🆘🔞😱Глава 10😱🔞🆘

25 6 0
                                    

/Ви се качи в асансьора и натисна копчето за 5 етаж където беше апартамента на Кайл./

/Гледната точка на Кат./

/Кайл беше над нея, едното му коляно беше между краката и ,и ги разделяше. Тя го гледаше как се съблича. С замах той махна тениската си и я хвърли на страни."Секси"- помисли си Кат докато гледаше изваяното му тяло. Той свали колана си и се наведе над нея сложи едната си ръка отстрани на главата и другата върху гърдата и и започна да я масажира с всяко стискане все по-силно и с по-голям натиска. Кат изохка когато осети болка. Като продължи да масажира гърдата и той се наведе по близо и започна да я целува. Той и вкара език, към рая на целувката той умишлено леко захапа нейния и тя изпъшка. Той свали тениската и след това сутиена и. Премести и другата си ръка върху другата и гърда и започна да смуче зърната и, леко ги захапваше от време на време и, при което тя издаваше звук на наслада не на болка. Той разкопча панталона и и вкара ръката си вътре. Започна да прокарва пръсти по женската и част, при което тя започна да се овлажнява, като продължаваше да смуче зърното ту на едната гърда ту на другата. Точно когато започна да вкарва пръстите си в нея Ви нахлу през врата. Той влезе избута Кайл и изивка:

-Какво по-дяволите правиш! Не виждаш ли, че не е добре. Не само е надрусана ми и вони на алкохол.

-Нищо не съм и направил!-/изкрещя на среща му Кайл./-Тя сама дойде и ми се нахвърли.

-Повярвах ти!-/каза Ви с възмущение и явен сарказъм./

/Той взе сутиена и блузата на Кат. Приближи се до нея седна до нея на леглото, наведе се над лицето и погали бузата и и каза:

-Малко закъснях. Ще ми простиш ли?-/попита той с усмивка изразяваща съжалението и вътрешните му угризения./

/Той закопча панталона на Кат. Облече я и я хвана като принцеса, защото тя не беше в състояние да ходи. Докато я изнасяше през врата Кайл каза:

-Всички сте луди! Ненормалници!

/ Но ви не му обърна внимание. Беше го страх да не изпусне крехкото тяло в ръцете му. Кат беше толкова нежна, крехка и лека. Имаше чувството, че дори с лек натиска може да я счупи./

-Отиваме в къщи.-/прошепна той с глас изпълнен с нежност в ухото и./

***

/22:00/

/Когато бяха у Ви той я заведе веднага в банята. Сложи я във ваната и пусна студена вода, по принцип от внезапния допир на студената вода всеки би изпищял, но тя седеше и гледаше в нищото. Ви влезе при нея за да я съблече изведнъж Кат го избута на зад беше върху него наведе се и започна да го целува. Ви пое целувката и, но когато врътна случайно кранчето на душа с крака си потече по студена вода и той се осъзна избута я и излезе. Тя продължи да седи и да гледа в нищото. Той излезе и се строполи пред вратата облегна глава и сви колене към тялото си и сложи ръце на коленете си./

The Art of Killing [ВРЕМЕННО ЗАДЪРЖАНА]Where stories live. Discover now