Hoofdstuk 4

6.9K 128 23
                                    

*Nina*
'Luister. Ik wil één ding heel duidelijk maken. Je moet niet denken dat je nu alles bent en dat iedereen je mag. Ik kan er ook niet zoveel aan doen dat je rijke ouders dood zijn gegaan in dat vliegtuig, maar probeer nu niet zo f*cking stoer te doen om je emoties te verbergen.'

De hele aula is stil geworden en kijkt naar hoe Max de woorden tegen mij zegt. Ik meen het, dat had hij echt niet moeten doen. Ik pak mijn bord spaghetti die ik net in de kantine had gekocht en druk het vol in zijn gezicht.

'F*CK DIT IS F*CKING HEET' schreeuwt hij uit. Ik merk dat de hele aula begint te lachen.
Het gaat allemaal heel erg snel want hij begint aan mijn haren te trekken en hij trekt me mee op de grond. Hij ligt nu boven op mij.

'LAAT ME LOS' gil ik. Hij blijft maar trekken en me ruw op de grond duwen. Gelukkig voor hem heb ik zo mijn trucjes.
Ik probeer hem af te leiden dus ik zoen hem vol op zijn mond. Zijn grip verzwakt en ik duw hem omver. Nu lig ík boven op hem.
De hele aula is al aan het joelen en ik weet zeker dat ze aan mijn kant staan.

'BITCH GA VAN ME AF.' Ik knijp mijn handen nog steviger om zijn polsen. Wat ik niet had verwacht is dat zelfs Max' groepje het vermakelijk vindt.

'MEVROUW SMITH, MENEER MILLER. MEEKOMEN NU!' Roept de directeur denk ik.
Max heet dus Miller? Goed om te weten.
Ik spuug nog één keer in zijn gezicht en ga van hem af. Hij staat ook op en met zijn drieën lopen we naar het kantoor. 'Ik zal me even voorstellen, ik ben meneer Jones, de directeur. Ik vind het heel erg jammer dat we gelijk op deze manier al kennis moeten maken.' Ik knik.
'Het spijt me echt heel erg. Ik weet dat het fout is maar hij lokte het echt uit.'
'Bitch' sist Max.
'Houd je bek!' Roep ik. 'Mevrouw Smith!' Zegt de directeur streng. 'Sorry.' 'Ga zitten beiden' zegt meneer Jones.

'Dus, vertel was er precies is gebeurd.' Ik zucht.
'Het begon al bij de Albert Heijn...' en zo vertel ik mijn kant van het verhaal. Meneer Jones kijkt bedenkelijk. 'Max wil je alsjeblieft even naar buiten gaan? Ik wil graag alleen met Nina praten.' Max staat op en loopt de deur uit. 'Luister Nina. Ik weet heel goed hoe Max is en ik begrijp best dat je boos wordt door de manier waarop hij met meisjes omgaat. Ik kan het helaas niet door de vingers zien maar ik ga wel een positiefste straf geven. Ik laat jullie beiden het schoolfeest organiseren waardoor jullie samen het concept moeten gaan bedenken en alles moeten gaan versieren.'
'Nou positieve straf zei u? Alles met Max is negatief' zeg ik geïrriteerd.
'Luister Nina jullie zitten bij elkaar in de klas en moeten nog een heel schooljaar. Dus ik wil dat jullie normaal met elkaar omgaan.'
'Is goed' zeg ik kortaf.
'Je mag nu naar huis gaan en morgen beginnen je eerste lessen' zegt meneer Jones nog.
Ik bedank hem en loop het kamertje uit waar Max nog staat. Ik loop langs hem en duw met mijn schouders tegen de zijne. 'Trut' zegt hij nog en ik loop de school uit.

Als ik thuis kom app ik Myla even.

Ik: moest naar meneer Jones. Ben naar huis gestuurd en krijg straf. Leg straks alles uit.

Ik denk aan de afspraak die ik vanmiddag had met Lexi. Ik ga me maar alvast klaar maken. Ik loop naar boven en spring snel onder de douche. Als ik helemaal ben afgedroogd loop in met een handdoek om me heen geslagen naar mijn kamer. Ik trek mijn kast open en kijk 5 minuten naar alle kleding die ik heb. Ik besluit te gaan voor een roze rokje met een gewaagd shirtje.

 Ik besluit te gaan voor een roze rokje met een gewaagd shirtje

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Him (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu