|Kapitel 19 - Jamie sæt mig ned|

528 18 0
                                    


You always find a way to let me down slowly..

* Jasons synsvinkel *

Jeg kan overhovedet ikke huske hvordan jeg kom ind i Alexanders hus, det sidste jeg husker er vi var i bilen. Klokken er 3 om natten, og jeg kan ikke sove, jeg er rigtig dårlig til at falde i søvn alene, der er et eller andet ved det der gør mig utilpas, grunden er nok at jeg er bange for at være alene for altid.
Da jeg når ind i hvad jeg går ud fra er stuen ser jeg en skikkelse ligge på sofaen, det må være Alexander. Jeg skubber forsigtigt til ham "er du vågen?" Hvisker jeg. Han mumler noget utydeligt, og gaber så. "Nu er jeg" mumler han med en hæs stemme. Men for at være ærlig er min stemme også ekstremt hæs, "hvorfor ligger du herinde?" Spørg jeg ham. "Elena har gæsteværelset og du sover i min seng" mumler han. Oh.. "altså jeg kan ikke sove når jeg sover alene anyway, så vi kan bare dele sengen, jeg lover jeg ikke sparker, eller snorker. Og den der sofa ser ubehagelig ud" siger jeg grinende.
Han mumler noget der lyder som et okay, og stikker så armene ud, for at signalere at han skal have hjælp til at rejse sig op. Jeg griner kort. Samler ham op, og ligger ham over min skulder.
"Jamie sæt mig ned" kan jeg svagt høre Alex mumle, jeg griner bare men sætter ham ikke ned.
Jeg åbner døren, og ligger ham ned i den ene ende af sengen, jeg trækker dynen over ham, og ligger mig så ned i den anden side, og tager noget dyne over mig selv også.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚
VI HAR RAMT 1K READS BUHAVJHBSDBDS THANK YOUUUUU❤️❤️❤️❤️❤️

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now