna valakit de közben szomorú is. Feljebb hajoltam és csókoltam meg ajkait. Egy utolsó csók semmi több, de úgy tűnik Taemin még mindig szenvedélyesen csókol szerelmesen.

Itt abba hagyom. Remélem elfogadható lett 🥺💕

Színpad mögé bújt démon - Teamin ffWhere stories live. Discover now