5.

1.7K 120 32
                                    

Mä heräsin jo joku 40min sit, mut mä vaa vielki makaan mun sängys ja oon puhelimel. Mä meen selailee pitkästä aikaa instagramii ja siel on yks seuraspyyntö. Sen seuraspyynnön on lähettäny käyttäjä nimeltään @edward.ström. Eli ok. Se on Ede joten mä hyväksyn sen. Avaan Eden profiilin ja siellä on vaa 1 kuva jonka on ottanu joku toinen. Se nojaa valkosee seinää ulkona ja sillä on huppupäässä ja se kattoo sivuu. Aika hyvä kuva. Se on myös merkannu sen naamaa jonku jätkän. Se sama jätkä on kommentoinu sen kuvaa paljon sydämmiä. Kuka vittu se on? Onks Edel jätkä?? Ei voi olla. Tai miks ei vois. Äh.. Ihan sama.

Mä laitan puhelimen mun vieree ja nousen istumaa. Hetken aikaa räppytelen silmiäni ja hieron niitä. Päätän nousta ja laitan vaatteet päälleni ja katsahdan oveni yläpuolella olevaa kelloa, joka näyttää kymmentä vailla kaks. Okei mun tosiaan on aika mennä alas. Nappaan isolta parisängyltäni puhelimeni ja sujautan sen takataskuuni. Mä kipitän portaat alas ja meen suoraa hakemaa jääkaapista jogurttia, koska nälkä suorastaan huutaa mun sisällä. Kaadan jogurttia kippoon ja jogurtin sekaan muroja. Otan lusikan ja sekotan murot ja jogurtin ja sit mä istahan pöytää. Ja kuten aina vasta nyt katon mun ympärille ja olohuoneessa on mun setä, faija ja mutsi. Kaikki tuijottaa mua.

"No mitä?" kysyn niiltä ja kohotan heille kulmiani.

"Ei mitää, huomenta sullekki vaa" setäni Matias sanoo. Ja joo Matias on semi nuori eli 27-vuotias. Mä sanon sille huomenta ja syön kupin tyhjäks.

Meen istumaa Matiaksen vieree sohvalle ja se katsahtaa mua virnistäen.

"Onkos sulla muijaa?"  se kysyy virnuillen.

"Mä en oikeesti tajuu mitä vaikeeta on muistaa, et mä olen homo" sanon sille.

"Aa.. Nii sori.. No onks sul jätkää" se kysyy. Mä en tajuu miks kaikilla on pakko mielle tietää mun rakkauselämästä. Mä pudistan mun päätä vastaukseks ja mä en jaksa enää sen seuraa nii mä meen takas mun huoneesee. Mä meen makaamaa mun sängylle, taas. Mä kattelen mun huoneen valkosta kattoa ja mietin asioita. Mä mietin, että mitä mieltä mä oon Edwardista ja, et haluunks olla sen kaa enemmän ku kaveri. Päädyn siihen tuloksee, et Edward on mulle kai frendi ja, et ei se ikinä haluis mua.

Otan taskustani puhelimen ja oon saanu wappi vietsin. Avaan wapin ja se on Edwardilta.

- Mitä teet? se kysyy.

- Öö.. Makaan mun sängyl, sä? vastaa.

- Okei ja mul on tylsää nii aattelin et haluuks tulla vaikka meille? se kysyy.

- No tän kerran. Lähetä osottees nii tuun koht siihe. vastaan. Hän lähettää osotteensa ja mä meen portaat alas ja eteisee pukemaa kenkii.

"Minne meet?" mutsi huutaa olkkarista.

"Frendille ja en tiiä millon tuun tai tuunko ollenkaa himaa" vastaan. Ja rapsutan mun jaloissa pyörivää koiraa ennenku meen ulos. Mä lähen kävelemää kohti Eden himaa. Mä käännyn oikeelle kadulle ja sit ei mee ku pari minsaa et oon oikeen talon kohal. Talo on keski kokonen. Ei liian iso eikä liian pieni. Se on siis yks kerroksinen ja joo mun mielestä meijän talo on ehkä vähän turhan iso. Mä meen oven etee ja painan ovikelloo. Ovi avaantu ja sen avaa Ede.

