8. Bölüm

65.6K 1.9K 115
                                    

Çooook  özür dilerim çok geciktim ama küçük bir kızım var onunla ilgilenmekten bölüm yazamadım affızına sığınarak sizi yeni bölümle baş başa bırakıyorumm 💕

Mirza kapıda tüm heybetiyle duruyordu gözleri etrafı kolaçan ettikten sonra Alina da durdu öyle derin bakıyordu ki bir an ürperdiğini hissetti Alina elini kolunu nereye kocağını şaşırdı sonra gözleri kayıncvalidesi Emine hanım da durdu kim bu adam der gibi baktı gözlerine Emine hanım gözlerini kaçırmak dışında hiç bir tepki vermedi. O sırada Mirza Alina'ya yaklaştı ve tam önünde durdu gözleriyle süzdükten sonra"sen Alina olmasın" dedi soğuk bir sesle Alina kafasını aşağı yukaru sallamakla yetindi sadece dili hafif bir tebessüm belirdi Mirza'nın dudaklarında daha sonra bakışları Emine hanım ve kızına döndü "bir hoşgeldin demek yok mu teyzeciğim" dedi buz kütlesi sesiyle Emine hanım hemen atıldı "hoşgeldin oğlum kussura bakma şaşırdık beklemiyorduk seni" diye bildi. Mirza öfkeyle baktı teyzesine "durumdan haberim olsaydı gelirdim yeni öğrendim" dedi Emine hanım bir şey demedi sadece "buyur oğlum otur şöyle kızlar sana kahve yapsın" oturdu Mirza.

Akşam üzeri olmuş masa hazırlanmıştı yemek yemek için Hasan ağa ve Ömer ağayı bekliyorlardı. Ömer ağanın Mirzanın burda olduğundan henüz haberi yoktu Mirza söylemelerini istemedi.
Ömer ağa kapıdan tüm heybetiyle içeri girdi Mirza tam karşısında ayakta bekliyordu. Ömer ağanın gözleri karsını aradı etrafta gezdirdi harelerini ve Mirza'yı gördü tüm öfkesiyle baktı karşısında dikilen adama ellerini yumruk yaptı ve öfkesinden taviz vermeyen  sesiyle "ooo Mirza beyler teşrif etmiş" dedi biraz da alaylı bir tonlamayla Mirza tebessümle "ya Ömer ağa geldim" dedi aynı öfkeyle Alina bu olanlara bir anlam veremiyordu kimdi bu adam kimse ona bir açıklama yapmamış o da sormamıştı karışmak istememişti.

Herkes yemeye oturdu Mirza şöyle bir göz gezdirdi masadakilere ve yine Alina da durdu öyle derin bakıyordu keşke diyordu içinden sadece keşke..

Ev ahalisi yatmak için odalarına çıktılar Mirza'ya da Ömer ağa ve Alina'nın odasının bulunduğu katta ki misafir odasını açtılar. Herkes yattıktan sonra Mirza odasından çıkıp avluya indi sessizce Mardin'in o eşsiz nanzarısını izlemeye koyuldu o sırad telefonu çaldı ekran da Hişar ağa yazısını görünce dudakları alayla kıvrıldı "buyur Hişar ağa hayırdır gece gece" dedi Hişar ağa "merak ettim seni oğul vardın mı piroğlu konağına" diye sordu Mirza küçük bir kahkaha atarak "vardım ya vardım" dedi alayla Hişar ağa "peki ya kızı gördün mü anlatıldığı gibimiymiş" dedi Mirza derin bir nefes aldı "az bile söylemişler o hareleri bir görsen insanı içine çekiyor sanki" dedi içli bir şekilde Hişar ağa da bir nefes verdikten sonra "ee ne yapacaksın oğul alacak mısın kızı kadının yapa bilecek misin sonuçta Ömer ağanın koynuna girmiştir onun helali olmuştur" dedi sıkıntıyla Mirza ellerini yumruk yapıp öfkeyle o "benimdi benim olanı aldılar" dedi öfkesine öfke katarak ve devam etti "piroğulları benim olanı almanın cezasını misliyle çekecekler" dedi..

Selam sizi daha fazla bekletmek istemedim kontrol etmeden paylaştım yazım hataları varsa affola en kısa zamanda yeni bölüm gelecek sizi çok bekletmeyeceğim ama sizde beğeni ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen 💕

Mardin GeliniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin