11.

1.3K 104 25
                                    

Jotkut äärettömyydet ovat isompia kuin toiset. Tuo on ensimmäinen lause mikä mulle tulee mielee kun mä avaan mun silmät. Toi ajatus tuli siitä, kun mun ja Eden suhde on tavallaa tuntunu äärettömän pitkältä ja tavallaa äärettömän lyhyeltä. En osaa selittää. Nii ja toi lause on mun lempi kirjasta, Tähtiin kirjoitetusta virheestä. Ainoo kirja minkä oon lukenu, mut silti mun lemppari. Nii ja luin ton kirjan vähä aika sitte, koska en oo edelleenkää lukija tyyppii.

Mä taisin nukahtaa eilen. Mä katon kelloa ja se on vasta yheksän, mut sillon ku mä nukahin nii kello ei ollu varmaa ees yheksää, joten mä nousen kohta.

Mä katon hetken mun kattoa ja sen jälkee mä nousen istumaa ja hieron mun silmiä. Mä otan mun puhelimen ja kukaan ei oo viel kaivannu mua. Harmi.

Mä meen istumaa sängynreunalle ja otan mun jalkojen vierestä mustat farkut ja mustat nilkkasukat. Laitan ne mun jalkoihin ja sit mä otan mustan adiskasen hupparin ja puen sen mun päälle. Mä nousen seisomaa ja otan puhelimen mun sängyltä takataskuuni ja meen yläkerran vessaa. Mä katon itteäni peilistä ja mun septum on taas vinossa. Mä suoristan sen ja katon mun smiley lävistystä, joka on aina vinossa ja suoristan myös sen. Mä huuhtelen mun kasvot ja pesen mun hampaat. Hampaiden pesun jälkee mä purksuttelen mun suun jollain ihme suun raikastimella ja sylkäsen ne lavuaarii. Mä katon vielä kerran itteeni peilistä ennenku meen alas. Mä laitan mun hupun päähäni ja astelen alakertaa.

Matias on ruokapöydässä, mut faija ja mutsi on jossain muualla ku tässä talossa. Mä vilkasen Matiasta joka on vaa sen puhelimella ja ryystää ärsyttävästi sen kahvia.

"Miten sä nyt jo oot hereillä?" Matias kysyy ja kattoo mua ihmeissään.

"Mä nukahin ennen yheksää eile" vastaan ja meen ottamaa kahvia.

"Aijaa" Matias sanoo ja alkaa taas somettamaa.

Mä kaadan kahvia kupppii ja kaadan sinne maitoa ja meen istumaa Matiaksen vastapäätä.

"Mikä se eilinen juttu oli?" Matias kysyy ja kattoo mua.

"Ai mikä?" kysyn.

"Kyl sä tiiät" se sanoo ja kohottaa kulmiaan.

"No siis.. Ede vaa sano vahingossa rakastavansa mua ja säikähti" kerron neutraalisti.

"No saitteko sovittuu?" Matias kysyy.

"Joo" vastaan ja juon kahvin loppuun. Mä en jaksa vielä nousta minnekkää nii laitan snäppiä mun striikeille. Mun puhelin ilmottaa, että mulle tuli viesti ja se on Edeltä.

Ede: Moi

Mä: Moi

E: Mitäs teet?

M: Öö.. Istun ruokapöydässä, miten oot näi aikasin hereillä?

E: Ei väsytä enää ja samaa kysyn sulta.

M: Sama juttu.

M: Oliks sul jotai asiaa?

E: Mul tuli sua vaa kauhee ikävä❤😢

M: No aaw.. Mullaki on sua ikävä❤

"Mikäs hynyilyttää?" Matias keskeyttää mun ja Eden keskustelun virnuillen.

"No Ede" vastaan ja suljen korvani Matuaksen tyhmiltä jutuilta.

E: Tehääks tänää jotai kivaa?

M: Ai niiku mitä?

E:sen sä saat päättää😏

M: No enkä päätä.

Entä, jos sittenkin?Where stories live. Discover now