N I N E

1.5K 166 12
                                    

"Αυτή;".Το μάτι της γυάλιζε στην εικόνα μου.

"Αυτή τι;" απάντησε εκείνος χωρίς να γυρίσει να με κοιτάξει.

"Αυτή γιατί είναι ακόμη εδώ, ενώ εγώ όχι;"

Επειδή εγώ είμαι καταδικασμένη, ενώ εσύ όχι.

Πήγε να μου ορμήξει αλλά εκείνος μπήκε μπροστά της."Έλα έλα φύγε,όλο αηδίες.Άδειασε μας την γωνιά" της είπε απότομα και την έσπρωξε.

Έφυγα από μπροστά γιατί δεν άντεχα να βλέπω το αξιολύπητο αυτό θέαμα.Κατευθύνθηκα προς τη κουζίνα ρίχνοντας ένα γρήγορο βλέμμα γύρω μου.

Χμμμ, κρασί.Ένα μπουκάλι κρασί κι ένα ποτήρι βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι.Πιθανόν το είχε αφήσει εκείνος νωρίτερα.

Όλη αυτή η αδρεναλίνη ούρλιαζε ένα πράγμα μέσα μου.ΠΙΕΣ.

Πήρα το ποτήρι στα χέρια μου και το γέμισα με κόκκινο κρασί.Το έφερα στα χείλη μου και το άφησα να εισχωρήσει στο στόμα μου.

Το μόνο που ήθελα ήταν να πιώ.Και μάλιστα πολύ.Ίσως με το ποτό να ξεχάσω ότι βρίσκομαι εδώ, ότι τα περνάω όλα αυτά.Και να ξυπνήσω,να είναι απλά ένα όνειρο,το χανγκοβερ της επόμενης των γενεθλίων μου.

Τους άκουγα να φωνάζουν από την είσοδο αλλά δεν έδινα σημασία,δεν πήγαινα σε αυτούς.

"Μαααααα" συνέχισε αυτή κλαψουρίζοντας καθώς της έκλεισε εκείνος την πόρτα στα μούτρα.

Άκουσα τα βήματα του να σέρνονται στο πάτωμα της κουζίνας.Γύρισα ζαλισμένη να τον κοιτάξω.Είχε στερεώσει το σώμα του στην ξύλινη πόρτα της.

"Και τώρα,οι δυό μας" δάγκωσε τα χείλη του.Τα μάτια του έχουν πάλι εκείνο το έντονο πράσινο.Πετούσαν φλόγες θα μπορούσε να πει κανείς αν και ήταν πράσινα σαν ένα απέραντο τοπίο γεμάτο δέντρα.

Άρχισε να με πλησιάζει επικίνδυνα μα εγώ δεν κουνήθηκα.Κάτι με εμπόδιζε, το κρασί μάλλον με είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Η απόσταση μας είναι σχεδόν μηδενική τώρα.Κοιταζόμαστε στα μάτια.Πήρα την απόφαση να κάνω κάτι που τον ξάφνιασε εντελώς.Τοποθέτησα χέρια του στην μέση μου και ανασηκώθηκα δαγκώνοντας το κάτω του χείλος.

"Αυτήν την φορά έχω το πάνω χέρι εγώ" είπα πονηρά και δάγκωσα τα δικά μου χείλη , γεμάτα κρασί χείλη και απομακρύνθηκα λιγάκι.Άνοιξε τα μάτια του απότομα σαστισμένος,μα συνήλθε κατευθείαν και είπε:"Τελευταία μέρα σε αυτό το σπίτι.Να μην την τιμήσουμε όπως αρμόζει;" και έκλεισε το μάτι του.

Light My Fire #SCFS WINNER 2018Where stories live. Discover now