13

3.7K 247 83
                                    

Jimin apartmanından çıkmadan önce son bir defa aynadan kendine baktı. Yakışıklı flörtü çoktan dışarıya çıkmış, onu bekliyordu. "Beni gözlerinle yemeyi bitirdiysen gidelim mi?" Derin ses güldü ve Jimin elleriyle kızardığını gizlemeye çalıştı. "Seni yemiyordum!" diye protesto etti. Yoongi başını sallayıp genç olanın utanmasına karşın kıkırdadı.

"Her şeyi ben ödeyeceğim." dedi Jimin ve cebinden cüzdanını çıkardı. En son yemeği Yoongi ısmarlamıştı, şimdi sıra ondaydı. Yoongi "Hayır, biletimi ben alabilirim." diyerek, cüzdanını aradı. "Hayır, ben ödeyeceğim! Alt tarafı patlamış mısır ve biletler! Geçen sefer her şeyi sen ödedin ama bu sefer sana randevuyu teklif eden bendim." dedi Jimin ve hızla parayı, gıcık olmuş gibi görünen kasiyere uzattı. Kasiyer muhtemelen hiçbir şeyden mutlu olmayan bir tipti, bu yüzden Jimin aldırış etmedi.

Gerekenleri aldılar ve neredeyse filme geç kalıyorlardı. Koltukları bir çiftin arkasındaydı. İkisi de hayal kırıklığına uğramıştı, ama en azından çiftin arkasında oturuyorlardı, önünde değil. Jimin, Yoongi ile bir şey yapmak istemediğinden değildi. Yalnızca sinema da istemiyordu.

"Komedi filmi mi?" Yoongi genç olana sordu. Jimin başıyla onaylayıp patlamış mısırı Yoongi'ye yakınlaştırdı. Yoongi memnunca biraz mısır aldı. "Şu anda tarih çalışıyor olman gerekirdi." Tüm ışıklar kapandığında Yoongi, Jimin'e fısıldadı. Jimin bir parmağını Yoongi'nin yanağına koyup başını diğer tarafa çevirdi. Kendi kendine dudak büzdü, hala bir parmağını pembemsi yanakta tutuyordu. "Kafamı çevirmeyi bırakırsan başlamak üzere olan filmi izleyeceğim?" Genç olana sordu. Göz ucundan kafasını salladığını görebiliyordu. İç çekip Jimin'in parmağını tuttu, ve Jimin'in yanağına koydu.

Ama Jimin bir kez daha parmağını Yoongi'nin yanağına koyup, kafasını çevirdi. "Seni görememekten nefret ediyorum." dedi Yoongi dudak bükerek. Jimin büyük olanın koluna sarılıp başını omzunda dinlendirerek, yapabildiği en sevimli ifadeyi takındı. "Gıcık velet." dedi Yoongi ve ironik bir şekilde iç çekti. Jimin güldü ve film tam anlamıyla başlarken doğruldu. Dürüst olmak gerekirse, Yoongi'ye sarılmaya devam etmek istiyordu, ancak bu tuhaf olurdu, özellikle de korku filmi değilde komedi filminde oldukları için. Önlerinde ki çift çoktan mayışmıştı. Jimin ve Yoongi ise sesli bir şekilde gülmeye, konuşmaya, mısır ve içeceklerini etrafa saçmaya devam ediyorlardı. Ancak umursamamamışlardı.

------------

Jimin, ona bakan arkadaşını farketmeden, yatak odasına giden yol boyu dans etmişti. "Hyung, ne yapıyorsun?" diye sordu. Jimin kıkırdayıp kendi bedenine sarıldı. Daha yeni Yoongi ile randevuya gitmişken nasıl mutlu olmazdı ki? "Her şey mükemmeldi! O mükemmel!" Jimin neredeyse bağırmıştı.

"Jimin, dikkatli ol yoksa geçen sefer ki gibi seni duyacak." dedi Taehyung. "Neyse, ben yatıyorum. Güzellik uykusuna ihtiyacım var." Jimin arkadaşına sarıldı ve kendi odalarına yöneldiler. Jimin telefonuna yeni bir mesaj geldiğini gördü.

Yoongi
Cidden mi Jiminie? Bağırdığını yine duydum.

Jimin mesaja cevap vermeden önce pijamalarını değiştirdi.

Jimin
Üzgünüm hyung. Sadece senden çok hoşlanıyorum, anlarsın ya?

Yoongi
Pekâlâ şimdi anlayabiliyorum ;)

Jimin
Neden beni utandırmak zorundasın?? ;-;

Yoongi
Endişelenme chimchim ben de senden hoşlanıyorum c:

Jimin
Ciddi misin?

Yoongi
Neden bunun hakkında yalan söyleyeyim ki?
Ben vahşiyim.

Jimin
Gerçekten mi hyung? Vahşi mi?

Yoongi
Pekâlâ, sanırım beni yatakta hiç görmedin.

Jimin
DDURR YOONGSI HUNG

Yoongi
Seni utandırdım mı?

Jimin
Tahmin et.

Yoongi
Zaten yakında göreceğim, neden tahmin edeyim ki?

Jimin
Tanrıya yemin olsun...

Yoongi
İyi uykular Jiminie

Jimin
Güzelce uyu Yoongi hyung

-

©friendlybleach.

teacher. [tr]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin