T E N

1.5K 159 10
                                    

Travis's POV

Τείχη.

Τείχη.

Τείχη.

Το μόνο που κάνω είναι να κτίζω τείχη και να διώχνω τους ανθρώπους από δίπλα μου ,κάνοντας τους πέτρα και γκρεμίζοντας τους ίδιους ύστερα.

Έτσι γκρέμισα και εκείνη.Αρκεί να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου μόνο λίγες μέρες και μπορώ να τον καταστρέψω ολοκληρωτικά.

Ίσως να απολαμβάνω τελικά να προκαλώ πόνο στους ανθρώπους.Έτσι θα προσπαθούσαν να καταλάβουν πόσο πόνεσα κι εγώ για να βρίσκομαι εδώ σήμερα.

Γιατί πόνεσα.Πολύ.

Όλη μου η παιδική ηλικία,αν μπορώ να την αποκαλέσω έτσι, είναι πόνος.Εγώ είμαι ο πόνος.

Παιδάκι ήμουν ακόμη όταν γυρνούσα σπίτι και έβλεπα την μάνα μου να πηγαίνει με οποιοδήποτε έβρισκε στον δρόμο για να μας συντηρήσει.Έφερνε κάτι μούτρα σπίτι κάθε βράδυ και έφευγαν το πρωί μαζί μου για το σχολείο.Ο πατέρας μου;Ας μην πω τίποτα για εκείνον καλύτερα.Και αυτή ήταν η κυρά Mina.Αυτή.Πάντα θυμάμαι ό,τι λεφτά και να μας έμεναν σπίτι από αυτά που δούλευε το βράδυ,τα ξόδευε ή σε τσιγάρα ή σε ναρκωτικά.Πάντα την θυμάμαι με κάτι τέτοιο στο χέρι και απορούσα,τι να ναι αυτό άραγε;

Ήμουν καλό παιδάκι τότε ο άτιμος.Τότε με ένοιαζαν μόνο οι βαθμοί στο σχολείο,αργότερα πάλι οι βαθμοί με ένοιαζαν αλλά σε σουτιέν.

Ήθελα να πηγαίνω βόλτα με τους φίλους μου στα πάρκα με τα ποδήλατα,ακούγοντας μουσική και κάνοντας φάρσες.

Μια μέρα γύρισα χαρούμενος από το σχολείο όταν ήμουν δημοτικό ακόμη,να δείξω στην μάνα μου τους βαθμούς μου.Την είδα αναίσθητη στον καναπέ με το ένα χέρι να κρατάει ένα μπουκάλι κονιάκ και στο άλλο μια σύριγγα.

Της φώναζα αλλά δεν με άκουγε.Θυμάμαι,πάντοτε έλεγε πόσο δεν ήθελε να βρίσκεται σε αυτό το σκατομέρος κι όταν το έκανε αυτό ένιωθε όμορφα.

Δεν ήθελα ούτε εγώ να βρίσκομαι σε αυτό το μέρος.Ήθελα κι εγώ να νιώσω λίγο όμορφα.

Με μια ελπίδα ίσως ότι σε αυτό το μέρος που θα ήμουν,θα βρίσκονταν και η μαμά μου.Και όλα θα ήταν διαφορετικά,θα ήμασταν ευτυχισμένοι.

Μπήκα στον πειρασμό και δοκίμασα.Και το ένα και το άλλο.Δεν πήγα απλά σε άλλο μέρος.Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την αίσθηση.Να νιώθεις πως πετάς,πως είσαι σε άλλη διάσταση.

Light My Fire #SCFS WINNER 2018Where stories live. Discover now