Anunț

2K 36 4
                                    

Ok guys. Îmi pare rău că poate vă dezamăgesc cu acest anunț și ați crede că de fapt e un capitol, dar nu. E doar un anunț. Cartea aceasta a avut un succes enorm, pe care poate nu îl merită. Încă susțin că nu sunt mulțumită de ce am făcut aici, dar vouă v-a plăcut, ceea ce îmi garantează că nu a fost chiar un eșec total.

Să trecem la treburi importante. Mă gândeam să scriu și volumul doi, dar am atât de multă treabă pe aici încât am renunțat. În primul rând, nu am idee ce aș putea scrie în volumul doi, iar în al doilea rând, vreau să finalizez și alte povestiri. Și că tot vorbim de alte povestiri!

Am publicat încă 2 cărți. Pe una am trecut-o în ciorne, deoarece vreau să o finalizez și după să o postez treptat. Nu vreau să mai așteptați un an pentru un capitol. Iar cealaltă, ei bine, urmează să o trec în ciorne, pe același motiv.

Și pentru că anunțul bombă nu se încheie aici, am păstrat ceva interesant pentru final. Deci bun...

M-am străduit atât de mult la o povestire intitulată "Același Iubit". Sper măcar să aibă jumătate din succesul acestei cărți. Totul a început cu un vis și îmbinat cu ceva realitate, dar nu asta contează. Cartea e aproape finalizată din punct de vedere scris. Urmează să mai adaug eu cateva imagini... Dar nu am esențialul! Mi-aș dori o copertă pe cinste, și sinceră să fiu, eu nu mă pricep la coperți =(

Dacă cumva vă pricepeți la coperți sau cunoașteți pe cineva priceput, scrieți-mi în comentarii sau chiar în privat.

Mulțumesc pentru atenție și sper să ne auzim curând.

🎉 Ai terminat de citit Afurisitul si Tocilara//în Curs De Editare// 🎉
Afurisitul si Tocilara//în Curs De Editare//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum