Kapitola 41

162 8 1
                                    

„Český lide, dnes večer se skutečně pokocháš! Nyní se totiž blíže seznámíme s těmito mladými ženami. Víme, že se už nemůžete dočkat, až uslyšíte, jak se věci s princem Louisem pro každou z nich mají... však se na to hned zeptáme! A začneme se slečnou," Gavril nahlédl do svých kartiček, „Celestou Newsomovou!" Celesta sešla velmi ladně stupínky od svého místa v nejvyšší řadě, a než se posadila před Gavrila, políbila ho na obě tváře. Průběh rozhovoru se dal celkem předpokládat, totéž platilo i pro Bariel. Obě dvě se snažily vypadat sexy, přičemž se hodně nakláněly, aby kamery mohly natočit ty správné záběry. Celé se to zdálo vyumělkované. Na obrazovkách kolem jsem viděla jejich obličeje a to, jak neustále pomrkávaly na Louise. Sem tam, třeba když si Bariel pomalu olízla rty, jsme se na sebe s Marlee podívaly a hned jsme se od sebe musely zase odvrátit, abychom nevyprskly smíchy. Jiné dívky byly klidnější. Tiny mluvila příliš slabým hláskem, věrným jejímu jménu, a během rozhovoru jako by se víc a víc uzavírala do sebe. Protože jsem ale věděla, jak je ve skutečnosti milá, doufala jsem, že ji Louis nevyloučí jen kvůli tomu, že není žádná velká řečnice. Emmica působila vyrovnaně, stejně jako Marlee. Hlavní rozdíl mezi nimi byl v Marleeině hlasu naplněném takovým vzrušením a nadšením, že jí během řeči vyskakoval stále výš. James pokládal všemožné dotazy, ale dva vytasil na každou: Co si myslíte o princi Louisovi? A jste dívka, která na něj křičela? Na to, až celému národu přiznám, že jsem seřvala budoucího krále, jsem se zrovna moc netěšila. Naštěstí pro všechny jsem se tak zachovala jen jednou. Každá soutěžící hrdě prohlásila, že ona na prince neječela. Každá si o Louisovi myslela, že je moc milý. Většinou zaznělo přesně tohle slovo: milý. Celesta o něm řekla, že je hezký. Bariel zase, že je nenásilně mocný, což podle mě znělo divně. Několika dívek se James zeptal, jestli je Louis už políbil. Celé červené všechny odpověděly záporně. Po třetím či čtvrtém ne se komentátor otočil na Louise.

„Vy jste ţádnou z nich ještě nepolíbil?" zeptal se ohromeně.

„Jsou tu teprve dva týdny! Za jakého muže mě máte?" odvětil Louis. Pronesl to sice vesele, ale trochu jako by se v křesle zavrtěl. Zajímalo mě, jestli se vůbec někdy s někým líbal. Samantha akorát dopověděla, že si to v paláci náramně užívá, a James zavolal moje jméno.

Vstala jsem a ostatní soutěžící zatleskaly stejně jako každé. Nervózně jsem se na Marlee usmála a cestou na scénu jsem se soustředila na chůzi. Jakmile jsem došla ke stoličkám, zjistila jsem, že přes Jamesovo rameno vidím přímo na Louise. Když jsem si brala mikrofon, princ na mě mrkl. Najednou jsem byla klidnější. S nikým jsem přece nesoupeřila. Potřásla jsem Jamesovi rukou a posadila se před něj. Takhle zblízka jsem si mohla konečně prohlédnout sponu na jeho klopě. Kamera ji nikdy nezabrala do detailů a teprve naproti moderátorovi jsem si všimla, že uprostřed dynamické značky pro forte je vyryté malé X, díky kterému se symbol podobal hvězdě. Krásný doplněk.

„Elena Signerová, to je ale zajímavé jméno. „Jaký máte vztah s maminkou?"

„Je to úžasná žena. ale musím uznat, že spolu my dvě skutečně bojujeme." James se rozesmál.

„Vaše matka bude asi velmi kurážná žena."

„To je. Tvrdohlavá jsem po ní."

„Takže vy jste tvrdohlavá? Býváte prchlivá?" Zahlédla jsem, jak si Louis zakrývá ústa, aby zadržel smích.

„Občas."

„Tak to byste potom mohla být vy, kdo na našeho prince křičel." Povzdychla jsem si.

„Ano, jsem to já. A moje matka má teď nejspíš infarkt."

„Řekněte jí, ať vám to poví celé!" zavolal Louis na Jamese. James zmateně otočil hlavou sem a tam.

Selekce ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat