O N E

4.2K 244 47
                                    

Travis's POV

"Είσαι ηλίθιος αγόρι μου;Δεν έπρεπε να την πλησιάσεις έτσι,δεν το καταλαβαίνεις;".Είπε ο John καθώς έβγαινε από την κουζίνα αφήνοντας την πετσέτα που κρατούσε στο τραπέζι.

"Και τι ήθελες να κάνω;Να εμφανιστώ μπροστά της και να της πω: "Γεια σου είμαι ο πληρωμένος δολοφόνος σου,σε παρακαλώ έλα μαζί μου για να σε πάω στον μαλάκα;" ξεφύσηξα αφήνοντας το ποτήρι βότκα που μόλις είχα ξανά γεμίσει,στο τραπέζι.Πήρα μια τζούρα από το τσιγάρο μου και άπλωσα τα πόδια μου.

"Δεν εννοούσα αυτό"
Κούνησε λίγο το κεφάλι του προβληματισμένος και έξυσε το πιγούνι του.

"Γιατί δεν απλά δεν την αρπάζεις και ό,τι γίνει;" σταμάτησε και περίμενε να τον κοιτάξω στα μάτια για να συνεχίσει."Δεν χρειάζονται κάπου όλα αυτά που κάνεις,είναι απλά ένα θύμα σου όπως ήταν και οι υπόλοιποι.Για αυτό τελείωνε αλλιώς θα νευριάσει ο μεγάλος μαζί σου και μετά δεν θα υπάρξει σωτηρία.Θα σε στείλει στον διάολο αφού σου κάνει πρώτα την ζωή κόλαση"
Πήρα άλλη μια τζούρα από το τσιγάρο μου και έγειρα πίσω τι κεφάλι μου αφήνοντας τον καπνό προς τα πάνω.

Γέλασα και έκλεισα τα μάτια μου."Όχι αν είμαι και τα δύο μαζί ήδη sweetheart"

Δύο μέρες πριν
Alexandra's POV

Έπαιζα με το στόμιο του ποτηριού μου κοιτώντας τον κόσμο δίπλα μου.Όλοι ακριβώς στην ίδια κατάσταση.Να πίνουν και να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής.

Εγώ;

Εγώ βρίσκομαι εδώ, μόνη μου παρέα με ένα ποτήρι και κάθομαι δίπλα από την μπάρα καθώς οι υπόλοιπες χορεύουν με αγόρια στην πίστα.

Και θα αναρωτηθείτε, γιατί δεν πας και εσύ να χορέψεις;

Γιατί πολύ απλά οι ικανότητες μου τόσο στον χορό όσο και στο φλερτ είναι τρισάθλιες.Δεν το έχω,δεν το είχα και ούτε νομίζω να το βρω και ποτέ για να είμαι ειλικρινής.

Οπότε συμβιβάζομαι έτσι και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι.

"Ψάχνεις κάποιον όμορφη;Γιατί νομίζω πως αν ψάχνεις,αυτός σίγουρα είναι εγώ" μου ψιθύρισε κάποιος στο αυτί με την βαριά φωνή του να με γδέρνει και παραμέρισε ελαφρά τα μαλλιά μου στην άκρη παγώνοντας με με αυτήν του την κίνηση.

Αναπήδησα ελαφρά και ξεροκατάπια.

"Όχι δεν ψάχνω κανέναν" απάντησα όσο πιο ήρεμη μπορούσα να είμαι και γέλασε ελαφρά αφήνοντας άλλη μια καυτή ανάσα στο αυτί μου ανατιχιάζοντας με.

Light My Fire #SCFS WINNER 2018Where stories live. Discover now