14.

1.1K 96 9
                                    

Me ollaa oltu tääl jo jonki aikaa, mut tää ei oo lähteny pois. En haluis et se alkais taas, siis se, et en voi mennä minnekkää, koska ahdistaa. Se oli viimeks ku mun sisko kuoli. Ja kesti aika kauan.

Ede vilkuilee mua vähän välii ja koitan aina vääntää jonki laisen hymyn. En tiiä onnistunko, mut kuhan se ei kysele.

Me ollaa tällä hetkellä rautatie sillalla. Ja siis täällähän me alettii seurustella ja tänää meillä on 1kk päivä.

Mä istun junaraiteen vieressä olevalla puisella matalalla aidalla Ede mun vieressä. Mä otan tussin mun taskusta ja kirjoitan aidalle E❤️R 1kk.

"Söpöö" Ede naurahtaa ja kurkottaa suutelemaan pikaisesti huuliani. Naurahdan takaisin ja hymyilen pienesti. Hän hymyilee takaisin ja siirtää katseensa mun silmistä aidan kirjoituksiin.

**
Me ollaa vaa säädetty ja naurettu joku 2h eli kello on jotain neljä. Me aateltii et me lähettäis kohta puolii kotii ja siis Ede ei tuu meille yöks.

"Hei! Tuolla alhaalla kävelee yks kusipää. Heitetää sen päälle tota edii" Ede ehdottaa ja mä oon heti iha messis. Mä otan edi pullon maasta ja avaan korkin ja siirryn kävelijän kohdalle. Mä kallistan pulloa niin, että sieltä tulee edii ja se osuu just sen päähän. Mä meen äkkii piiloo ja me kikatetaa.

"Haistakaa vittu!" se huutaa ja me revetää nauruu.

Me ollaa viel hetki täällä, mut nyt meijän pitää lähtee, et ehitää bussii.

Me lähetää kävelemää kohti bussipysäkkiä ja taas me vaa jutellaa jotai.

"Ooks sä varmasti okei?" Ede kysyy kulmat hiukan kurtussa.

"No siis.. Kyl mä sillon ku viimeks kysyit nii valhetelin, mut nyt on jo parempi fiilis" vastaan ja katson häntä pikaisesti. Ede hymyilee mulle pienesti ja mä hymyilen sille takas.

Me ollaa bussipysäkillä ja bussin pitäs tulla ihan kohta. Mä seison ihan kiinni Edessä, koska täällä on kylmä. Ede vilkuilee mua ja hymyilee välillä ku meijän katseet kohtaa.

Bussi tulee ja mä nostan kättäni ilmaan merkiksi, että bussi pysähtyisi. Bussi pysähtyy ihan meijän etee ja kuski avaa ovet. Kuski tervehtii mua ja antaa bussilipun. Annoin siis tasarahan.

Valitsen neljänpaikan ja istun ikkunan viereiseen olevalle penkille. Ede istuu mua vasta päätä. Laitan huppuani paremmin päähän ja painan otsani vasen ikkunaa ja katselen ohi meneviä puita.

On jo aika hämärää vaikka kello on vasta kuus. Ede on sen puhelimella ja hymyilee hiukan.

"Mitä?" kysyn ihmeissäni ja Ede näyttää mulle ihanan koirakuvan. Siinä on mäyräkoiran pentu ja se nukkuu ruokakupissa. Niin söpö ja pieni. Tao oli kans joskus pieni ja söpö. Se on kyl edelleenkin söpö, mut ei niinkään pieni. Naurahdan kuvalle ja Ede myös.

Bussi matka menee nopeesti ja nyt me ollaaki jo kävelemässä Edelle päin, koska mä saatan sen. Sytytän röökin ja vedän savua keuhkoihin ja puhallan savut ulos. Ede ottaa mun vapaasta kädestä kiinni ja hymyilee pienesti ja mä hymyilen takas.

Me ollaa Eden talon kohalla. Mä käännyn sitä päin ja halaan sitä. Ede kietoo kätensä mun ympärille ja painaa päänsä mua vasten. Me halataa siinä hetki, kunnes irtaudun hänestä. Mä katon sitä silmii ja se mua.

"Mä rakastan sua" sanon sille ja sen kasvoille tulee surullinen hymy.

"Mäki sua"  se vastaa ja suutelee mua. Mä lukitsen sen mun halauksee ja en haluis päästää sitä pois, ku me ei nähtäis vähää aikaa, koska.. Mä en ees tiä miks, mut Ede sano, et se ei voi nähä vähää aikaa mua.

"Hei mun pitäs lähtee.." Ede sanoo ja mä huokasen syvää ja päästän sen menemää. Me sanotaan heipat ja sitten mä katon ku se katoaa talon sisälle.

Mä sytytän röökin ja alan kävellä kohti himaa. Olipa vaikeeta hyvästellä se, en tiiä ees et miks. Oonkohan kiintyny siihe. Oonkohan saanu Ede yliannostuksen. Okei, en mä voi saada Ede yliannostusta.

Words: 659

Moikka! Anteeks iha kauheesti et ei oo tullu taas pitkää pitkää aikaa lukuu. Mut kuten mä jo edellises luvus sanoin, et en vaa välil pysty kirjottaa vaik haluisin, koska tää tilanne on vaa vähä vaikee ny. Ja oon ollu nyt kyprokses nii en oo oikee voinu kirjottaa. Nauttikaa viel loppu lomasta jos teil on viel alkanu (:

~I

Entä, jos sittenkin?Where stories live. Discover now