|Kapitel 6 - Du er bange for at være alene?|

671 20 1
                                    


Music helps me to get away from reality

* Jasons synsvinkel *

"Alexis!" Råber jeg mens jeg griner kort, Alexander vender sig langsomt om, mens han griner kort.

"Jamen hejsa Jamie, hvad skylder jeg dit besøg?" Svarer han mig.
Jeg smiler og sætter mig ned ved siden af ham. Brandon og Lewis, står stadig væk bare og kigger mærkeligt på ham. Elena sender mig et kæmpe dræberblik,
"Wauw easy Tiger, nu gør jeg vel ikke prinsessen sur?" Spørg jeg med et uskyldigt toneleje, mens jeg skyder underlæben ud, jeg ved hun ikke kan modstå det lige meget hvor meget hun prøver. - - ja, det er måske lidt ondt at jeg udnytter det.

"Gå nu bare fucking væk Harris, ingen gider at have dig her" svarer hun mig vredt. I et sekund faldt mine facader ned, og jeg kan mærke min kæbe er spændt.
Hun kiggede på mig med et underholdt blik, velvidende at hun havde fundet et ømt punkt.
Min far sagde altid jeg skulle skride, fordi ingen gad have mig der.

"Aww Jason, ramte jeg et ømt punkt? Du er bange for at folk ikke gider have dig her, du er bange for at være alene, er du ikke?" Spørg hun stadig tydeligvis underholdt.

"Du ved ikke en skid, jeg har været alene hele mit liv, og jeg klarer da mig fint. Men dig til gengæld, du er desperat efter ikke at være alene. Hvad var det nu du sagde, dagen efter vi havde været sammen? Var det ikke noget i nærheden af 'Jason please! Jeg troede vi havde noget, du kan ikke bare efterlade mig her, jeg vil ikke være alene' eller er min hukommelse helt forkert?" Mit tonefaldet var endnu en gang blevet utrolig koldt, og mine facader var røget op igen, hun nåede ikke at svare før jeg havde rejst mig op, og var på vej væk.

Jeg prøvede at bevare kontrollen, mine knoer var spændt, og jeg havde en indre kamp med mig selv, for ikke at slå den der var nærmest.

Jeg.

.

Ikke.

Blive.

Som.

Min.

Far.

Please!

  ˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚  

Jeg keder mg rn, og ved sådan set ikke helt hvad jeg skal lave, så jaeh, det ret trist.

Fortsat god dag!

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now