Kurdun Adaleti❦

2.5K 173 313
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)  Bölüm şarkısı

EPIC POP | ''Novocaine'' by Hidden Citizens (feat. Tim Halperin)

Aşağıda Parinita, Yashila, Rithu ve Prihan var.:)

İyi okumalar!

Yayınlanma : 14.07.2018  (00:04)

Sashibai Şahlığı - Ghuda - Kılıç Sarayı

Naresh (Yaş:15)

Komutan Rithu ile kılıç antremanı yapıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Komutan Rithu ile kılıç antremanı yapıyordum. Benim öğretmenimdi. Suikast olayından sonra babam onu benim güvenliğim için özel olarak görevlendirmişti. Zaten öğretmenlerimden birisiydi ve daha da yakın olmuştuk. Annemden hoşlanmasa bile, beni seviyordu. Beni her daim övüyordu.  Ben de onu seviyordum. Yanımda olmasını istediğim birisiydi. Fikirleri, düşünceleri kıymetliydi. Sashibai'nin rüşvet yiyen askerlerden ziyade Rithu gibi dürüst ve tek derdi Sashibai'nin geleceği olan askelere ihtiyacı vardı.

Rithu son hamlesi ile beni yenmişti ve gülerek birbirimize bakmıştık. Beni yerden kaldırmıştı. Üstümdeki toprağı silkeledim ve elime tahta kılıcımı aldım. Ona doğru doğrulttuğum da Rithu gülmüştü.

Rithu "Şahran yenilmeye doyamadın mı?" dedi gülerek.

"Seni yenmemden mi korkuyorsun?" dedim hırsla.

"Naresh çok hırslı bir çocuksun ve bu hırs bu zamanlar için iyi değil. Fakat devletimiz için gerekli olan hırs sende var."

"Ben şah olmak istiyorum, Rithu ama önümde rakiplerim var. Bunların en başında senin yeğenlerin geliyor." dedim ve omzunu silkti.

"Bu ülkeye faydası olmayacakları çok belli, Yashila'ya defalarca diyorum ama bu düzeni kim bozabilir ki diyor."

"Şahbanu çok yanlış düşünüyor. Senin gibi, benim gibi cesur insanlarla bu çürümüş sistemi yıkabiliriz." dedim ve yanımıza gelen ablam Shalin'i gördüm.

Her zamanki gibi heyecanlıydı. Diğer ablamlar ve annem gibi Rithu'ya karşı önyargılı değildi. Onu önemsemiyordu ve bu huyunu seviyordum. Kendi düşünceleri vardı. Başkalarının düşünceleri ile hareket eden, başkalarının onayına muhtaç olan birisi değildi ve asla olmayacaktı. Bu yüzden zaman zaman annemle ters düşse bile babam onu destekliyordu. Babamın kendisinde olmayan bir şeydi sonuçta. Kendi düşünceleri yerine başkalarını önemseyen, benimseyen pasif  aptal babam.

"Ne oldu?" dedim ve ablam ellerini sıktı.

Ablam "Çok kötü bir şey oldu, Naresh. Babam  Prihan'ın eşini Alrab'ı tutukladı." dedi ve elimdeki kılıç düştü.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now