4.

1.8K 120 37
                                    

Jätkät oli tullu jo joku tunti sitte ja me ollaa jo juotu kaikki karhut. Oon mä nousuhumalssa, mut en kauheen kännissä. Ei kukaa oikee oo ihan kännissä. Mut nii, Joonas meni hakee uuden kontin ku pitäähän meijän nyt ees vähän enemmän kännii tulla, vaikka meillä on huomenna kouluu. Voin sanoo et taitaa olla aika paska fiilis huomen aamulla. Mä meen lähemmäs Edee ja pysähyn ihan sen eteen. Mä katon sen kirkkaan sinisiä silmiä ja se kattoo mun melkeempä harmaisii silmii. En ees tiiä mitä mä tältä haen, mut mä päätän halata sitä. Se halaa mua takas, mut irrotautuu musta ja kattoo mua hämmentyneenä.

"Sä oot Ede hyvä jätkä" mä sanon ja halaan nopeesti sitä uudestaa.

"Joo säki oot hyvä jätkä Rixu" se sanoo mulle takas. Mä ehotan sille, et mentäis katolle ja me mennää. Mä kiipeen tikapuita pitkin katolle ja Ede tulee mun peräs. Me mennää istumaa sillee, et jätkät näkee meijät sieltä alhaalta. Tuomas ei halunnu tulla tänne ennenku Joonas tulee. En tiiä syytä, mut ihan sama. Me nauretaa ja jutellaa ihan mistä sattuu ainaki 30min ennenku Joonas tulee. Jätkät kiipeen tänne kans bissejen kaa ja me juodaa lisää.

"Hei tiiätteks te ku mä.. Eiku.. Mä unohin mitä mun piti sanoo" Joonas nauraa ja me ruetaa nauraa kans.

Me juuaa siin vielä hetki, mut sit must tuntuu et tää määrää riittää tältä päivältä. Kello on 1:25. Joo tosiaa pitäs mennä himaa. Mä sanon jätkille et mä meen ja Ede haluu tulla mun kaa samaa matkaa.

Me jutellaan niitä näitä ja poltetaa pari röökii, mut mun pitää jo kääntyy eri suuntaa ku se menee.

"Moikka" sanon sille ja katon sitä vähän surullisena. Mä en tiiä mut mä haluisin vaa olla sen kaa kokoajan.

"Moi moi, nähää huomen" se sanoo ja vinkkaa mulla silmää ennenku se lähtee. Mä kävelen tai pikemminki hoipertelen kohti tuttua pihaa ja oven luokse. Painan ovenkahvaa alas päin, mut ovi ei avaudu. Vittu. Voi saatana. Ovi on lukossa eikä mulla oo avaimia mukana. Ja mun ikkunalle ei mee tikkaita, eli mä en pääse mitenkää himaa ilman et herätän porukoit. Ehkä mun kannattais mennä jonku frendin luo yöks. En mä tiiä. Joonas ei lähteny viel himaa ja mä en jaksa enää juua. Ja no Tuomas on Joonaksen kaa ja... Vittu.. En mä kyl viitti enää mennä Edwardinkaa perää. Voi saatana. Mitä mä teen?

Mun pulssi alkaa kiihtymää ja mua alkaa vituttamaa enemmän. Okei. Rauhotu Rixu, ei oo mitää häätää mä kyl keksin viel jonku ratkasun tähän. Hetken mielijohteesta mä painan ovikelloa. Ja nyt mä tajuun et siinä ei ollu mitää järkee. Mä melkee ehin lähteä karkuu mut mutsi avaa jo oven. Se on ihan väsyny.

"Mitä sä tähän aikaa tuut kotii?" se kysyy ärtyneenä.

"Öö.. Enn mäh tiiiä" sanon kännisesti.

"Ja humalassa vielä" mutsi tiuskaisee. Mä vaa katon varpaitani ja huojun paikallani mut sit mutsi sanoo et mun pitää mennä nukkumaa nii mä meen. Mä kävelen portaat ylös ja melkee rypäsin, mut en iha. Avaan mun huoneen oven ja otan mun kaikki vaatteet pois. Mä rojahan mun sängylle ja nukahan heti.

***
Herään siihen ku meijän koira Tao hyppää mun parisängylle ja nuolee mun naamaa. Nii oon unohtanu kertoo, et meillä on dalmantiankoira Tao. Tao on ihana poika. Se ei jätä koskaa yksin vaikka oisin tehny mitä. Mä nousen istumaa ja rapsuttelen Taoo ja halailen sitä hetken. Mä käsen Taon pois mun sängyltä ja sit mä nousen ja puen vaatteet. Ja joo. Mä en selvinny ilman krapulaa sillä mulla on kauhee päänsärky ja huono olo.

