|Kapitel 20 - Bump|

531 19 1
                                    


I'm terrified of love

* Jasons synsvinkel *

Jeg vågnede ved at min fod ramte ind i en eller anden, og jeg kan intet huske fra i går, så det er da super fedt. Jeg satser bare på jeg ikk har gjort noget dumt, hvilket jeg har, hvis jeg kender mig selv ret. Da jeg vender mig om, for at vende mig om, er det Alexanders ansigt jeg møder? Uhmmm?

"Pssst Alexander? Hvisker jeg. Intet svar, uhm ok.
"Alexanderrrrr" prøver jeg igen, ingen hjemme? Okay.
Jeg rejser mig op, går hen til hans side, tager et lille tilløb, og hopper så op på ham.  Han mumler et "hmpf"
"Wait What av" råber han lige pludselig.
Jeg flækker af grin, og ruller så til den ene side, for at komme væk så jeg ikke ligger oven på ham mere, det viste sig at være en dum ide, men et bump lander jeg hårdt på jorden. Jeg griner stadig mens jeg ømmer min nummi, av ):
Lidt efter stikker Alexanders hoved ud fra kanten, og med det samme han så mig ligge om ømme min nummi, flækker han også af grin.

"Karma" skriger Alex lige ind i hovedet på mig.
"Du har lige gjort mug døv din torsk!" Skriger jeg ind i hovedet på han gengæld. Min stemme er officielt done now, og den knækkede mindst 20 gange inden for den sætning.
Hvilket bare får ham til at grine endnu mere.

"Hvad fuck laver i 2 fuckhoveder" råber en sur Elena over fra døren. Der er vidst en der er morgensur. Både mig og Alex stikker underlæben ud, og sender hende et uskyldigt blik, der også får hende til at grine, hun sætter sig over ved siden af Alexander.

"Okay, hvad siger i til, at i vælger nogle film, og så henter jeg MacDonalds?" Foreslår jeg.
De nikker bekræftende. Jeg rejser mig op, og det er først nu gået op for mig jeg ikke har trøje på, jeg har kun nogle Adidas bukser på, og jeg har ikke noget tøj med.
Jeg kigger rundt i Alexanders rum, og begynder at gå over til noget der ligner et klædeskab.
Det var det! + 10 point til Jason. Jeg laver en lille hurtig sejrsdans, der gør jeg får nogle mærkelige blikke over fra sengen af, jeg nakker en af hans trøje og tager den på. Han går heldigvis ofte i oversized, så der er nogen i min størrelse.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Allerede 1,2k reads, like holy fkn sh7t. Jeg har faktisk time rn, super kedeligt men ja. Jeg er blevet færdig med det opgaver vi skal lave, så jeg sidder sådan set bare og stener lol.

Fortsat god dag! <3

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now