"Moi, tuu sisälle" se sanoo ja mä meen sisälle. Jätän kengät eteisee ja kävelen Eden perässä ilmeisesti sen huoneesee. Ede menee sen huoneesee ja istuu sen pelituolille ja mä meen seisomaa keskelle sen huonetta. Sen huoneessa on valkoset seinät ja sillä on parisänky sen huoneen nurkassa, on täällä paljon muutaki kuten vaikka peli kone, mut en jaksa luetella kaikkia sen huonekaluja. Mut tosiaa on sillä ihan kiva huone.

"Saat sä istuukki" se naurahtaa.

"Okei" sanon ja meen istumaa sen sängylle. Mä kattelen vaa mun varpaita ja heiluttelen mun jalkoja. Kumpikaa ei sano mitää. Tää ei oo välttis kiusallista hiljaisuutta. Sen kaa ei vaa tuu kiusallista hiljaisuutta.

Ede nousee sen tuolilta ja istahtaa mun vieree niin, että sen olkapää hipoo mun omaa.

"Onks sulla ketää?" se kysyy. Taas. Ei oo totta. Seki kysyy tota samaa.

"Ei. Onks sulla?" päätän kysyy siltä saman kysymyksen, koska en keksi muutakaa.

"Ei oo" se vastaa. Kuka sitte on se jätkä kenet se merkkas sen kuvaa?

"Ai. Mä luulin, et se kenet merkkasit sun kuvaa on sun jätkä" mä sanon. Ja mä kadun sitä nyt et sanoin noin.

"Aa Krisse. Se on mun paraskaveri Helsingist" se vastaa naurahtaen.

"Aijaa" naurahdan takas.

"Joo.. No haluisiks lähtee jonnekki?" hän kysyy.

"Niiku minne?" kysyn ja naurahdan.

"En mä tiiä. Vaikka kahville?" se vastaa olkiaan kohoauttaen.

"Kahville?" toistan huvittuneena.

"No nii.. Vai pitääks nykyää vaa dokaa ettei voi käyä ees kahvilla?" hän kysyy kohottaen kulmiaan.

"No en mä sitä vaa.. No ihan sama.. Mennää vaa kahville" vastaan ja kysyn vielä, että tietääks se mitää kahvilaa Turusta ja kuulemma se tietää yhen. Me mennää eteisee ja puetaa meijän kengät jalkaa ja mennää ovesta ulos.

"Eks sä vois kertoo minne kahvilaa me mennää?" vingun ja sytytän samalla röökin ja vedän savua keuhkoihini ja päästän ne nenän kautta ulos.

"No enkä kerro" Edward vastaa lapsellisesti. Mä tarjoon sille tupakkaa ja se ottaa yhen ja alkaa polttelemaa sitä.

Me tän matkan aikana jutellaa ihan randomeista asioista ja välillä jopa nauretaa joillekki tyhmille asioille.

"Perillä!" Edward huudahtaa ja pysähtyy kahvilan etee. Me ollaa Café Sircus nimisen kahvilan eessä. Oon käyny tääl joskus mun perheen kaa syömässä jotkut pikku kakkupalat ku oli mun nimpparit.

Me kävellää sisää ja ovessa oleva pikku kello kilahtaa.

"Mitä sä haluut mä maksan?" se kysyy ennekun mennää tiskille.

"Mä otan laten kermavaaholla, mut ei sun tarvii maksaa" mä vastaa.

"Ei ei. Mä maksan, mee valitsee pöytä nii tuun kohta perässä" se sanoo. Mä hyväksyn sen, et se maksaa ja valitsen  pöydän ikkunan edestä.

Ede tulee tilausten kanssa pöytää ja antaa mulle mun tilaaman laten.

"Mä päätin ottaa saman ku sulla" se sanoo ja istuutuu mua vastapäätä olevalle tuolille.

Word: 967

Moikka! Sori ku ei oo taas tullu vähää aikaa lukuu, mut nyt oikeesti yritän kirjottaa aktiivisemmin :) Kommentoikaa mitä piditte täst luvusta ja tietenki votettakaa :)

~I

Entä, jos sittenkin?Where stories live. Discover now