|Kapitel 1 - Rutine|

1K 24 0
                                    


Fuck the world!🖕

*Jasons synsvinkel*

Som en hver anden lørdag aften befinder jeg mig lige nu til en fest, og som alle andre lørdage er jeg fuld.
Nogen mener at det er dumt at drikke, jeg er fuldkommen enig, men det betyder ikke at jeg stopper.
Ud over at være stiv, er jeg faktisk på udkig efter mit nye offer, og når jeg siger offer mener jeg et one night stand, jeg satser lidt på at finde en ny person, jeg ikke har prøvet før, men det er efterhånden begyndt at blive lidt svært, det er stort set altid de samme, der er til de her fester, og desværre har jeg allerede haft gang i dem allesammen, don't judge me.
Jeg er pigeglad (; Og samtidig med at de får nydelse, kan jeg opfylde mine egne behov, det er en win win situation, der starter en ny sang, den er lidt langsommere men stadig med gang i, hvilket vil sige at der højst sandsynligt er mange piger, ude på dansegulvet, så det gælder bare om at finde en, og så danse lidt op af hende, så sker resten af ren automatik.
Sangen er wasted af mkto, og det var faktisk mig der foreslog den tideligere, simpelt fordi at det er en af mine yndlings sange, og så beskriver den mig egentlig meget godt, men det behøver pigerne jo ikke at vide, de kender mig sikkert allerede eller har hørt om mig, så de ved også godt selv hvad de går med til. De ved godt at det aldrig bliver fast, og ikke er andet end 1 nat. Selvom det sker i ny og næ, at folk opsøger mig, fordi de tror at vi er sammen. Hvilket helt og aldeles er deres problem, ikke mit.
Jeg er fuldkommen ligeglad med om jeg kommer til at såre deres følelser, det er deres eget problem, det var dem der fik med til det.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Det første kapitel er ikke så godt, det er mere bare så i kan få en fornemmelse af hvordan Jason er, og hvordan han har. <3

Jeg går efter at ligge et kapitel op hver 2. dag (:

Fortsat god tirsdag! xD<3


One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now