Maskeli Balo

5.2K 353 73
                                    

Sonbahar tüm şiddeti ile kapıyı çalmıştı. Jimin'in tam anlamı ile Kral olmasına az kalmıştı. Tek sorun kendine bir alfa ya da beta bulması gerekiyordu. Hoseok kesin bir dille alfa istemediğini bu yüzden kral olmayacağını söylemişti. Seok jin ise herkese olanları anlatmış amcasından ensesine ve anlına şaplak yemişti. Babası ise ilk başta onun ile konuşmasada en sonunda dayanamamış ve affetmişti oğlunu. Şimdi 5. ayıydı hamileliğinin. Sürekli olmadık yerde olmadık şeyler aşeriyordu. 'Namjoon canım çamaşur suyu istiyor.' gibi şeyler diyerekten Namjoon u deli ediyordu. Zavallı adam. Genç omega son kez geniş camdan dışarı bakmış ve elinde tuttuğu bardağı hafifçe daire şeklinde çevirmişti. Viski girdap şeklini alırken son yudumunuda içmişti genç. Herşeyin bu kadar mükemmel olması endişelendiriyordu herkesi. Birden odanın kapısı hızla açılmış ve içeri abisi girmişti koşarak.

"Jimin koş! Seokjin in doğumu başladı."

Genç adam elindeki bardağı yere fırlatmış ve koşarak merdivenlerden çıkmaya başlamıştı. Bunu beklemiyordu çünkü doğuma daha bir ay vardı. Kocaman odanın kocaman kapısının önünde durduğunda Namjoon un endişe ile kapıda beklediğini gördü. Hızla ona yaklaşmamı fark ettiğinde konuşmayı akıl etmişti.

"B- biz uyuyorduk. Birden çığlık attı ve beni odadan kovdu. Engel olmaya çalıştım ama emir verdi. Şimdi içerde bir kaç omega var onun ile ilgileniyorlar."

Namjoon dokunsan ağlayacak durumdaydı. Demişti ya zavallı adam diye. Birbirini kovalayan dakikalar sonrasında ilk önce kocaman bir çığlık gelmişti. Peşindense iki bebek sesi.

Sonunda odadan çıkan kadınlar ile Namjoon koşarak odaya girmiş ve omegası ile kızlarına sarılmıştı. İkizler. Odadaki herkes sanki dillerini yutmuş gibiydi. İki bebek ağlamayı kesmiş ve kadınların bıraktığı biberonlardan sütlerini içiyordu.

Çok güzellerdi. Hoseok ve Namjoonda ağlamayı kestiğinde ortak karar alarak akşam vakti tüm krallıklara bu haberi yaymalarını ve şenlik olacağını söylemişti. Biraz bebekleri sevdikten sonra tatlı çifti odada bırakmış ve odalarına çekilmişti iki omegada. Sonuçta akşama kutlama vardı.


Park krallığı - 9.00 -

Koca Salon yavaş yavaş dolmaya başlamıştı. Tamı tamına 20 krallık gelmişti. Son iki krallık kalmıştı.Onlar gece yarısı geleceklerini yollarının uzak olduğunu söylemişti. Hoseok ise onları krallıkta ağırlayabileceklerini söylemişti nezaketen. Tüm tanınmış kral, kraliçe,prenses ve prensler buradaydı resmen. Maskeli baloydu teması. Bu yüzden herkes pahalı takı ve kıyafetlerini konuşturmuştu. Parti sabaha karşı üçte sona erecekti. Herkes tebriklerini tatlı çifte sunmuştu. Tema ne kadar maskeli balo olsada herkes gece yarısına kadar maskelerini takmış sonrasında sıkılarak çıkarmışlardı. Büyük kapı açılıyor gelen kişileri içeri aldıktan sonra tekrar kapanarak gelen kişilerin isimleri okunuyordu.
Büyük kapı bir kez daha açılmış ve tüm gözleri oraya dikilmesini sağlamıştı soytarının sesi ile.

"Bayanlar baylar merdivenden kayamayanlar. İşte karşınızda Jeon ve Min krallığının Kralları Jeon Jungkook ve Min Yoongi."

