E20◆

653 47 18
                                    

Evet ben Efeyi öpmeyecektim ona istediğini veremezdim! Havuza atladım Arda bayılmıştı. Ardayı hemen yukarı çıkardım.

"Ardaa !" diye bağırdım. Gözlerimden yaşlar akıyordu benim yüzümden olmuştu! Hepsi benim suçum! Ardayı yere yatırdım. Sırtına vurdum ağzından su çıktı. Su kaçırmıştı.

" Ben aptalım çok aptalım! Hepsi benim yüzümden! Hey
y yardım ett!" diyordum ama kimse beni takmıyordu.

" Efe yardım ett gülme aptal herif!!" Arda hala öksürüyordu. Zor nefes alıyordu.

Efe: "Ama hala öpücüğümü vermedin" dedi dudak buzerek

" Seni lanet herif hala ne diyorsun!" dedim Arda'ya döndüm. Kafasını hafif kaldırdım diğer elimi sıkıca tutmuştu.

" Ben aptalın tekiyim. Keşke gelmeseydik! Özür dilesem affeder misin beni Arda" diyerek ağlıyordum. Arda yavaşça gözlerini açmaya başladı. Ardaya sarıldım. Ona sımsıkı sarıldım onunla hep böyle kalabilirdim!

Benim yüzümden boğulmuştu! Pis Efe yapmıştı kim bilir onu nasıl boğmuştu! Arda geri çekildi iki eli ile yüzümü avuçladı ve dudaklarımı sertçe öpmeye başladı. Alt dudagımı ısırdı. Benim canım acımıştı ama sesimi çıkarmadım. Geri çekildi ve kanayan dudağıma buse kondurdu.Eli ile kanı sildi. Başımı Arda'nın göğsüne koydum ve sarıldım.

"Çok korktum b ben özür dilerim beni affetme bence çünkü ben aptalım benim yüzümden her şey! " dedim ve sessizce ağlamaya devam ettim. Arda beni iyice kendine çekti. Başımdan öptü.

"Senin yüzünden değil kelebek sana hiç kızmadım benden özür dilemene gerek yok sen çok iyisin Mina" dedi benim ağladığımı anlayınca beni geri itti ve göz yaşlarımı silmeye başladı.

"Ağlama kelebek" dedi ve dudağıma  buse kondurdu.

"S seni Efe mi b boğdu? Eğer gelmeseydim ö ölecek miydin?" dedim ve ağlamam daha çok oldu. Arda beni böyle görünce beni göğsüne yasladı.

" Merak etme kelebek o piçe gününü gösteririm! Bana bir şey olmaz aklına kötü şeyler getirme! O piç herif seni öpmekle tehdit etti mi?"

" Beni tehdit etti ama bir şey olmadı"

" Yoksa öptün mü?" dedi sinirle bakarak geri çekildim ve onu rahatlatacak emin bir ses tonu ile

" Sinirlenme öpmedim" dedim ve bu sefer ilk defa ben buse kondurdum. Şaşırmış gibiydi sonra gülümsedi. Ben ayağa kalktım ve Arda ya  yardım ettim.

"Arda git duş al hadi çıkalım burdan"

" Hayır yüzeceğiz devam"

" Hayır hayatta olmaz! Manyaksın sen!"

" Olur ! Hevesin kırıldı bana bir şey olmaz lütfen Minaa! O piç herif gitti zaten! Geri gelemez zaten"

" Neden gelemezmiş? Hadi tekrar aynısı olursa Arda sen iyi değilsin ya daha demin ölümden döndün! "

" Ben çok iyiyim Mina hadi! " dedi ve kendisini havuza attı. Ben hemen arkasından ona bir şey olacak korkusu ile atladım Arda ya yardım ettim ama yardım etmeme bozulmuş gibiydi. Of ben ne kadar ya! Şimdi de onun hevesi gitti. Onunda gururu var ama burada gurur yapmasın! Yani bir kızın yanında erkek olarak bozulmak cidden çok ağır bir şey. Arda merdivenlere doğru yürürken önüne geçtim.

" Nereye? "

" Hiç öyle çıkıyordum"

" Arda cidden böyle yapma ben sana bir şey olacak diye korktuğumdan hemen arkandan atlayıp elini tuttum ve sana bir şey olmasın diye sana yardım ettim"

EZIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin