|Kapitel 36 - Emily?|

474 16 2
                                    


He's gone..

* Jasons synsvinkel *

Søndag morgen havde alle allerede fundet ud af at min far, var kommer på hospitalet, med ambulance i går. De ved bare ikke at han er død.
Så jeg har ikke fået meget fred.

Og jeg har ikke sovet for den sags skyld, det er mandag morgen, og jeg er desværre nødt til at tage i skole, jeg har et par sorte bukser på, og en sort hættetrøje trukket op overhovedet, så den dækker mig hår ansigt og øjne. Jeg tager min fars bil, til skole. Som er en Lamborghini, den bil er faktisk, det eneste rene sted han har, han er meget overbeskyttende over for sin bil.

Da jeg ankommer til skolen, opdager jeg at det det var en lorte ide at tage hans bil, alle glor, og det var det eneste jeg ikke gad have i dag.

Jeg står langsomt ud af bilen, trækker hætten godt over mig hoved, og tager solbriller på.

Jeg tror folk tog mig tøj som et hint, fordi der var ingen der snakkede direkte til mig, de hviskede kun.
Da jeg kommer til kantinen, ser jeg at bordet i midten er tomt, Brandon og Lewis, sidder over ved fodbold gruppen. Hvilket nok også er bedst, fordi jeg gider ikke tale med dem. Folk bliver stille og stopper op, da de ser mig gå ind i kantinen, jeg tager et æble, og går så mod bordet i midten.

"Emily du kan sidde ved os" Kan jeg hører en råbe.
Emily? Jeg vender mig om, og ser den samme Emily fra weekenden.

"Emily?" Spørg jeg, folk vender deres hoveder med mig, Emily kigger bare mærkeligt på mig, jeg tager min hætte og solbriller af.

"JASON!" Hun løber mod mig, og jeg slår armene ud, klar til at tage hende ind i et kram, hun ligger sit hoved mod mit bryst, og klemmer mig så hårdt, at jeg nærmest ikke kan få luft.

Folk begynder hurtigt at hviske.

"Jeg hørte det med ind far, er han okay?" Spørg hun. Jeg ignorerer hendes spørgsmål, og kysser hende i stedet.. jeg kan høre flere folk der måber, men vælger bare at ignorere dem.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Jeg undskylder meget ventetiden, men jeg har haft lidt private problemer, der har gjort jeg ikke kun opdatere før nu, men fra i dag af, er vi i gang med retmæssige Updates igen😊❤️

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now