|Kapitel 17 - Fest del 2|

554 16 0
                                    


I just need someone to save me from myself

* Jasons synsvinkel *

Jeg kan svagt høre musikken inde fra huset af, lige nu står jeg udenfor og prøver at få noget luft, jeg har allerede været sammen med en pige, men 2 skader vel ikke? Jeg synes det lyder meget fristende.
Jeg bevæger mig i et langsomt tempo hen mod døren, jeg spotter Elena i mængden, hun står og danser op af en dreng fra en af de andre skoler.
Burde jeg gøre noget? Altså jeg gider ikke, men Alex bliver sur hvis jeg ikke stopper det. Med et suk begynder jeg at gå hen mod dem, da jeg når der hen, sukker jeg igen. "Kom så Elena, vi smutter" siger jeg irriteret.
"Nej" svarer hun barnligt. "Ohmygod, kom nu"  siger jeg endnu mere irriteret.
"Jason? Er det bare mig, eller er du mere hot end normalt, jeg ville helt klart vælge dig over Zac Efron." Siger hun måbende. Hun er så fuld.
Jeg går hen til hende, tager rundt om hendes talje, og begynder at bevæger mig mod døren med hende, da drengen hun dansede med, stopper mig.
"Hey, lad hende blive taber." Siger han. Det gjorde han bare ikke. Jeg spænder min kæbe. Vender mig om og kigger ham i øjnene. "Hvad vil du gøre ved det?" Siger jeg i en kold hård tone.
Jeg mærker en knytnæve ramme min kæbe. "Det kommer du til at fortryde" siger jeg koldt. Jeg er utrolig god til at kæmpe, jeg har trænet med en træner fast, hvis jeg en dag fik brug for det mod min far.
Jeg sender et knytnæve mod hans mave, han falder lidt sammen og rejser sig så igen. Elena er vidst ved at komme lidt til sig selv. "J-jason du sagde du ikke ville gøre som din f-far" hun snubler lidt over ordene, men i det mindste kan hun da tænke.
Jeg håber til gengæld, ikke at andre kunne høre hvad hun sagde. "Elena-" jeg blev afbrudt af et slag i maven, jeg vender mig om, og slår med det samme efter hans kæbe, jeg rammer ret godt, og han snubler lidt bag ud, jeg bruger det som en mulighed for at ligge ham ned, jeg vælter ham helt, og sætter mig på hans mave, og begynder at sende slag af sted efter hans hoved. Det er først da jeg har slået ham til at han er besvimet, at jeg opdager hvad jeg har gjort. Jeg er ligesom ham.
"Jason.." jeg kigger tilbage for at finde ud af hvem det var der sagde mit navn, da jeg ser hvem det er flytter jeg mig med det samme fra ham jeg slog. Shit

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Overvej lige hvor tæt på 1k vi er, hxxisbcfsiffs

Fortsat god dag!❤️

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now