25. Bölüm

31.9K 1K 55
                                    

Ben geldiimm sıcak sıcak fırından yeni çıkmış bir bölümle karşınızdayım umarım beğenirsiniz  💚
Buyrun bölüme ✌️


Alina huzurla açtı gözlerini bu sabah başını çevirip kocasına baktı uyuyordu hala elini yanağına koyup başparmağıyla okşamaya başladı Ömer Ağa aradı gözlerini karısına bakıp "günaydın gülüm" dedi tebessümle Alina kocasına aynı şekilde karşılık verip "günaydın beyim" dedi kıkırdayarak. Alina banyoya girdi ılık bir duşun ardından üzerini değiştirip odaya girdi kocası hala yataktaydı "Ömer kalk artık bugün çok işimiz var sen hala oyalanıyorsun" dedi sahte kızgınlıkla Ömer ağa karısına bakıp bir şey demeden banyoya girdi elini yüzünü yıkayıp çıktı karısının onun için hazırladığı kıyafetleri giyip aşağı indi herkes masadaydı "günaydın" diyerek karısının yanına oturdu. Ömer Ağa Fatma hanıma bakarak "ana kahvaltıdan sonra çıkalım çarşıya anamı da alıp mobilya mağazasına geçeriz" dedi Fatma hanım başıyla onay verip "olur evladım" dedi

Alina mağazada ki eşyalar hayran hayran bakıyordu kocasına dönerek "hepsi birbirinden güzel" dedi heyecanla Ömer Ağa gülerek baktı karısına "önce yatak odasından başlayalım istersen" dedi Alina başıyla onay verdi gözü eşyalardaydı. Görevlinin yardımıyla eşyalara bakmaya başladılar Alina kocasına dönerek "şu yatak odası takımı çok güzelmiş değil mi ?" Diye sordu Ömer Ağa karısının gösterdiği yere baktı "evet güzelmiş beğendiysen alalım bunu" dedi Alina başıyla onay verip "evet beğendim" dedi ve bakışlarını annesi ve kayınvalidesine çevirdi "siz ne diyorsunuz anne" dedi Emine hanım gelinine bakarak "senin içinde sindiyse beğendiysen al kızım çok güzel" dedi Fatma hanım da başıyla onayladı Alina kocasına dönerek "tamam o zaman bu olsun" dedi oturma grubuna bakıyorlardı Alina "spor olsun öyle koca koca koltuklar olmasın" dedi bakışları kocasını bulurken Ömer Ağa başıyla onay verdi gözlerini etrafta gezdirip bir oturma grubunu karısına gösterdi "bu nasıl güzelim" diye sordu Alina kocasının gösterdiği yere baktı "çok güzel" dedi beğeniyle "o zaman bunu da alalım" dedi eşyalarının hepsi alınmıştı Alina çok mutluydu çokta heyecanlı. Mağazadan çıkarken Ömer Ağa çocuk oda takımı gördü yönünü o yöne doğru çevirdi Alina kocasının nere gittiğini görünce tebessümle baktı Ömer Ağa "bu takımı da alalım oğlumu unuttuk" dedi gülerek Alina kocasına yaklaşıp "erken daha çok var alırız daha sonra" dedi, Ömer Ağa "olsun biz şimdiden hazır edelim aslanımın odasını" dedi Alina gülümseyerek baktı kocasına mutluda olmuştu "peki alalım o zaman" dedi.

Alina annesi ve kayınvalidesine döndü "nasıl beğendiniz mi evimzi" dedi tebessümle Fatma hanım kızına bakıp "çok güzel yavrum Rabbim ağzınızın tadını bozmasın" dedi tebessümle Emine hanımda "amin" diyerek karşılık verdi. Ömer Ağa dün evi temizlemeleri için bir kaç kişi göndermişti temizlenince daha bir güzel olmuştu evleri Alina mutlulukla baktı etrafına güzel olacaktı evi eşyalarda gelince tamamlanacaktır. Ömer Ağa karısına yaklaşıp "yarın eşyalar gelecek öbürgüne yerleşmiş oluruz inşallah" dedi Alina gülerek baktı kocasına "bizim evimiz bizim yuvamız" dedi heyecanla Ömer ağa tebessümle baktı karısına "burayı güzel kılan da yuva yapan da sizsiniz" dedi karısının karnını okşayarak Alina bakışlarını karnına eğip  "iyice belli etmeye başladı kendini bende buradayım diyor" dedi gülerek.

3 gün sonra

Alina etrafa gözlerini gezdirip hayranlıkla baktı çok güzel olmuştu evi arkadan beline sarılan kollarla kendine geldi "nereye daldın güzelim" dedi Ömer ağa, Alina kocasının elinin üstüne koydu elini "evimize bakıyordum çok güzel oldu değil mi?" Dedi Ömer Ağa karısının yanağından öperek "evet hatunum çok güzel oldu ama benim işe gitmem gerek artık geç kaldım bugün konakta ki eşyalarımızı aldırıcam Ayşe'yi de yanımıza alalım diyorum hem sana yardım eder hemde yalnız kalmamış olursun" dedi Alina başıyla onayladı "olur kocam" dedi gülümseyerek Ömer ağa karısını alnından öpüp evden çıktı.