Mä meen rappuset alas ja meen ottaa suoraa buranaa. Otan lasin kaapista ja täytän sen kylmällä vedellä. Laitan mun suuhun buranan ja juon sen päälle kulauksen vettä. Mä heitän lavuaarii loput vedet joita mä en jaksanu juua loppuu. Mä en ikinä juo lasia ihan tyhjäks.

Mä meen vaa istumaa ruokapöydän ääree ja nyt vasta katon mun ympärille. Faija juo kahvia ja lukee lehteä ja mutsi juo kahvia ja on puhelimellaan.

"Ai huomenta kulta" mutsi sanoo ja nostaa katseensa muhun.

"Mm.. Huomenta" mumisen mun käheällä äänellä. Faija nostaa lehdestä katseensa muhun.

"Oliko nyt järkevää arkipäivänä juua ittensä humalaa?" faija kysyy.

"No en tiiä" vastaan ja katon kelloo. Vittu. Mun pitää mennä kouluu. Mä haen mun repun mun huoneesta ilman et pakkaan uusia kirjoja sinne ja sit meen eteiseen laittamaa mun kengät. Mä huudan heipat niille ja lähen kohti koulua.

Kun mä saavun koulun pihalle kello on 7:56 eli oon ihan ajoissa. Suuntaan tupakka paikalle jossa on Tuomas, Joonas ja Ede. Otan röökin ja sytytän sen.

"Taitaa olla pikkanen darra?" Joonas naurahtaa. Mumisen jotain myönteistä ja vilkasen Edwardia, joka kattoo mua. Se näyttää aika kärsivältä. Kalpeelta ja hiukset vähän sotkussa. Samalta ku mä. Mut se vaa näyttää sata kertaa paremmalta ku mä.

Kello näyttää sen verran, et meijän pitää mennä tunneille. Mulla, Joonaksella ja Edellä on sama äikän tunti ja sitä meillä nyt on. Mä meen mun vakkaripaikalle eli takarivin kulmaa ja Joonas istuu mun vieree. Ede istuu mun etee ja kääntyy muhun päin ja ne aletaa juttelemaa Joonaksen ja Eden kaa niitä näitä ja yhtäkkiä äikän tunti loppu.

Koko loppu päivän mä pyörin vaa Eden, Joonaksen ja Tuomaksen kaa ja sit ku koulu loppu nii mä menin kotiin. Tao on vastassa iloisesti ja mä rapsuttelen sitä. Mun pitäs viiä se lenkille. Otan sen valjaat ja pujotan ne Taon päälle ja sit mä kiinnitän valjaisii flexin. Me oltii aika pitkää lenkillä. Niin kauan, et porukat oli tullu jo himaa ennenku olin tullu lenkiltä. Mä päästän Taon pois valjaista ja otan kengät pois. Mä meen olkkarii, jossa äiti ja iskä onki sohvalla kattomassa telkkarii. Mä istun niitten välii ja katon vaa etee päin sanomatta sanaakaa.

"Miks sulla aina pitää olla huppu päässä?" faija valittaa. Mä mulkasen sitä ja oon menossa mun huoneesee.

"Hei Richard oota, ois kiva jos olisit nyt ees vähän pidempää meijän kaa tässä ku ei olla oltu vuotee tässä yhessä" mutsi sanoo. Mä meen takas istumaa ja tuijotan telkkarii.

Ede jotenki vetää mua puoleensa. Se on tosi hyvännäkönen ja mukava ja kaikkee. Mä haluisin tutustuu siihen paremmin, mut se ois tosi outoo.

"Onkos sulla joku tyttöystävä ketä mietit?" faija kiusoittelee.

"Jos satuit muistamaa mä oon homo" sanon ärtyneesti.

"No onko sulla poikaystävä?" se korjaa ja vilkasee mua.

"No ei oo" sanon ja meen mun huoneesee. Mua ei jaksa kiinnostaa tehä mitää läksyjä joten mä vaa makoilen sängyllä, joka johtaa siihen, et mä nukahan.

Words: 1076

Moikka! Sori ku ei taas oo tullu vähää aikaa lukuu mut nyt tuli (: Kertokaa teijän mielipide tästä luvusta kommentteihin ja muistakaa votettaa (:

~I

Entä, jos sittenkin?Where stories live. Discover now