Tekrardan Bana Geleceksin

6.2K 410 133
                                    

Korku omegaların etrafında bir sis tabakası gibi sarmıştı. Eve geri dönmüşlerdi. Hoseok kendi için hiç bir endişe duymuyordu. Yoongi ona zarar vermek istesede içindeki kurt buna her türlü engel olurdu. Jimin ise...

Jimin titrek bir nefes daha verdi. Dudağının kenarı patlamıştı. Canı fazlaca yanıyordu. Jungkook eve gelir gelmez jimin i yere fırlatmış ve hırpalamıştı. Hoseok ise engel olmak istesede olamamıştı. Yoongi onu sıkıca tutmuş ve kardeşinin acı çekişini izlettirmişti. Belki ona fiziksel olarak acı veremezdi ama ruhsal olarak onu çökertebilirdi. Şimdi ise alfalar eskisine göre biraz daha sakinleşmişti. Jungkook ise hala düşünüyordu. Doğruydu ilk başlarda sırf toprakları için onunla evlenecek park topraklarını alınca onu öldüreck ve suçu başkasına atacaktı. Fakat sonradan kalbindeki çarpıntılar bunu engellemişti. Demişti ya. O giderse yıkılırdı. Yapamadı, vazgeçti. Sinirliydi jimin e. Onu dinlememiş ve kaçmıştı lakin şuanda pişmandı genç alfa. Sessizce yerde kafasını dizine koymuş ağlayan omegasına baktı. Canını fazlaca yakmıştı kendine engel olamayarak. Oturduğu tekli koltuktan kalkıp ağlayan omegasına yaklaştı alfa. Sözünü tutamamış üzülmesine müsade etmişti. Eğilip yerdeki omegasını kucağına alıp ayaklarını beline dolamıştı. Omega ise titreyerek alfasının boynuna yaklaşmıştı. Güçlerini kullanarak alfasını alt edebilirdi. Onu ve Yoongi' yi dondurur buradan abisi ile kaçardı. Yoongi umrunda değildi ama Jungkook a bunu yapamazdı. Koltuğa oturan jungkook kucağındaki Jimin i sakinleştirmeye çalışıyordu. Jungkook dayanamamış ve sevdiğinin göz yaşlarını silmişti. Jimin ise hala korkakça alfasına bakıyordu.

"Eğer kaçmak yerine beni dinleseydin böyle olmazdı. Beni dinlemen gerekirdi. Doğru ilk başta sadece bir avuç toprak istiyordum sonrasında vazgeçtim. Yapamadım."

Hoseok ise oturduğu koltukta onaylamaz bakışlar atıyordu alfalara.
Hamileydi ve bu onu kesinlikle koruyordu. Jimin ise hala yediği dayağın şokundaydı. Yoongi Hoseoka biraz daha yaklaşmıştı attığı bakışları görünce.

"Dua etki hamilesin. Yoksa sen daha fazla dayak yerdin."

Hoseok Yoongi' nin konuşması ile gerilemişti koltukta. İstemiyordu burda durmak. Kardeşi şiddet görmüştü. Kendisi ise psikolojik anlamda çöküş yaşamıştı. En erkeninden kardeşi ile burdan kaçması gerekiyordu.

"Sakın Hoseok! Birdaha eğer kaçmak gibi bir hata yaparsan hamilesin demem canını yakarım!"

Herkes biliyorduki bunu yapamazdı. Blöftü işte. Hoseok aklına koymuştu ama. Yoongiye belli etmeden hayvanlara çoktan alarm vermişti. Yakındıki kurtlar bir çok alfa getirir onları kurtarırdı. Yoongi ise Hoseok' un sakin hallerinden çoktan işkillenmişti. Ayağa kalkıp mutfağa giden Yoongi bir bıçak alarak gelmişti içeri. Tekrar yerine otururken bıçağın sivri kısmını işaret parmağına bastırmıştı hafifçe. Soğuk bir yüz ve ses ile Hoseoka dönmüştü.

"Hoseok peki sen neden kaçtın? Ben toprak istemiyordum. Sadece seni istiyordum. Lakin sen kaçtın ve şuanda çok sakinsin. I-ıh beğenmedim bu hallerini. En iyisi yardım istediğin hayvanlardan geri çekilmelerini iste."

Hoseok ise şaşkın gözlerle Yoongiye bakıyordu. Demekki anlamıştı. Hoseok sadece kafasını sallamıştı.
Jungkook ise Yoongi ile telepati kuruyordu.

'Hyung aklında ne var?'

'Merak etme. Onlara zarar veremeyiz ama buraya gelen alfalar var. Hissediyorum. Kaçmalıyız. Jimin' i yem olarak kullanacağım. Merak etme zarar vermeyeceğim.'

