Zayıf Noktalar♣

1.6K 111 173
                                    

Lütfen bölüme yorum atın ve oy verin. Kendinizi ne kadar belli ederseniz o kadar çok mutlu olurum.

Bölüm Şarkısı : Skylar Grey - Kill For You feat. Eminem

Yayımlanma Tarihi: 23.11.2018 (18:37)

Aşağıda Usha, Asenath ve Grija var.

Medarat Krallığı - Başkent : Kainndarei - Çöl Kızılı Sarayı

Vilraj

Dövüş sonrası saraya dönmüştük

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dövüş sonrası saraya dönmüştük. Güneş tutulması hala etkiliydi. Etraf kararmıştı ve insanlar korku doluydu. Tuhaftı açıkçası. Neden bir tutulma insanları korkuturdu ki? Medarat tuhaftı ve bir kez daha tuhaflığını kanıtlamıştı. Parsmet, buradaki insanların senin ışığını görmeni sağla ve şu aptal Ancakhmona'dan uzaklaştır. Hiçbir yaratıcı insanlarını tutulma ile korkutur muydu? Bir tutulmanın nasıl anlamı olabilirdi. Alt tarafı gökyüzünün hareketleriydi. Kaderle bağlantısı olamazdı.

Naresh ve Sandhya'nın yatak odasındaydık. Sandhya ve Naresh yataklarında oturuyorlardı. Usha, Grija, Mithra koltukta oturur iken ben ve Arvind ayaktaydık. Ayakta olmakta sorun yoktu. Sandhya'ya baktığım zaman oldukça durgundu. Bugün güzel bir dövüş sergilemişti ama rakibi güçlüydü. Asenath oldukça acımasız davranmıştı. Adil bir dövüş olmayacağını kurulan kafesten anlamıştım. Ardından hançerleri, kırbacı ve mızrağı ile Sandhya'ya saldırmıştı. Sandhya dirense bile sonunda pes etmek zorunda kalmıştı.

Sandhya "Keşke onu yenebilseydim ama olamadı, direnemedim. Asenath çok sertti." dedi ve derin bir nefes aldı.

Naresh "İkinizde kazanmayı arzuladınız ama Asenath daha hırslı davranarak elindeki tüm imkanları kullandı. Kafes dövüşü, hançerleri, kırbacı onun savaş sırasında bile tüm gücünü kullanacağına işaret. Ayrıca tahmin edilemez bir rakip yapıyor. Nerede hangi gücünü kullanacağını okumak önemli." dedi ciddi bir şekilde. Sandhya ise ona bakmış, bir şey diyecek iken vazgeçmişti.

"Asenath ile dövüşüne canını sıkma, Sandhya. Burası onun evi ve onun şu an yenilmiş olması halkı açısından kötü olabilirdi." dedim ama Sandhya dediklerimi umursamışa benzemiyordu.

Sandhya "Bu sefer ben küçük düştüm, Vilraj! Üstelik Asenath çok sertti. Sanki intikam alıyordu."

"Sanırım geçmişte onunla ilk karşılaştığında yaptıklarının intikamını aldı."

Usha "Ah, canını bunun için sıkma değmez." dedi yumuşak bir sesle.

Mithra "Kesinlikle kardeşim. Karşındaki savaşçı bir kraliçeydi. Bunlarla büyümüş. Sen ise bunlarla büyümedin. Yenilgiyi kabullen."

Sandhya "İstediği şekilde büyüsün! Onu yeneceğim, abi bir gün yine karşı karşıya geleceğiz ve ben bu sefer onu yeneceğim." dedi hırsla. Kara gözlerinde hırsının ateşini görüyordum. Sandhya'da ablam gibiydi. Kafasına koyduğu şeyi yapardı ve bunun için mücadele etmekten çekinmezdi. İkisi de zorluklar karşısında direnirlerdi.

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin