12. Bölüm

54.5K 1.5K 74
                                    

Çoook geç kaldım evet ama lütfen kussuruma bakmayın aklım o kadar durdu ki yazacak bir şey bulamadım ee bir de küçük bir kızım da olunca biraz fazla bir gecikme oldu neyseee lafı çok uzatmayayım ve sizi bölümle baş başa bırakayım 💕

Alina gözlerini açtığın da saat 7'ye geliyordu. Başını çevirip kocasına baktı dün o kadar güzel bir geceydi ki adeta bulutların üzerinde gibiydi benden korkma demişti kocası gözlerine içtenlikle bakmış çok samimi cümleler kurmuştu artık korkusu da kalmadı Alina'nın seve bilirdi kocasını bir bebek aile yapardı onları daha sıkı bağlarla bağlana bilirlerdi birbirlerine. Alina daldığı düşten çıkıp yataktan doğruldu tam kalkacağı sırada kocası kolunu tuttu "nereye gidiyorsun" diye sordu hafif bir tebessümle Alina kocasına dönüp "duş alıp aşağı ineceğim kahvaltıyı hazırlamada yardım edeyim annemler birazdan kalkar" dedi. Ömer ağa karısını kendine çekip göğsüne yatırdı "kızlar hazırlar sen biraz  daha böyle kal" dedi karısının başına minim bir öpücük bırakıp, Alina "ayıp olur lütfen bırakta kalkayım" dedi tebessümle Ömer ağa karının başına bir öpücük daha bırakıp "kalk bakalım akşama alırım hesabını" dedi imayla Alina'nın yanakları kırzarmaya başlamıştı utanmıştı küçük karısı yatak kalkıp kendini hemen banyoya attı küçük bir duşun ardından giyinme odasına geçip üzerini giyindi odaya geldiğin de yatak boştu kocası banyoya girmişti anlaşılan hızlıca yatağını topladı kocasının giyecek kıyafetlerini ayarladıktan sonra odadan çıkıp mutfağa indi.

Kahvaltı sofrası hazırlanmış ev ahalisinin inmesini bekliyorlardı Alina merdivenlere yönelmişti ki tüm yakışıklılığıyla kocasını gördü inene kadar gözünü ayırmadı tebessümle kocasını izledi Alina, Ömer ağa karısının yanından geçerken kulağına doğru eğilip "gözlerinle yedin beni kadın istersen odamıza çıkabiliriz" dedi gülerek Alina duyduklarıyla kızarmaya başladı başını eğdi "sen de ne edepsiz çıktın" dedi hafif gülerek.

Hasan ağa "afiyet olsun" dedikten sonra kahvaltı faslı başladı. Hasan ağa oğluna dönerek "oğul Mirza'dan haber var mıdır?" Diye sordu Ömer ağa duyduğu isimle sinirleri gerilirken çatalını sertçe masaya bırakıp babasına döndü "sana saygısızlık yapmak istemem baba o itin adı bir daha evimde geçmeyecek" dedi sinirle hasan ağa 'ne kadar kızmış olursan ol haklıdır oğul ona haber vermeliydik hata ettik" dedi. Ömer ağa hışımla ayağa kalkıp "sen nedersin baba o değil mi çekip giden kardeşini ardın da bırakıp istemiyorum diyen neyin haklılığından bahsediyorsun" dedi ve ardından "size afiyet olsun" diyip merdivenlere yöneldi karısı da arkasından kalktı kapıya gelip karsına döndü Ömer ağa kendine çekip alnına öpücük bıraktı Alina "lütfen sakin ol sinirle çıkma evden şimdi sen bu sinirle arabayı da hızlı kullanırsın dikkat et lütfen" dedi kocasına sarılıp Ömer ağa daha sıkı sardı karısını "merak etme çok hızlı kullanmayacağım" dedi tebessümle.
Alina kocasını yolladıktan sonra yukarı çıkmak için merdivenlere yönelmişti ki konağın kapısı çaldı, tekrar kapıya doğru gidip açtı karşısın da Rojini görmeyi beklemiyordu ilk defa gelmişti evine bir yandan da mutlu oldu belki dedi içinden belki bende evime gidebilir ailemi görebilirim dedi çok özlemişti ailesini burnunda tütüyordu hele ağabeyi en çok onu özlemişti galiba gülümseyerek Rojine bakıyordu kendine çekip hemen sarıldı "hoşgeldin" dedi sevinçle sıkı sıkıya sardı Rojin'i ağabeyi gibi kokuyordu sanki doyasıya çekti kokusunu içine özlemle hasretle. "Hoşbuldum" dedi Rojin çekingen bir tavırla Alina "gelsene içeri kapıda kaldın annem çok sevinecek seni görünce" buruk tebessümle Rojini yukarı kayınvalidesinin yanına çıkardı Emine hanım kızını görünce çok mutlu oldu o da doyasıya sarıldı kızına telefonla konuşmak yetmiyordu artık çok özlemişti. Biraz sohbet ettikten sonra Alina ayaklanıp mutfağa gitti kahve yapıp tekrar terasa çıkıp kahveleri ikram etti. Rojin'nin karşısına oturdu Alina hemen lafa girdi "annemler nasıl" dedi çekinerek Emine hanım güler yüzle baktı gelinine o da özlemişti ailesini telefonla konuşuyordu ama evlendi evleneli gitmemişti baba ocağına.

Mardin GeliniWhere stories live. Discover now