T W O

2.5K 212 26
                                    

Σήμερα

Άνοιξα τα μάτια μου ξεφυσώντας.Έγειρα στο κομοδίνο μου για να πιάσω το κινητό μου.Το έβγαλα από τη λειτουργία πτήσης και αμέσως 15 μηνύματα από κλήσεις ήρθαν στο κινητό μου.

Δεν ήθελα να του μιλήσω ακόμη.Ούτως ή άλλως θα τις έβλεπα στο σχολείο,είναι αναπόφευκτο.

Βγήκα από τα σκεπάσματα και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο χασμουριώντας.Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες κι αυτό για εμένα μπορώ να πω ότι είναι βασανιστικό.Ειδικά όταν θα πρέπει να είσαι αναγκασμένος να βρίσκεσαι στο σχολείο τόσες ώρες.

Το μόνο που με καθησυχάζει είναι το γεγονός ότι ο καιρός για να τελειώσω λιγοστεύει όλο και περισσότερο.Σε 5 μήνες θα είμαι απόφοιτη.

Βγήκα από το μπάνιο και άνοιξα διάπλατα την μεγάλη,λευκή & σκαλιστή ντουλάπα μου.Πήρα ένα απλό μαύρο παντελόνι και ένα χοντρό πουλόβερ.Παρόλο που ο χειμώνας άρχισε ήπια,πλέον μπορώ να πω υπάρχει αρκετή ψύχρα.

Έβαλα τις μπότες ιππασίας μου και άρπαξα το χοντρό μπουφάν μου.

Κατέβηκα τις σκάλες και είδα τον Joshua με την μητέρα μου να τρώνε ήρεμοι.

"Καλώς την" είπε η μητέρα μου χωρίς να πάρει τα μάτια της από την εφημερίδα.

"Καλημέρα" είπα και άρπαξα ένα μήλο.

"Δεν θα κάτσεις να φας;" είπε ο Joshua ελαφρώς εκνευρισμένος ανασηκώνοντας τα μανίκια του πουκαμίσου του.Τον τελευταίο καιρό,έπειτα που πήρε το πτυχίο του την διοίκηση επιχειρήσεων είναι όλο στην τσίτα καθώς έχει άγχος σχετικά με την πρακτική που κάνει σε μια νέα εταιρεία.

"Όχι,δεν προλαβαίνω.Πρέπει να πάω στο μάθημα".Δάγκωσα ένα κομματάκι από το μήλο και στάθηκα στην πόρτα.

"Φυσικά και θα αργούσες αφού χθες γύριζες όλη τη νύχτα"

"Joshua"

"Η αλήθεια να λέγεται.Θα περιμένω να σε πάρω μετά το σχολείο γιατί έχω μια δουλειά και θα περάσω από εκεί"

"Καλά" είπα ξεφυσώντας και έκλεισα την πόρτα πίσω μου.

Με τον αδερφό μου δεν έχουμε μεγάλη διαφορά,μόνο 4 χρόνια.Αλλά ώρες ώρες κάνει σαν μαλάκας.Υποθέτω έτσι πρέπει να φέρεται ένας αδερφός στη μικρή του αδερφή,όμως ώρες ώρες είναι υπερπροστατευτικός με εμένα.Ευτυχώς υπάρχουν και φορές που δεν είναι.

Light My Fire #SCFS WINNER 2018Where stories live. Discover now