Ömer ağa şirket yerine konağa gitti ilk önce Ayşe'yle konuşup kendi evlerinde çalışmasını isteyecekti. Konağa geldiğin de kapıda ki korumalar hemen kapıyı açtı Ömer Ağa başıyla selam verip içeri girdi etrafa bakındı uzun zamandır gelmiyormuş gibi hissetti kendini o sıra da merdivenlerde babaannesi gözüktü tebessüm ederek "demek geri döndün oğul hemde o kadınsız en iyisini yaptın" dedi Ömer Ağa babaannesine bakarak Ayşe'ye seslendi mutfak koşarak çıkan Ayşe başını öne eğip "buyur ağam" dedi "Ayşe eşyalarımızı topla" dedi babaannesinin gözlerine bakarak Zerda hanım kaşlarını çatarak "sen nedersin oğul ne demek eşyaları topla evini terk mi edeceksin hemde bir kadın için ağa olduğun konağı bırakıp gidecek misin ?" Dedi Ömer Ağa bir şey söylemeden Ayşe'ye döndü "çık odaya Ayşe herşeyi topla sende bizimle geliyorsun bizimle çalışmak ister misin ?" Dedi Ayşe tebessümle baktı Ömer ağaya "siz nasıl uygun görürseniz ağam" dedi sevinmişti Alina'yı seviyordu. Ömer Ağa "tamam o zaman sen eşyaları topla ben birini gönderip aldıracağım seni" dedi ve çıktı konaktan.

Kapı çalınınca Alina açmak için mutfak çıktı. Karşısında Ayşe'yi görünce sevindi "hoşgeldin Ayşe" dedi sevinçle Ayşe de aynı şekilde karşılık vermiş "hoşbuldum gelin ağam" dedi. Adamlar arabada ki eşyaları eve taşımaya başladılar Alina önce kendi odasını yerleştirmeye başladı Ayşe yanın gelerek "gelin ağam siz yormayın kendinizi ben yerleştirin" dedi Alina Ayşe'ye dönüp "bana gelin ağam deme Ayşe kaç kere dedim sana bir daha uyarma ona göre" dedi Ayşe tebessüm edip "peki gelin ağ- yani şey Alina" dedi Alina "heh şöyle şimdi ben burayı hallediyorum sende kendi odanı hallet ondan sonra da mutfağa gireriz" dedi Ayşe başıyla onay verip "tamam o zaman" dedi ve odadan çıktı. Alina ve Ayşe odalarını yerleştirmiş mutfağa girmişti bugün evlerinde ilk yemek yiyişleri olacaktı Alina kocasının sevdiği yemekleri yaparak ona güzel bir sofra hazırlamak istiyordu. Zaman nasıl geçti anlamadı Alina yeme pişmişti Ayşe'ye dönerek "ben bir duş alayım şu yemek kokusu çıksın üzerimden sende yavaş yavaş sofrayı kur Ömer gelir birazdan" dedi ve çıktı mutfaktan. Odasına girip kendini hemen banyoya attı ılık suyun altına girip vücudunu rahatlattı kısa bir duşun ardından giyinme odasına gitti üzerine haki yeşil bir dizlerinin biraz altında olan bir elbise giydi makyaj masasına geçip çok hafif bir makyaj yaptı saçlarını da açık bırakarak eliyle şekil verdi boy aynasının karşısına geçip kendine baktı karnı artık büyümeye başlamıştı çok heyecanlıydı bebeği olacağı için bir an önce kucağına almak için sabırsızlanıyordu elinin altın da hissettiği kıpırtıyla başını karnına eğdi oğlu tekme atmıştı bende sabırsızlanıyorum demek istemişti sanki annesine Alina heyecanla elini karnında gezdirdi "oğlum sende mi sabırsızsın benim gibi babanda çok heyecanlı" dedi sevinçle.

Alina aşağı inip masaya baktı Ayşe harika bir sofra kurmuştu mutfağa bakmak için yönünü değiştirdi mutfağa girince Ayşe hayranlıkla baktı Alina'ya tebessüm edip "çok güzel olmuşsunuz" dedi Alina Ayşe'ye bakıp "teşekkür ederim beğendin mi gerçekten bugün biraz özendim evimizde ilk yemeğimiz süslenmek istedim biraz" dedi gülümseyerek Ayşe başıyla onayladı "çok" dedi. Zil çalınca Ayşe açmak için gidiyordu ki Alina durdur "ben açarım Ömer'dir dedi o sırada kapı alacaklı gibi çalmaya başladı Ayşe yanına gelip "bu ağamın vuruşu değildir" dedi tedirginlikle Alina da verilmişti "hayırdır" diyip kapıya doğru yürüdü kapıya gidiyordu ki cama büyük bir taş atılarak tuzla buz dolu Alina çığlık atıp ellerini karnına doladı Ayşe yanına gelerek Alina'yı korumak için kenara çekti kapı tekrar büyük gürültüyle çalmaya başladı Alina ve Ayşe tedirginlikle birbirine baktı. Alina daha fazla dayanamadı kapıya doğru yürüdü..

Eveett yeni bölümü nasıl buldunuz lütfen beğeni ve yorumlarını eksik etmeyin okuma sayısına göre beğeniler çok düşük böyle giderse hikayeyi kaldıracağım ☹️

Mardin GeliniWhere stories live. Discover now