15. Bölüm

43.3K 1.3K 20
                                    

Eveeett yeni bölümle karşınızdayım tekrar. Okuyorsunuz ama beğenmiyorsunuz neden amaa 😕
Neysee umarım beğenilerinizi eksik etmezsiniz 🙏

Alina yattığı yerden birden sıçradı "bırak beni" diye bağırmaya başladı "güzelim sakin ol benim" dedi Ömer ağa Alina kocasının sesini duyunca ağlayarak sıkı sıkı sarıldı "çok korktum Ömer" dedi Ömer ağa karısını daha da sıkı sararak "korkma güzelim sana ve bebeğimize bir şey olmasına müsade etmem" dedi karısının alnını öperek. Ömer ağa anlamıştı karısının rüyasında kimi gördüğünü hala bulamamıştı Mirza denen adamı bu daha çok sinirlenmesine sebep oluyordu ama karısına belli etmedi "elini yüzü yıkayalım da yemeğe inelim" dedi Alina başını sallayıp ayağa kalktı rüyadan çok etkilenmişti ara ara iç çekiyor korku kaplıyordu yüreğini kendi için değildi korkusu bebeğine bir şey olmasınaydı.

Herkes sofraya oturmuş yemeğe başlamışlardı Emine hanım gelinine bakarak "iyi misin kızım yüzün solgun görünüyor" dedi endişeyle Alina kayınvalidesine dönerek "iyim anne biraz midem kötü" demişti o adamdan bahsedipte huzursuz etmek istemedi kimseyi Azat yengesine dönerek "kendine iyi bak yenge içinde kıymetlimiz var" dedi tebessümle Alina utanarak başını eğdi yanakları al al olmuştu bile Ömer ağa masanın altından karısının elini tuttu ben hep buradayım dercesine.

Ailece salonda oturup çay içmeye başladılar Alina durgundu. Alina başını kaldırınca kocasıyla göz göze geldi Ömer ağa bir şey mi oldu dercesine kafasını hafifce salladı Alina "yok bir şey" dedi ağzını oynatarak. Ömer ağa ayağa kalkarak herkese "hayırlı geceler" dedi göz ucuyla karısına baktı Alina kocası gittikten sonra bir kaç dakika oturup kalktı "hayırlı geceler" deyip kapıya doğru ilerledi kayınvalidesinin sesini duyunca durdu Emine hanım "kızım yarın seninle çarşıya çıkalım bir hava alalım" dedi Alina "ağama sorayım gideriz anne" dedi Emine hanım memnun olmuşcasına kafasıyla onayladı. Alina odaya girince kocasını yatakta buldu Ömer ağa karısına dönüp yanına çağırdı "gel hatun gel bugün pek durgunsun iyi misin?" Dedi Alina kocasına sarılarak "şimdi çok iyiyim" dedi tebessümle Ömer ağa karısının başına öpücük kondurup "sen hep iyi ol güzelim siz iyi olun" dedi karısının karnını okşayarak Alina kocasına dönerek yanağını öpütü "sen bizim yanımız da olduğun sürece bizi böyle sevdiğin sürece biz hep iyi oluruz" dedi gülümseyerek.

1 Hafta sonra

Alina mide bulantısıyla uyandı koşarak banyoya girdi. Ömer ağa öğürme sesiyle uyandı kafasını çevirdi karısını yatakta göremeyince hızlıca yataktan banyoya yöneldi. Alina saçlarına değen elle irkilerek "lütfen çık beni böyle görmeni istemiyorum" dedi kocasına, Ömer ağa dinlemedi karısını yavaşça kaldırıp lavobada elini yüzünü yıkadı "şimdi daha iyi misin?" Diye sordu yumuşak bir sesle Alina kendini çok halsiz hissediyordu hafifçe kafasını sallayıp "iyiyim" dedi. Ömer ağa karısını yatağa yatırıp "bugün kahvaltıya inme istersen Ayşe'ye söylerim kahvaltını buraya getirir" Alina başını sağa sola sallayıp "hasta değilim Ömer hamileyim" dedi gülerek Ömer ağa karısına gülerek "evet öylesin ama bu mide bulantıları seni halsizleştiriyor" dedi Alina kocasına bakarak "bir daha ben banyodayken yanıma gelme lütfen beni o şekilde görmeni istemiyorum" dedi Ömer aşa tek kaşını kaldırıp "neden elbette senin yanında olacağım" dedi Alina kocasına bakarak "benden tiksinmeni istemiyorum" dedi Ömer ağa sahte bir kızgınlıkla "saçmalama senden neden tiksineyim hepsi bu ufak yumurcak yüzünden" dedi gülerek omuz silkti Alina Ömer ağa "hadi kalk üstünü giydi kahvaltıya inelim bende yüzümü yıkayıp geliyorum" dedi Alina giyinme odasına yöneldi uzun düz bir elbise giydi üzerine boy aynasında kedine bakarak bir yandan da karnını okşuyordu Ömer ağa karısının yanına gelerek arkadan sarıldı ellerini karnında birleştirdi aynadan karısının gözlerine bakarak "ne zaman büyüyecek bu ufaklık" dedi gülerek Alina da kocasına gülerek "göz açıp kapayınacaya kadar diyorlar ama pek öyle değil galiba" dedi Ömer ağa kahkaha atarak "galiba" dedi.

Mardin GeliniWhere stories live. Discover now