Hoofdstuk 6

6.4K 132 44
                                    

*Nina*

'Nina, wakker worden.' Hoor ik naast me. Ik draai me om en zie Myla daar staan. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Kijk eens eventjes op je wekker.' Ik draai me om en zie dat het al 17.00 uur is. Ik ben gelijk klaar wakker. 'Wat is er gebeurd?' Vraagt Myla. Ik begin te vertellen met hoe meneer van Drie me ruw vastpakte en me probeerde te zoenen. Ze schrikt als ik klaar ben met praten. 'Wat ga je nu doen dan?' Vraagt ze geschrokken. 'Geen idee. Volgens mij hebben de vrienden van Max de directeur er al bijgehaald' zeg ik. Ze knikt. 'Ik denk dat je morgen wel naar school moet. Meneer Jones wilt vast met je praten.' 'Weet ik. Heb je het nummer van Max en zijn vrienden?' Ze knikt weer. 'Moet ik het doorsturen?' Vraagt ze. 'Ja graag, ik wil ze even bedanken.' Niet veel later krijg ik 4 contacten doorgestuurd. 'Dankjewel ik kom zo naar beneden. Heb je het tegen André verteld?' 'Nee ik wist niet of je dat wilde, ik heb het wel tegen Mieke verteld' zegt ze onzeker. 'Top dankjewel' zeg ik en ik geef haar een kus op haar wang. Ik stap uit bed en ga naar beneden. 'Ach lieverdje wat zie jij eruit' zegt Mieke terwijl ze naar me toe gesneld komt. 'Ik weet het, ik zie er niet uit. Waar is André?' Vraag ik. 'Boodschappen doen, ga je het vertellen?' Vraagt Mieke. 'Ja ik moet wel, hij komt er toch wel achter.' Ik ga op de bank zitten en pak mijn mobiel erbij. Ik besluit eerst Max te appen.

Ik: bedankt nog voor vanochtend

Hetzelfde app ik naar Daniël, Levi en Mason. Niet veel later krijg ik alweer een appje terug van Max.

Max: graag gedaan, je moet wel weten dat ik dat voor elk meisje had gedaan. Ik mag je nog steeds echt niet. Dat je het weet.

Ik moet lachen. Op een of andere manier komt het nu anders over als hij dat zegt.

'Gaan we zo eten? Ik heb echt heel erg trek' zeg ik. 'Als het goed is komt m'n vader zo thuis' zegt Myla. Ik krijg weer een berichtje.

Mason: graag gedaan! Ik zou alles doen voor zo'n knappe meid als jij😉

Ik moet weer lachen. Wat zijn het toch ook een fixers.

De voordeur gaat open en André komt naar binnen met twee volle tassen. 'Wat gaan we eten?' Vraag ik. 'Zalm met een salade.' Gadverdamme, als er iets is wat ik haar is het vis. Het enige vis dat ik lust is kibbeling.
'Ik hoef alleen salade, ik heb vanmiddag heel veel gegeten dus heb niet veel honger' zeg ik geloofwaardig. 'Ohw, nou des te meer voor Myla, Mieke en mij' zegt hij blij. Ik glimlach.

Na het eten loop ik snel naar mijn kamer. Ik had vanmiddag dus echt niet veel gegeten. Mijn maag rommelt niet normaal. Maar gelukkig ben ik zo'n slim kind! In mijn vorige huis had ik namelijk een geheime la vol met snoep en chocola. Ik had nog super veel over dus had het allemaal in een doos gedaan en onder mijn bed geschoven. Lucky me.
Ik haal de doos onder mijn bed en begin met eten. Wat is dit toch heerlijk!

Nadat ik me weer heb laten gaan en nu dus super misselijk ben besluit ik een film te gaan kijken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nadat ik me weer heb laten gaan en nu dus super misselijk ben besluit ik een film te gaan kijken. Na lang zoeken besluit ik 'the kissing booth' voor de vijfde keer te gaan kijken. Ik kan dus echt niet genoeg krijgen van die film. Heerlijk.

Ik hoor geklop op de deur. 'Kom binnen' roep ik. Ik zie het hoofd van Mieke tevoorschijn komen. 'Hoe is het? Je at nogal weinig tijdens het eten. Komt het omdat je geen vis lust? Moet ik nog wat voor je maken?' 'Mieke, ik heb mijn snoep voorraad meegenomen.' Ze begint te lachen. Zij was altijd de enigste die daar van wist. 'Ik doe voortaan wel weer boodschappen. Dan hoef je niet op snoep te leven' zegt ze met een knipoog. Ik moet lachen. 'Myla en André gaan zo slapen. Wat ga jij doen?' Vraagt ze.
'Ik ben nog echt niet moe, ik ga zo denk ik even naar het park wandelen. Ik heb al veel te veel geslapen vandaag.' Ze knikt. 'Doe je wel voorzichtig?' Ik knik en geef haar een kus op haar wang. Ik trek snel een trui aan en loop naar beneden. Ik draai de deur op slot en loop naar het park. Er staat een fris windje maar het is zeker niet koud.