Soytarının sözlerini bitirmesi ile iki alfada görkemli bir şekilde merdivenleri inmiş ve yavaşça bebeklerinin yanına yürümüşlerdi. Üç omegada dona kalmıştı resmen. Seokjin herşeyi biliyordu. Babası ondan ismini dahi saklamamıştı. Namjoon ise jimin ile dertleşirken öğrenmişti onları. Sonunda iki alfada varmışlardı bebeklerin yanına. Yoongi tam bebeğe yaklaşıyorduki Jin annelik duygusu ile önüne geçmişti bebeklerin.

"Üzgünüm Bay Min bebeklere dokunmak yasak."

Seokjin in kesin bir dilde söylediği sözler üzerine Yoongide kaşlarını çatmıştı aynı oğlu gibi.

"Torunuma dokunup dokunmayacağımı oğluma soracak değilim."

Yoongi oğlunu itip bebeklerden birini tam dokunacakken seokjin gene ona engel olmuştu.

"Dokunma onlara."

Sokjinin konuşması Yoongiye etki etmemişti. Sonuçta oda zihin gücüne sahipti. Yoongi bebeği kucağına aldığı zaman Namjoon hırlamaya başlamıştı. Yoongi ise alay ile gülmüştü.

"Sakin ol köpecik. Onu yemeceğim."

Namjoon ise son kez hırlayıp eşini yanına çekmiş ve ona sarılmıştı. Belki ikiside sakinleşir diyerekten.
Jungkook ise diğer kız alfayı kucağına alıp bir müddet sevdikten sonra iki Alfa kızıda rahat bırakarak tekrar minik beşiklere koymuşlardı. Seok jin ve Namjoon ise anlaşmış gibi kızlarını hızla alarak odalarına çıkmışlardı koşar ayak.

Jungkook omegasına baktığında onunda ona baktığını görmüş ve hızlıca kendine çekip sarılmıştı.
Jimin ise şaşkınlıkla ona sarılan alfayı itmeye çalışıyordu. Yoongi hızla ortaya gelmiş ve çalan müziği kapatıp bağırmıştı.

"Eğlence bitmiştir. Herkes artık defolsun."

Yoongi nin onları kabaca kovması ile kimse birşey diyemeyerekten Park topraklarını terk etmişlerdi. Jimin ve Hoseok ise sabırlarını sonunda yitirmişti ya da akıllarını. Jimin hızla onu saran kollardan kurtulmuştu. Kırgınlık ile acı ile istemeyerekten...

"Ne yaptığınızı sanıyorsunuz siz!? Bunu yapma hakkını size kim verdi!?"

Jimin in bağırışları her yerde yankı yapmıştı resmen. Hoseok ise oğlu gibi cazgırlığını konuşturmuştu.

"Siz hangi yüz ile karşımıza çıkarsınız!?"

İki omegada oldukları yerde sinirden volta atmaya başlamışlardı. Tam onları tamamen unuttukları anda gelmişlerdi. Yoongi o meşhur alaycı gülüşünü tekrar dudaklarına kondurmuştu.

"Bizi buraya davet eden sizsiniz. Hatta  yardımcıma burda kalmamızı bile teklif etmişsiniz. Zaten balo olmasada eninde sonunda oğlumu ve torunlarımı görmeye gelecektim."

Yoongi nin konuşması ile Hoseok delirmiş gibi kafasını sallamaya başlamıştı. Sertçe işaret parmağını Yoongi ye doğru sallıyordu.

"Hayır! Hayır! O senin oğlun değil. Benim oğlum. Sadece benim! Üç yıl sonra mı aklına geldi oğlun olduğu lanet olasıca."

Hoseok soru sorar gibi değilde daha çok suçlayarak konuşmuştu.

"Gelemezdik zaten lanet olasıca. Bizi daha topraklarınıza gelmeden vururdunuz. O benimde oğlum. Ben olmasan oda olmayacaktı. Biz buraya bir anlaşma için geldik Hoseok."

Jimin hızla öne atılmıştı.

"Ne anlaşması bu?"

Jungkook sırıtmış ve takım elbisesinin cebinden bir kağıt çıkarmıştı.

Jimin kağıtta okuduğu şeyler ile Hoseok gibi az kalsın bayılacaktı.



Acaba kağıtta ne yazıyordu?🤔 Bende bilmiyorum. Umarım hoşunuza gitmiştir. 
Oy ve yorumları unutmayın gençler.

Şunu da unutmayalım 👉🏻 kore_melodisi 👈🏻

Bu bölümü itaf edecek birini bulamadım 😑

Veliaht Prens - JikookWhere stories live. Discover now