2.BÖLÜM-Şimdi yandık...

17.2K 875 73
                                    

Bölüm biraz kısa oldu ama diğerinde telafi edeceğim. Bu arada bölüm biraz geç gelebilir çünkü bayram için anneannemlerin yanına gideceğiz.

Umarım beğenirsiniz....

...

''Ya şimdi girmesek derse.Herkezin gözü bizde oluyor ve bu iğrenç bir duygu.'' dedi Doğa. ''Valla bende Doğa'ya katılıyorum.'' dedim. ''Tamam siz oturun bahçede biz bir görünüp geliriz.'' dedi Akın. Sinirle Akın'a gözlerimi diktim. ''Hiç kız görmemiş gibi davranıyorsun.Hem farkındaysan ben burda neyim?'' dedim.

''Aa beni onlardan kıskanmıyorsun herhalde?'' dedi başını sağ tarafa yatırarak. Ben neden böyle piçlik yaptığını biliyorum. 2 gün önce bizi Rüzgar'la konuşurken gördü. Bende ona.' Aa beni ondan kıskanmıyorsun herhalde?' demiştim.O yüzden bu piçliği yapıyor.Bende Irmak'sam bunun altında kalmam.

''Senin neyini kıskanacağım acaba.Sadece arkamdan Irmak boynuzlandı demesinler diye sana sahip çıkmaya çalışıyorum.'' dedim. Yüzü birden ciddileşti.''Bu cümleyi kurarken ciddimisin?Yani böylemi düşünüyorsun?'' diye sordu.

''Ahhha sınıfa girmişler.'' diye Doğa'nın çığlığını duyunca  yüzümüzü buruşturarak ona döndük. ''Niye cırlıyorsun acaba.'' diyerek Doruk kulaklarını kapattı. ''Barış,Üniversitede sınıfına girmiş. Bizde böyle burda takılalım. Ben böyle işin içine sı-'' diyerek küfür etmeye başlarken Doğa'nın ağzını kapattım.

''Kes sesini Doğa.Hadi girelim sınıfa.'' dedim daha fazla uzatmayarak.Yarım saatten beri kapının önünde durup lak lak ediyoruz.Allah bize akıl fikir versin valla.

Sınıfın kapısına iki kere tıklatıp hocanın gel demesini beklemeden içeri daldık. Akın ve Doruk'a kalsa kapıya tıklatmaya gerek yok.  ''Biz yeni öğreciyiz.'' dedi Doğa somurtarak.Hiçbirimizin yüzünde mutluluk işareti yoktu. Doğa ve bende sinir.Akın ve Doruk'da  çapkın bakışlar. Valla Akın'ı öldüresim geliyor ya.

''Hoşgeldiniz çocuklar.Hangi okuldan geldiniz? Biraz kendinizi tanıtın  sonrada yerinize oturun.'' diyerek masanın üzerine oturdu. ''Ben Irmak Denizli'den geldim.'' diyerek geçiştirdim.Tam Doğa ağzını açıyorduki arkadan kalın bir erkek sesi ''Yanındaki çocuk sevgilinmi? Yada sevgilin varmı?'' diye sordu.

Yan tarafımda Doruk vardı. Ve Akın sinirlenmişe benziyordu. Ben birşey söylemedim.Hoca sinirli bakışlarını çocuğa yöneltince çocuk omuz silkip önündeki defteri karalamaya başladı. Akın'a  baktığımda gözlerini çocuğa dikmişti. Oh kıskançlıktan çatlada patla.

Doğa'da kısaca kendini tanıttıktan sonra Akın ve Doruk kısaca isimlerini söylemişti. Hoca oturacağımız yerleri gösterdikten sonra önündeki yoklama kağıdını yazmaya başladı. Ben Akın'la en arka sırada oturacaktım.Doğa ve Doruk'da 2 ön sıramızda oturuyordu.  Hoca o kadar yüssüzdüki bir kere gülümsediğini görmedim.Ders boyunca Somurtum durdu.

''Of ne iğrenç bir derstdi.'' diye yakındım.Akın'da bana hak verir gibi başını sallayıp sıradan kalktı. ''Kantine inaceğim.Geliyormusun?'' diye sordu.Başımı hayır anlamında salladım. Akın ve Doruk kantine doğru ilerlerken Doğa'da sinirle yanıma geldi.

''Barış mesajlarıma cevap vermiyor.''  dedi dudaklarını büzerek. ''Sıkma çocuğu. Derstedir.'' dedim. Gözlerini devirip yanıma oturdu.''Sıkmayayımda Akın gibi olsun.'' dedi. ''Ne demek istiyorsun?'' diye sordum tek kaşımı kaldırarak.

''Görmüyormusun ne kadar rahat davranıyor.Sen sevgilisimisin arkadaşımısın belli değil.'' dedi. Aslında Doğa'ya kıssamda haklıydı. ''Ne yapacağım?Beni dinlemiyorki. Birşeyler  yapalım desem vıcık ıcık sevgili gibi davranıyorsun diyor.Biraz uzak dursam.Soğuk davransam niye küstün diyor. Ben Ne yapacağım ya..'' dedim sıkıntıyla arkama yaslanarak.

LİSE KAVGALARI 2✔️#Wattys2016Where stories live. Discover now