T H R E E

2.1K 198 11
                                    

Σιγά-σιγά αποκτώ τις αισθήσεις μου και η θολούρα στα μάτια μου μετά από την πέμπτη φορά που τα ανοιγόκλεισα,έφυγε.Προσπαθώ να κάνω μια κίνηση να δω που βρίσκομαι μα αισθάνομαι ότι κάθε σημείο του σώματος μου πονάει για κάποιον λόγο.Είναι σαν να με έχει διαλύσει κάποιος σε ένα εκατομμύριο κομματάκια και μετά τα έχει αφήσει σκόρπια βάζοντας με να τα συναρμολογήσω όλα ένα-ένα.

Ξανακλείνω λίγο τα μάτια για να ηρεμήσω και τα ξανά ανοίγω έκπληκτη αυτήν την φορά όταν βλέπω πως βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο αρκετά διαφορετικό από το δικό μου.
Είναι σχετικά μικρό,με λιγοστά έπιπλα και αποχρώσεις του κόκκινου.

Τι στο καλό συμβαίνει;

Χιλιάδες ερωτήσεις βομβαρδίζουν το μυαλό μου την συγκεκριμένη στιγμή.

Κοιτάω δεξιά και βλέπω αυτό το αγόρι από το κλαμπ ακριβώς στην διπλανή πολυθρόνα να με παρατηρεί έντονα,με τα μάτια του να με καίνε από πάνω μέχρι κάτω, ενώ ένα μισό χαμόγελο στολίζει το πρόσωπο του διακριτικά.

Αυτό ήταν, έχω μπλέξει με απαγωγείς και δεν πρόκειται να ζήσω.Το βλέπω το σενάριο.Πως στον διάολο συνέβη αυτό σε εμένα;Τι γίνεται πια;

Εκείνος κάθεται εκεί πέρα, να απολαμβάνει το γεγονός ότι είμαι τρομοκρατημένη και παλεύω μέσα στο μυαλό μου να ξεμπλέξω τα σκοινιά της κατάστασης.

Το χαμόγελο του σβήνει σιγά σιγά και αντικαθίσταται μια εντελώς σοβαρή έκφραση.

Πρέπει να μιλήσω,να καταλάβω τι στον διάβολο γίνεται εδώ πέρα επιτέλους. "Τι συνέβη;" ψέλλισα τελικά προσπαθώντας να περιορίσω το άγχος μου και έτριψα λίγο τα μάτια μου τάχα για να ξυπνήσω. "Τήρησα την υπόσχεση μου" κοκορεύτηκε και βολεύτηκε καλύτερα στην πολυθρόνα.

Το φλογερό του βλέμμα κινήθηκε πάνω μου προκαλώντας μου αμηχανία.Εν τέλει έφτασε στα μάτια μου και κάρφωσε το βλέμμα του στο πρόσωπο μου.Έγλειψε τα χείλη του, πράγμα που με έκανε να αφοσιωθώ σε αυτά και να παρατηρήσω με προσοχή την κίνηση του στόματος του

Για ποια υπόσχεση όμως μιλάει;Δεν θυμάμαι να έδωσα καμία υπόσχεση και συγκεκριμένα με κάποιον τύπο ο οποίος ξαφνικά εμφανίζεται στην ζωή μου εδώ και μερικές ώρες χωρίς κανένα απολύτως λόγο.Αν έδινα, σίγουρα δεν θα έδινα σε αυτόν.

Light My Fire #SCFS WINNER 2018Where stories live. Discover now