E15◆

769 67 18
                                    

BÖLÜM SARKISI → EVERYWHERE/JASON MRAZ IYI OKUMALAR :D

Gözyaşlarımı silip temiz havayı içime çekip kendime geldikten sonra Arasların yanına gittim. Arabaya binerken Aras sanki bana bir şey soracakmış gibi duruyordu.

Aras: "güzellik sen neden geç geldin Ardayı çağır demiştim"

" ya şey ben bulamadım Ardayı ondan "

" iyi bu arada gözlerin kızarmış"

" benim mi? yoo hiç kızarmaz neden kızarsın ki!" dedim. Eğer atar yaparsam belki daha fazla soru sormaz diye düşündüm. Düşündüğüm gibi de oldu. Zaten fazla da üstelemedi.

**

Eve geldik ben hemen eve girip annemin en sevdiği kolyesini de yanıma aldım. Hiç bir zaman bırakmadım kolyesini. Özel zamanlarda takarım şimdiye kadar zarar gelmesine izin vermedim. Kol çantamı aldım ve aşağı indim. Acaba köpüş geliyor muydu? Halamların bahçesine gizlice girdim köpüş gelmiyordu. Off ya onu bakıcıya bırakacaklar yol üstünde.

" Köpüşşş " köpüş hemen koşarak yanıma geldi.

"sen gelemiyorsun köpüş yaa " dedim ve burnuna öpücük kondurdum. Köpüş havladı zıpladı sonra bende çimlere uzandım. Köpüş kucağıma yattı tüyleri ile oynadım. Hoşuna gidiyor gibiydi. Kafasından da öptüm. Yüzümü tekrar yaladı. Yüzümü yalaması beni gıdıklıyordu ve istemsiz kahkaha attım. Köpüş birden ayağa kalktı ve benim arkama koştum. Arkamda Arda öküzü vardı. Benim suratım düştü. Hiç yüzüne bile bakmadan babamların yanına gittim. Herkes arabasına bindi. Köpüş ü de arabanın arkasına koydular. Ve uzun yolculugumuza hoş geldik..

**

Köpüşü bıraktılar bakıcıya. Ben arkada oturuyordum Aras öndeydi. Kafamı cama yasladım ve babam Zeyneplerin kaldığı yere geldiler. İlk şaşırdım ve hemen arabadan indim zeynep Asya ve Cenk üçüde bizim arabaya geliyorlardı.

" Ne yani geliyor musunuz?" dedim sevinçle koşarak üçüne de sarıldım.

Zeynep: "benden kurtuluşun yok Mina hanım aslında sürpriz yapacaktık ama olmadı. "

" çoook sevindim var ya " Babam yanımıza geldi ve Cenk bizden büyük olduğu için ehliyeti vardı.

Babam: "Cenk oğlum az sonra sen kullanacaksın arabayı ben biraz kestirecegim önde. Arda da bizim arabaya gelecek Aras ve Zeynep onların arabaya gidecek sığmıyoruz"

" tamam baba ama şimdi gitmesin Zeynep"

" Olmaz kızım o zaman yer değiştirmenin anlamı yok"

" of peki Zeynep ne yapalım artık"

" neyse boşver ya görüşürüz o zaman" Zeynep ve Aras oraya gittiler Arda buraya geldi. Ben cam kenarına oturdum yanıma kim oturdu bakamayacak kadar uykum vardı. Yolculuklarda uykum hep gelir. Gözlerimi zorlamadım ve yanımdaki omuza kafamı yasladım..

**

Gözlerimi yavaş yavaş açmaya çalıştım ve yanımdaki her kimse ezilmişti ve yorganım olmadığı için koluna sıkıca sarılmışım. Gözlerim tam açıldığında yanımda Arda vardı. Hemen kolunu bıraktım saçlarım şuan dağılmıştı kim bilir nasıl gözüküyordum. Arda pic bir şekilde gülümsedi. Ben hemen saçlarımı topladım. Off ben nasıl yayılmıştım yaa. Rezil oldum cidden rezilim ben. Cenk nerde kimse arabada yok ve araba durmuş.

" Babam nerede?"

" biraz atıştırmak için durdular "

" s sen neden gitmedin?"

EZIKWhere stories live. Discover now