Anılar-Rebellious Girl

24 6 1
                                    

Jane...

"Kıçını kaldır ve hemen buraya gel!"diye bağırdım Sally'ye. Arkadaşlarımla doğum günümü dışarıda kutlamak istemiştik ve annem peşime Sally'yi takmıştı. Annemin korumacı tavrı ve kardeşimin ajan güçleri nedeniyle hayatımı yaşayamıyordum.

"Çok hızlı yürüyorsunuz, yoruldum."diye sızlandı. Bu geceyi ona zindan edecektim ki bir daha peşime takılmak istemesindi.

"Jane, bunu neden getirdin ki?"diyen Rick'e baktım. Ben çok istemiştim onun benimle gelmesini zaten. Sallysiz yapamıyordum ben.

"Kapa çeneni, budala!"diye bağırdım.  Bugün benim doğum günümdü ve kimsenin canımı sıkmaya hakkı yoktu.

"Şaka maka 18'sin."dedi Sam kollarını belime dolayarak. Örtülü anlamı anlayan herkes bir anda sinir bozucu sesler çıkarmaya başladı, ben de suratlarına tükürdüm.

"İğrençsin!"dedi Stephanie yüzündeki tükürükleri silerek. Erkek arkadaşı Andy onun elini tutarak "Çok üzgünüm, Steph. Jane az önce beni hamile bıraktı. DNAları yüzümün her tarafında. Bir anlık bir şeydi, istemeden oldu."dedi. Kardeşim gülmeye başladı, o ne anlardı ki?

"Sus!"dedim kolunu çimdikleyerek. Onu arkamda bırakıp Sam'in sırtına atladım; "Dövme yaptırmak istiyorum!"

Gruptakli herkes gülmeye başladı, bu sefer gülmeyen Sally idi.

"Canının acısına dayanabilir misin?"dedi Sam alayla. Beni ne zannediyordu?

"Jane, annem çok kızar. Yapmamalısın,"

"Ben 18 yaşındayım, gerizekalı!"dedim ve onu susturdum.

"Sakin ol, Asi Kız. Benim dövmecim buraya on beş dakikalık mesafede. Seni ona götürebilirim."

"Hey, hey, hey! Jane o adama gitmeyecek, nokta."

Sam, Rick'e resmen bağırmıştı. Ama ben özgür bir kızdım, bir erkek arkadaş bozuntusu benim hayatıma karışamazdı.

"Gidiyoruz, Rick. Konu kapandı."

Sam'in öfkeli bakışları beni bulduğunda sinsice gülümsedim. Asi Kız'ı durduramazdı. Ben bugün durdurulamazdım.

"Öf, s*****!"diyen Sam'in kafasına vurdum. Kardeşim yanımdaydı ve bunları öğrenip annemin yanında kullanırsa annem canıma okurdu.

Dövmeci dükkanının içine girdik. Siyahlara bürünmüş, sevimsiz ve ürkütücü bir yerdi. Sally koluma yapıştı "Yol yakınken vazgeç!"diye yalvardı.

Elbette vazgeçmeyecektim. Bana göre değildi vazgeçmek. Korkularımın bile üstüne giderdim ben. Ayrıca çabuk gaza gelen bir bünyem vardı. Bazı durumlarda iyi, bazı durumlarda kötü bir özellikti.

"Jared, bu arkadaşım Jane. Bugün on sekiz yaşına girdi ve bunu bir dövmeyle kutlamak istiyor. Bu güzel hanım için fiyatında bir şeyler yaparsın diye umuyorum."dedi Rick önümdeki iki yüz kilo ağırlıktaki vücudu dövmeyle kaplı herife. Herif bedenimi süzdü ve gülümsedi. Sam belime yapıştı. "O benim! Gözlerine hâkim ol."

"Pekala, ne yaptırmak istersin?"dedi Jared alayla. Sam'in korumacı tavrı hepimizi sıkıyordu.

"Sırtıma, yani kürek kemiğime yakın bir yere güzel bir yazıyla 'Rebellious Girl' yazdırmak istiyorum."dedim uzun süredir hayalim olan şeyi tarif ederek. 

"Tişörtünü çıkar."dedi Jared. Sam onun üstüne atlayacak gibi duruyordu. "Rick, Sam'e göz kulak olur musunuz?"dedim alayla tişörtümü çıkarırken. Şimdi çırılçıplaktım. Üstümde sadece sutyenim vardı.

"Otur buraya."dedi değişik bir koltuğu göstererek. Oturdum ve beklemeye başladım. Eliyle tarif ettiğim yere dokunup "Burası mı?"diye sordu. Hafifçe kafamı salladım.

Bilgisayarda bir şeyler yaptı. Dövmemin bir taslağı olduğunu düşünüyordum.  Gerçekten de düşündüğüm gibiydi. Kağıdı istediğim yere koyup aynayla bana gösterdi. "İstediğin bu mu?"

"Elbette."dedim ve başlaması için ona işaret ettim. Makinenin çıkardığı ses ürkütücüydü. Ama bedenime tahmin ettiğim gibi bir acı vermiyordu.

Dayanabileceğim bir acıydı.

Bir süre sonra, dövmem bittiğinde, kendimi gerçekten de bir 18 gibi hissediyordum. Asi ve özgürdüm. Artık bunu bedenime bile kazıtmıştım.

Asi Kız'ın özgürlüğünü kimse elinden alamazdı.


Heyooo!!!

Ben geldim, hoş geldim. Varsa bir Twinings çayınızı içmeye geldim😂😁😜😊

Asi Hanımcağızımızın dövmesine hayran olan bir okurumun isteği üzerine Rebellious Girl dövmesi ile geldim!

Rebellious kelimesi benim Sims sayesinde hafızama yerleşen bir kelimeydi ve küçüklüğümden beri sevdiğim bir özellikti. Benim de asi yanlarım vardı ki hâlâ var🙈🙉🙊

Birinci sınıftayken, bu kitabı yazmaya başladığım zamanlarda yani aklımda hep 'Asi Kız'ın Asi Kız'ı' ve 'Asi Bir Kız Öldü' cümleleri vardı. Jane'in bu dövmeye ve lakaba sahip olmasını istememin nedeni de buydu.

Not: Bu kitapta hiçbir şey çalıntı değildir! Özentilik kavramının ö'sü bile yoktur. Hayal gücümün yarattıklarını yazıyorum, o kadar! Eğer siz benim kitabımdan, yarattığım şeylerden bir şeyler kaptıysanız, bu onları benimsediğiniz anlamına geliyor, buna sevinirim. 

Ama benim kitabımdan bir şeyleri kendinizinmiş gibi gösterip beni 'hırsız' ve 'özenti' yerine koyarsanız da susmam! Bunu yazıyorum, çünkü böyle bir şey yaşanıyor. İlkten sesimi çıkarmadım ama iş farklı boyutlara sahip olmaya başladı.

Bunu yapan kişi, kibarca söylüyorum; Kendine Gel!

Neyse, kendimizi sıkmayalım. Hepinizi çok seviyorum, umarım bölüm beklentilerinizi karşılıyordur.

Bir sonraki gelişime kadar hoşça kalın!😍😘😇💙💙🖤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

O Sen Olmalıydın Hakkında Her şeyWhere stories live. Discover now