Als ik na 5 minuten aankom in het park ga ik op een bankje zitten. Ik kijk op mijn mobiel. Het is al kwart voor twaalf. Ik scroll door mijn Instagram en zie dat Max en zijn vrienden mij hebben toegevoegd. Ik voeg ze allemaal terug en na 5 minuten plaatst Max een foto op zijn account. Heel toevallig weer.

Ik rol met mijn ogen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik rol met mijn ogen. Wat probeert hij nou? Mij jaloers te maken ofzo? Waarschijnlijk vindt hij haar niet eens echt leuk. Ach ja. Moet hij weten. Ik wil net weglopen als ik een hand op mijn schouder voel. Ik schrik me dood en draai me snel om. 'Levi? Wat doe jij hier?' Vraag ik verbaasd. 'Dat kan ik net zo goed aan jou vragen.' 'Ik heb vandaag teveel geslapen dus ben nog klaar wakker, dan ga ik altijd naar buiten' vertel ik. 'Meen je? Ik ook' zegt hij verbaasd. Ik voel dat ik begin te blozen. 'Blijf nog even hier' zegt hij. Ik knik en ga weer op het bankje zitten. 'Zeg eens eerlijk. Hoeveel meiden hebben jullie al gehad?' Vraag ik. Hij kijkt me even aan. 'Meestal hebben we er 3 per week.' Ik kijk hem geschrokken aan. '3 per week?! Zijn die meiden nooit een keer op dan?' Hij lacht een beetje awkward. 'Weet je wat het is. Wij zijn niet zo zeer fuckboys omdat we onszelf geweldig vinden en we iedereen kunnen krijgen, maar omdat we bang zijn voor een echte relatie. We willen niet gekwetst worden en we willen onze reputatie behouden' zegt hij. Oke ergens heeft dat wel iets cutes dat ze ook gewoon nog gevoelens hebben. 'Maar hoezo zou je trots zijn op de reputatie 'fuckboy'?' 'We zijn niet trots op de reputatie 'fuckboy', maar we zijn er trots op dat we populair zijn en iedereen naar ons op kijkt.' Goed om te weten denk ik bij mezelf. 'Ik moet weer naar huis toe, het is al veel te laat.' Hij knikt. 'Ik breng je thuis.' Ahw dat is echt lief! We lopen naar huis toe. 'Waarom doe je eigenlijk zo aardig? Max en ik zijn gewoon vijanden' zeg ik. 'Ik weet niet wat, maar iets aan jou is anders.' 'Hoe bedoel je anders?' Vraag ik. 'Nou.. jij bent de enige meid die niet als hondjes achter ons aan huppelt' zegt hij. Ik kijk hem even aan. 'Is het zo erg dan?' Vraag ik. Hij knikt. 'Het lijkt allemaal leuk enzo maar wat het bij hun is, is dat je niet zeker weet of ze je écht leuk vinden of dat ze het doen om je reputatie.' Ik kan dat best wel begrijpen. Op mijn vorige school had ik ook iedereen achter mij aan en daardoor heb ik nog nooit een echte relatie gehad omdat heel veel jongens me wilde vanwege mijn geld en mijn ouders. 'We zijn er' zeg ik als we voor mijn huis staan. 'Bedankt voor het meelopen.' 'Graag gedaan' zegt hij. 'Ik wil even dat je weet dat als er ook maar íets is dat je me kan bellen of appen. Ik weet nu waar je woont en ik hoop echt dat we hele goede vrienden kunnen worden' zegt hij nog. Ik begin te blozen en geef hem een knuffel. Ik voel echt dat hij een soort broer voor me begint te worden. 'Slaap lekker' zeg ik nog. 'Slaap lekker Nina.' En hij loopt weg. Ik mis mijn broer echt. Ik heb hem helemaal niet gezien sinds mijn ouders zijn overleden. Ik stuur hem een appje om te vragen of hij morgen wilt afspreken. Ik zie het antwoord morgen wel weer en ik loop naar binnen. Ik poets mijn tanden en trek mijn pyjama aan. Nu heerlijk mijn bedje in. Al gauw val ik in slaap met Levi en Max in mijn gedachten.

Dit was het hoofdstuk weer. Iets saaier als de andere maar goed. Denken jullie dat het iets gaat worden met Nina en Levi? Laat het weten!

Him (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu