4.BÖLÜM-Bora ile 1 gece yapışık kalmak.....

14.4K 779 74
                                    

''Baba,anlamıyormusun param yok.Nasıl alabilirim?'' diyen Öykü'nün git gide sesi ağlamaklı çıkıyordu. Belkide benden utanıyordur. Yavaşca telefonu koltuğun yanna bırakıp doğruldum.Adam sinirliydi ama ayakta duramıyordu. ''Kovulmasaydın banane. Nasıl alırsın bilmem ben.Git Hırsızlık yap,Git birinin altına gir ama benim paramı getir.'' diye bağırdığında gözlerim şaşkınlıkla açılırken Öykü sinirle evden çıkıp gitti. Masal'sa öylece bir köşeye sinmiş olayları izliyordu.

Adam arkasına dönünce hızla Geri çekildim. Umarım buradan yakalanmadan çıkabilirim. Koltukta tekrar ağırlık olunca yattıını anlayarak tekrar kafamı koltuğun kıyısından çıkardım. Masal korkulu gözlerle  babasına bakıyordu.

''Baba...Baba'' diye seslendi Masal.'' adamdan ses gelmeyince Masal hızla cebinden bir fotoğraf çıkarıp bakmaya başladı.Fotografta kim vardı bilmiyorum ama özlemle bakıyordu. Elini kaldırıp fotoğrafı okşamaya başlayınca koltukta tekrar hareketlilik oldu.

Kafamı çevirdiğimde adam sinirle yattığı yerden kalmış Masal'a doğru hızlı admınlarla ilerliyordu. Masal babasınıfark edip elindeki fotoğrafı arkasına saklayacağı sırada adam çocuğun yüzüne sert bir şamar atmaıyla çocuk yere düşüp ağlamaya başladı. Resmen küçücük çocuga vurmuştu.Hemde hiç gözünü kırpmadan.

''Sana bu fotoğrafa bakılayacak demedimmi he?'' diye bağırdı adam. Masal birşey demeden yerd ağlarken adam fotoğrafı yırtıp yere fırlattı.''O benim annemin fotoğrafı.'' dedi Masal hıçkırıklarının arasında. Adam bu sözleri duyduktan sonra dahada sinirlendi ve çocuğun karnına tekme atmasıyla nefesim kesildi.Hızla saklandığım yerden çıkarak ikinci tekmesini enğellemek için omuzlarından yere itikledim. Zaten sarhoş olduğu için dengesini sağlayamayıp düşmüştü.Masal'sa öylece iki büklüm olmuş ağlıyordu.

''Sen kimsin be?'' Diyen adamın iğrenç sesini duyunca gözlerimi ona çevirdim. ''Utanmıyormusun küçücük çocuğa vurmaya.'' dedim bağırarak.Adamın yüzü birden yumşadı ve yavaşca ayağa kalktı.''Ben kendimi kaybettim.Özür dilerim.'' dediğinde şaşkınca ona baktım.Bu adam ciddimiydi.

Yere eğilip Masal'ın nasıl olduğuna bakacağım sırada ada kolumdan tutup kaldırdı.''Ama bu yapacağım şey için hiç pişman olmayacağım.Aksine zevk  bile alacağım.'' dediğinde hızla kolumu kurtarmaya çalıştım.Bu adam ne demek istemişti.

''Debelenme güzelim sende zevk alacaksın merak etme.'' dediğinde içimdeki böğürme istegini bastırıp adamın erkekliğine tekme attım.Adam iki büklüm olurken hızla Masal'ı kucağıma aldım.Tam çıkacağımız sırada adam tekrar önümüzü kesti.

''Eğer kabul edersen bu çocuğa vurmaktan vaz geçerim.'' dediğinde iğrenç teklifine yüzümü buruşturdum.''Siktirgit.'' dedim iğrenerek. ''Hadi güzelim ikimiz içinde güzel olacak.'' dedi adam. Bana yavaş yavaş yaklaşırken bende geri geri gidiyordum.

''Ya rahat bırak beni lütfen.'' dedim yalvarır gibi.Umarım burdan sapa sağlam kurtulabilirim. ''Tamam bırakacağım ama o kadar kolay değil. Herkez bir bedel ödemek zorunda.Sende bedelini bu şekilde ödeyeceksin.''dediğinde korkuyla adama bakarken bir anda içeri Doruk girdi ve adama sert bir yumuk attı.

''Sende bedelini bu şekilde öde o zaman.'' diyerek tekrar yumruk attığında rahat bir şekilde nefes aldım. Resmen bu adam tarafından tecavüze uğruyordum. Mal adam. ''He nasılmış bedel ödemek?'' diye bağırıp karnına aralıksız tekme atmaya devam ederken adam bayılınca durup hızla yanıma geldi.

''Irmak,iyimisin?Sana birşey yaptımı bu pislik?'' diye sordu endişeli bir şekilde. Başımı olumsuz anlamında salladım.''Bana birşey yapmadı ama çocuk bayıldı. Çok sert bir şekilde karnına tekme attı piç.'' dedim.Doruk hızla çocuğu elimden alıp kendi kucağnda taşımaya başladı. Evden çıktıktan sonra arabaya doğru yüyürken elinde biralarla bize doğru gelen  Öykü'yü görünce durdum. Kesinlikle oda bizimle gelmeli.

''Öykü.'' diye bağırdığımda  hızla kafasını yerden kaldırıp bana baktı. Beni görünce hızla yanıma geldi. ''Masal nerde? O pislik adam sızdımı?'' diye sorunca başımı salladım.''Sızdı ama sızmadan önce Masal'ı dövdü.'' dediğimde şaşkınlıkla ve sinirle gözleri kocaman açıldı.

''Ne? Pislik herif.'' diyerek elindeki poşeti yere fırlattı ve sinirle eve doğru ilerlerken hızla önünü kestim.''Dur. Şimdi Masal ile ilgilenmemiz lazım.'' dedim. ''İnanamıyorum.Ona nasıl vurur.'' dedi bağırarak.O arada Doruk yanımıza geldi.

''Irmak,çocuk kendine geldi.'' dedi Doruk. Öykü hızla Doruk'a döndü.''Nerde?'' diye sordu. ''Arabada.'' diyerek arabayı gösterdi.Öykü hızla Masal'ın yanına ilerleyince Doruk bana açıklama bekler gibi bakmaya başladı.''Herşeyi anlatacağım ama önce bir eve gidelim.'' diyerek Doruk'un koluna girdim ve arabaya çekiştirdim.

.

''Al bunları giy. İçeride bekliyorum ben seni.'' dedim Öykü'ye.Eve geldiğinden beri Masal'ia ilgilenmişti.Zorla duş almaya ikna etmiştim.Biraz çekingen bir kız ama çok iyi ve güzel.''Şey biz artık eve gitsek.Arkadaşların rahatsız olabilir.'' dedi Öykü çekinerek.

''Hayatta bırakmam sizi.Hem sende gördün Bora Masal'dan ayrılamıyor.'' dedim.''Şey ben sana birşey söylemek istiyorum.Ama yanlış anlama lütfen....'' dedi elleriyle oynayarak.Başımı salladım.''Yanlış anlamam söyle.'' dedim.

''İçerideki çocuk varya adı Rüzgar.Onun sevgilisi varmı?'' dediğinde kıpkırmızı olmuştu.Bu Rüzgar çok piç ya.İki dakikada kızı kendine aşık etmiş.''Yok.İstersen sana ayarlayabilirim.'' dedim gülerek. Kafasını hızla olumsuz anlamda salladı.

''O yüzden söylemedim. Sadece bana çok güzelsin gibi iltifatlar etti.O yüzden merak ettim.'' dedi omuz silkerek.''Sevmiyorsun yani.'' dedim tek kaşımı kaldırarak.''Hayır tabiki. Aşk falan bana göre değil.'' diyerek kıyafetleri aldı.Bende daha fazla üstelemeyip odadan çıktım.Bu Rüzgar ne ara kızla konuşmuştu.Bu kadarda çapkın olması tuhaf.....

Oturma odasına geçtiğimde Bora ,Berk ve Barış vardı.Bora heyecanla birşey anlatıyordu.Birden beni görünce sustu.''Masal nerde?'' diye sordum.''Akın ve Doruk'la beraber çikolata almaya gittiler.'' dedi Berk.''Peki kızlar nerde?'' diye sordum.

''Odadalar.Kıssal şeylerden konuşuyorlarmış.Bizi içeri almadılar.'' dedi Bora trip atarak. Gülerek yanaklarını sıktım. ''Üzülme ben onları dinleyip sana anlatırım.'' dedim. ''Oo kankam ya.Hadi git ne konuşuyorarmış dinle.'' dedi heyecala.

Başımı sallayıp arkama döndüğüm sırada Barış önümü kesti.''Gitmeden önce Bora'nın sana yapmak istediği birşey var.'' dedi sinsice gülerek. Bora sıkıntıyla başını geriye atıp inledikten sonra ayağa kalktı.

''Irmak'cım doğrulukmu cesaretlikmi oynuyorduk ve ben cesaretlik dedim.O yüzden bunu yapmak zorundayım.'' diyerek elimi tutuğunda ona şaşkınlıkla baktım.Ceza benim elimi tutmakmıydı yani.''Bora'ya verdiğiniz ceza bumu?'' dedim.''Sadece bu olsa iyi.Elime 502 sürdüler.'' dediğinde hızla elimi çekmeye çalıştım.Ama benim elimle beraber Bora'ın elide geldi.Yuh biz şimdi Bora ile yapıştıkmı.

''Siz böyle birşeyi nasıl yaparsınız ya? İnanamıyorum.'' diye bağırdım. Barış ve Berk kahkaha atmaya başlayınca sinirle yastığı kafasına fırlattım.''Benim çişim geldi.'' Ben Berk ve Barış'a sinirle bakarken o  arada Bora'nın sözleriyle dehşete düştüm.Miğdem bulanıyor galiba kusacağım...

Son...

LİSE KAVGALARI 2✔️#Wattys2016Where stories live. Discover now