Jungkook ise kafa sallamıştı sadece. İki omega ise anlamıştı. Birşeyler planlıyorlardı. Yoongi elindeki bıçağı gevşekçe tutarak Jimin'e atıyormuş gibi yapmıştı. Hoseok ise kardeşinin yaralanacağını düşünerekten - refleksle - çığlık atmıştı. Hoseok için fazlaydı bu. Dayanamazdı hamile bedeni buna. Gözleri kararmıştı bir an. Sorun olduğunu anlayan alfası ise hızlıca hoseoka yaklaşmıştı. Hoseok ise daha fazla yaklaşmaması için yerinden kalkmıştı. Tam Yoongide kalkacak iken birden kapı şiddet ile yeri boylamıştı. Hızla kapıda beliren bir düzüne alfa ve kurt ile iki asil alfada ayağa kalkmış ve kahkaha atmıştı.

"Gerçkenten mi? Unuttunuz galiba biz asil kanı taşıyoruz. Onları alacağım balon ile zehirli gazı köklemem sadece saniyelerimi alır."

Jungkook un konuşması ile kurtlar tehlikenin yaklaştığını sezmiş ve hırlamıştı. Bu bir nevi savaş çağrısıydı.

"Jungkook bunları yapmasa bile ben zihinlerine girip onlara ruhsal çöküş yaratabilirim. Bu ise onları öldürmek için 10 saniyemi falan alır."

Yoongide konuştuğunda Jungkook tam elini kaldırıyorduki vücudunun tam karşısında dudağı patlak minik bir omega belirmişti.

"Bunu yapmanıza izin vermem. Ya bırakırsınız biz gideriz yada anında ikinizide oksijensiz bırakır ve bedenlerinizi ateşe veririm."

Jimin in konuşması ile iki alfada hırlamıştı. Ateş kelimesi bile canlarını yakıyordu.

"Sen yaşayabilirsin ama Hoseok ben olmadan yaşayamaz."

Yoongi nin tıslaması ile Hoseok anında cevap vermişti.

"Boz mührümü

Jungkook ve Yoongi un gözleri kocaman olmuştu.

"Yapamam. Canın çok yanacak. Hem hamilesin dayanamazsınız."

Yoongi haklıydı. Hoseok Jimini kendine çekip sarılmıştı. İki alfa ise bundan memnun değildi.

" Hadi jimin sen git. Söz veriyorum doğum gerçekleşir gerçekleşmez yiğenin ile geleceğim yanına."

Hoseok' un sözleri ile Yoongi alay ile gülmüştü. Jungkook ise kaşlarını çatmıştı.

"Eğer jimin giderse etrafta bebek falan kalmaz."

İki omegada kapıya dönmüştü. Orada ne kurt ne de alfa vardı. Yoongi hepsini yollamıştı zihinlerine girerek.
Yoongi Jungkook' un sözleri ile vucudunda hafif bir sinir hissetmişti ama biliyordu blöf yaptığını.

"Ya şimdi gidersiniz yada bir daha asla dizimizin dibinden ayrılamazsınız."

Hoseok ve Jimin ikilimde kalmıştı lakin Hoseok zeki bir adamdı.

"Jimin beni dondur. Elim dışındaki her yerimi hemde. Böylelikle acı hissetmem Yoongide mührümü bozar."

Hoseokun sözlerini Jungkookta Yoongide beklemiyordu. Lakin bir şey diyemezlerdi. Onlar söylemişti.
Jimin suratında açan kocaman gülümseme ile gözlerini kapatmış ve ayaklarından başlayarak abisinin eli dışında heryerini dondurmuştu.

"Hadi boz mühürü."

Jimin ciddiyet ile dediğinde alfa göz devirmişti. Yoongi elini Hoseok un eli ile birleştirmişti. Yoonginin mırıldandığı sözlerden sonra sanki elektrik çarpmış gibi sıçraması ile jimin hızlıca abisinin etrafını saran buzları eritmişti. Hoseok ise az kalsın bayılacakken Yoongi nin hızlı refleksleri sayesinde yeri öpmemişti.
Sarı saçlar hızlı bir şekilde kırmızıya dönmüştü. Hoseok ise bu esnada sadece çok hafif bir acı hissetmişti.
Jimin hiçbir şey demeden hızlıca kapıya doğru ilerlemiş ve gidecekleri yollardaki tüm karı eritmişti biranda.
İki omegada son kez (eski) alfalarına bakmış ve kurt formunu almışlardı.
Jimin tam koşacakken işittiği cümle ile yerinde dona kalmıştı.

"İstediğin kadar kaç. Eninde sonunda bana geri geleceksin."

Heyoo! Gene Ben. Nabersiniz?

Ben nedense kendimi sakızımdan çıkan fal gibi hissediyorum.

Şarjı kalmış %10
Yazmış sana 'seni seviyom'
Aklı fikri hep sende
Bekliyor sizi mutlu son.

Umarım beğenmişsinizdir. Uzun bir bölüm oldu. Oy ve yorumları unutmayalım.Birdeeğ takiibiiğ.

Kore_melodisi

betulsiein Nedense çok sıcakkanlı geldin bana💜 Bu yüzden bu bölüm sana hitaben olsun.

Veliaht Prens - Jikookजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें