7.Bölüm

70.6K 2K 215
                                    

Sizi daha fazla bekletmek istemedim umarım beğenirsiniz 😊

Ömer ağanın eli yavaşça Alina'nın fermuarına gitti ve yavaşça aşağı indirdi. Alina titremeye başladı Ömer ağa yüzüne bakarak "korkma canını acıtmayacağım" dedi sessizce Alina kafasını salladı sadece konuşmaya mecali yoktu. Alina'nın gelinliği yavaşça bedeninden süzülürken yanakları kızarmaya başladı utanıyordu bu şekilde bir erkeğin karşısında olmaktan, Alina kendini telkin ediyordu içinden kocan o senin utanmana gerek yok diyordu ama olmuyordu işte.

Ömer ağa Alina'yı kucaklayıp yatağa götürdü ve sırt üstü yatırdı kendi de Alina'nın üstünde yerini aldı ağırlığını vermeden yüzüne baktı tekrar "korkma" dedi tekrar Alina bir süre baktı yüzüne ve "korkmuyorum" dedi. Ömer ağa hafifçe tebessüm etti ve Alina'nın dudağını öpmeye başladı..

Alina gözlerini açtığında saat 7'yi gösteriyordu kafasını hafifçe kaldırıp yanına baktı Ömer ağa uyuyordu hala bunu fırsat bilip hemen banyoya koştu uyanmadan duş alıp çıkmak istedi çok utanıyordu. Alina duşunu alıp giysi odasına geçti üzerine bir elbise geçirdi saçlarını at kuyruğu yapıp gözlerine hafif bir kalem çekip rimel sürdü, Ömer ağaya yaklaşıp dürttü uyanmadığını görünce "Ömer" diye seslendi ama uyanmıyordu biraz daha bekledi ve iyice yakınlaşıp "Ömer kalk artık saat 8'e geliyor" dedi. Ömer ağa açtı gözlerini Alina utanıp geri çekildi ve koltuğa geçip oturdu Ömer ağa anladı küçük karısının ondan utandığını hafif bir tebessüm etti ve yataktan çıktı duşu alıp giysi odasına geçti üstünü giyip çıktı o sırada odanın kapısı çaldı Alina ayağa kalkıp kapıyı açtı gelen evin çalışanı zeynep'ti, "hanımım Emine hanımım çarşafı görmek ister" dedi utanarak Alina'da utanmıştı çarşafı Zeynep'e uzatıp hemen kapıyı kapattı. Arkasını döndüğün de Ömer ağayla göz göze geldi utanarak başını eğdi. Adım seslerinden Ömer ağanın ona doğru yaklaştığını anladı ve bir an heyecanlandı. Ömer ağa tam dibinde durdu Alina'nın ve elini kaldırıp çenesinden tutup kendisine bakmasını sağladı."utanma benden kocanım senin" dedi Ömer ağa " utanmıyorum onu da nerden çıkardın" dedi Alina Ömer ağa hafifçe gülüp "kıpkırmızı olan yanaklarından" dedi. Alina mümkünmüş gibi daha çok eğdi başını.

Ömer ağa Alina'nın elinden tutup çıktı odadan kahvaltı hazırdı. Alina Emine hanımı ve Mehmet ağayı görünce elini çekti hemen Ömer ağa yerine geçip oturdu Alina'ya da yanına oturması için işaret verdi. Alina'nın karşısın Ömer ağanın kardeşi Azat oturuyordu onun yanında da diğer kardeşi Fırat ve küçük görümcesi Zilan. Mehmet ağa "afiyet olsun" dedi ve herkes kahvaltısına başladı, Alina utanıyordu bir şey yiyemiyordu bunu farkeden Ömer ağa eğilip " ne bekliyorsun yesene" dedi sessizce Alina Ömer ağaya bakıp kafa salladı sadece.

Herkes kahvaltısını yapmış erkekler işe gitmek için ayaklanmıştı önce Mehmet ağa çıktı arkasından Azat ve Fırat Ömer ağa onların çıkmasını bekledi ve ayaklandı karısının arkasından geldiğini görünce memnuniyetle sırıttı. Kapıya geldiğinde karısına dönüp "birşeye ihtiyacın olursa ara beni çekinme" dedi Alina kocasına bakarak "tamam ararım hayırlı işler" diyip kocasını uğurladı.

Emine hanım ve kızı Zilan terasta oturuyordu yanlarına gidip o da oturdu. Bir yandan sohbet edip bir yandan kahvelerini içiyorlardı. Konak kapısı gürültüyle açıldı hanımlar korkuyla ayağa sıçradı tüm heybetiyle bir adam duruyordu kapının önünde Alina tanımıyordu bu adamı Emine hanım ve Zilan korkuyla bir birlerine baktılar.

Mardin GeliniWhere stories live. Discover now