Hoofdstuk 8

5.8K 122 3
                                    

*Nina*

'Dus, wie is die jongen?' Vraagt Justin. 'Lang verhaal hoor maar dat is Max. Hij zit bij mij in de klas en is een fuckboy.' 'Hij keek wel heel erg jaloers toen je mij een knuffel gaf' zegt hij met een knipoog. 'Justin! Ik haat hem misschien was hij wel helemaal niet jaloers' zeg ik lachend. 'Oké oké, waar gaan we naartoe?' Vraagt hij. 'Politiebureau' zeg ik snel en mompelend. 'Wat zei je daar?' Vraagt hij doordringend. 'Politiebureau' zucht ik. 'Hoezo dat nou weer?!' Zegt hij geschrokken. 'Mijn gymdocent heeft me geprobeerd te zoenen en hield me vast waardoor ik niet veel kon doen.' 'What the fuck ik ga die gozer helemaal in elkaar slaan!' Roept hij boos en slaat vol met zijn vuist tegen het stuur. 'Rustig Justin' sus ik hem. 'Wat heeft hij allemaal gedaan!' Roept hij geïrriteerd. 'Hij heeft niks kunnen doen want een jongen had me geholpen en hem geslagen.' Hij zucht. 'Wie is die jongen?' Vraagt hij. 'Die ene die "jaloers" keek' zeg ik. 'Dan heeft hij duidelijk wel een oogje op je.' Ik kijk hem boos aan. 'Tuurlijk niet! Hij haat mij.' 'Zo beginnen bijna elke relaties' zegt hij. 'Lisa en ik mochten elkaar eerst ook niet en kijk, nu hebben we een relatie.' Ik zucht. 'Laten we nou maar gaan' zeg ik snel als we voor het politiebureau staan.

'Waarmee kan ik jullie helpen?' Vraagt een vrouw aan de balie. 'Ik moest hier heen gaan voor meneer van Drie' zeg ik verlegen. 'Jij bent dan zeker Nina?' Vraagt de vrouw. Ik knik. 'Je mag even meelopen' zegt ze. We lopen samen achter de vrouw aan naar een kamertje. 'Er komt zo een agent om je te ondervragen' zegt de vrouw. Ik bedank haar en ga in het kamertje zitten. 'Ik wacht hier' zegt mijn broer als hij op een bank buiten het kamertje gaat zitten. Ik ben echt super zenuwachtig terwijl ik alleen maar vragen hoef te beantwoorden. Na een minuutje komt er een agente. Gelukkig, het is een vrouw. Het voelt toch fijner bij een vrouw omdat ik het idee heb dat ze me meer begrijpen. 'Hallo, ik ben Miranda' zegt de vrouw. Ik stel mezelf voor en ze neemt tegenover mij plaats. 'We hebben al het verhaal van je directeur gehoord' begint ze. 'We willen wel dat je het bevestigd en precies verteld wat er is gebeurd.' Ik adem even diep en begin met vertellen. Ze heeft de hele tijd aandachtig geluisterd en af en toe schreef ze wat op. 'Oke, ik weet genoeg. Heel erg bedankt voor je medewerking' zegt ze beleefd. 'Geen probleem' zeg ik en loop het kamertje uit naar mijn broer. 'En?' Vraagt hij. 'Geen idee, ik moest gewoon vertellen wat er is gebeurd en ze stelde nog wat vragen.' We lopen naar de auto en rijden naar mijn ooms huis.

'Hee jongen!' Zegt mijn oom blij als hij Justin ziet. 'Hoe ging het?' Vraagt mijn oom bezorgd aan mij. 'Niks bijzonders' zeg ik kortaf. Ik had mijn oom al verteld over wat er was gebeurd en hij was heel erg bezorgd wat echt niet nodig is. Ik heb ook niet echt de behoefte om erover te praten dus ik reageer een beetje kortaf. We praten nog een beetje bij over wat er is gebeurd en natuurlijk over mijn ouders. 'Zondag is de begrafenis' begint mijn broer ineens. Ik moet even slikken. 'Dan al?' Vraag ik. 'Ja, mama's broer wilde het zo snel mogelijk doen' zegt hij. 'Is er überhaupt wel een lichaam van hun om te begraven?' Vraag ik. 'Nee, daarom begraven we ze ook. Onze ouders wilde gecremeerd worden maar dat kan dus niet meer.' Ik zie dat hij het even moeilijk heeft dus ik geef hem een knuffel. 'Hoe laat begint het?' Vraagt mijn oom. 'Half 1' zegt mijn broer. 'Moeten wij jou ophalen?' Vraagt mijn oom weer. 'Nee Lisa gaat ook mee dus wij rijden zelf.' Mijn oom knikt.

Mijn broer is nu weer terug naar huis en ik kijk samen met Myla en André een film. Ik vond het echt fijn om mijn broer weer even te zien. Ik vind het echt jammer dat we niet meer samen wonen nu. Hij is een soort van bij zijn vriendin ingetrokken. Ze zijn druk opzoek naar een appartementje hier in de buurt zodat we elkaar vaker kunnen zien waar ik echt blij mee ben. Ik kan het ook erg goed vinden met Lisa en ik ben echt blij dat ik zo'n leuke schoonzus heb. Ik merk dat ik moe begin te worden dus ik ga naar bed toe. 'Slaap lekker' zeg ik tegen Myla en André. 'Slaap lekker' krijg ik terug en ik ga naar bed toe.

Sorry guys, echt een stom hoofdstuk ik weet het maar mijn inspiratie was echt weg voor dit hoofdstuk. Vanaf mijn volgende hoofdstuk wordt het weer leuker want ik heb hele leuke ideeën.
Xx

Him (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu