|Kapitel 5 - Jeg føler jeg kan være Jamie med ham|

692 25 3
                                    


I miss the old me..

* Jasons synsvinkel *

Mit 'slæng' består af 2 andre personer, så vi er teknisk set en trio. Brandon og Lewis.

Jeg har været bestevenner med dem, siden ja altid. Jeg fungerer ikke uden dem.
Hvilket i princippet faktisk er ret trist. Vi har været bedstevenner for altid nærmest, men alligevel ved de intet om min far, de ved intet om at han slår mig, eller udnytter min mor, de ved intet omkring hans drikke problem.
Jeg kan stole 110% på de 2, men jeg kan stadig ikke få mig selv til at fortælle dem det.

Vi er kommet frem til kantinen nu, og jeg forbereder mig mentalt på at gå derind, Brandon har allerede åbnet døre og er på vej ind, han nyder opmærksomheden, men hvis jeg skal være ærlig er jeg nok den eneste i vores gruppe der hader det, og alligevel er det mig der får mest af den.
Jeg kigger automatisk rundt, som om jeg leder efter et eller andet. Selvfølgelig.. jeg kigger efter Alexander, jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler jeg kan være ægte med ham, jeg føler jeg kan være Jamie, for en gangs skyld, føler jeg at jeg ikke er nødt til at være 'Jason Harris' playeren, der behandler alle som lort. Mine ben er automatisk begyndt at gå hen mod Alex, Brandon og Lewis kigger mærkeligt på mig, men hvis jeg skal være ærlig, kigger nærmest alle mærkeligt på mig.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Jeg føler jeg siger det her tit, men jeg hader det her kapitellll lol, jeg synes virkelig det er blevet forfærdeligt xD so I'm very sorry lmao.

Kun 2 uger tilbage af sommerferien, og jeg er ved at dø, jeg gider ikke i skole igen ):

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now