14. Bölüm

47.3K 1.4K 69
                                    

Eveettt yeni bölümle karşınızdayımm 🌸
Yorum ve beğenilerinizi eksik etmeyiin

Ağabeyini terasta telefonla konuşurken gördü yanına gitme için ayaklandı o sırada Ömer ağa telefonunu kapatıp yanına geldi "hayırdır ağabey yengem söyledi mi?" Diye sordu Ömer ağa sinirle "Mirza itiymiş" dedi Azatla birlikte konaktan çıkıp şirkete gittiler tüm adamlarını yanına çağırdı "o iti bana bulacaksınız her yeri didik didik arayın canlı istiyorum sakın bir şey yapmayın ben kendi ellerimle vereceğim cezasını" dedi öfkeyle adamları başlarıyla onaylayıp odadan çıktılar. Ömer ağa sinirden odanın içinde ileri geri yürüyordu Azat önüne geçip "ağabey sakin ol artık bulacağız o adi herifi" dedi Ömer ağa "nasıl sakin olayım Azat karıma bebeğime bir şey olabilirdi o it yüzünden aklıma geldikçe çıldırıyorum" dedi öfkeyle, Ömer ağanın telefonu çaldı telefonu eline aldığında tebessümle cevap verdi arayan karısıydı "Alina'm" diye açtı telefonu karısı "nasılsın nerdesin bir hışımla çıktın odadan merak ettim seni" dedi Ömer ağa "iyiyim merak etme şirkete geldim" dedi Alina "lütfen o adama dokunma ona bir şey olmasından değil sana bir şey olmasından korkuyorum bırak Allahından bulsun" dedi ağlamaklı bir sesle Ömer ağa derin bir iç çektikten sonra "sen bunları düşünme güzelim dinlemene bak yorma kendini" dedi " seni mereka ediyorum" dedi karısı Ömer ağa gülerek "ya öyle mi o zaman yanından ayrılmamalıyım senin" dedi, Alina " evet bence de hem bebeğimiz de seni istiyor yanında " Ömer ağa karısının bebeğimiz demesiyle bir garip oldu "bizim bebeğimiz" dedi hayranlık dolu sesiyle Alina "gelecek misin gerçekten"dedi Ömer ağa "yarım saate yanınızdayım" dedi

Alina yatmaktan çok sıkılmış biraz hava almak için terasa çıkmıştı konağın kapısı açıldı kocası gelmişti. Ömer ağa kafasını avluya kaldırınca karısını gördü koşar adım merdivenleri çıkıp yanına geldi "neden ayaktasın güzelim" dedi "yatmaktan çok sıkıldım biraz hava almak için çıktım" dedi Alina Ömer ağa karısına dönerek "hava iyice soğumaya başladı üstün incecik üşütüp hasta olacaksın" dedi ve çıkarıp ceketini karısının omuzlarına koydu. Alina kocasına bakıp "çok garip" dedi Ömer ağa "neymiş o garip olan" dedi Alina karnını okşayıp "biz" dedi gülerek Ömer ağa karısına bakıp "sana bir şey itiraf edeyim mi ?" Dedi Alina "neymiş o itiraf"dedi merakla Ömer ağa hafif bir kahkaha attı karısının karnını okşayıp "düşündükçe elim ayağım titriyor hala inanamıyorum bir an önce kucağıma almak o mis kokusu içime çekmek istiyorum" dedi.

Aradan 3 gün geçmişti Alina gözlerini açtığın da saat 7'ye geliyordu kafasını yan tarafa çevirdiğin de kocasını göremedi o esnada banyonun kapısı açıldı kocası yanına gelerek "günaydın" dedi tebessümle Alina da aynı karşılığı verdi Ömer ağa karısının alnına vir öpücük bırakıp "haydi hazırlan kahvaltı yapıp çıkalım" dedi Alina "nereye gidiyoruz" dedi Ömer ağa "unuttun mu bugün bebeğimizi göreceğiz ilk kez" dedi heyecanla harmanlanmış olan mutlulukla Alina kocasına dönerek "ee iyi de randevu saatimize daha var ne bu acele" dedi gülerek Ömer ağa "ne yapayım çok heyecanlıyım" dedi. Alina yataktan kalkıp banyoyo girdi işlerini halledip çıktıktan sonra giyinme odasına geçti üzerine diz altın da spor bir elbise altına beyaz sğor ayakkabılarını giydi hafif bir makyajla yüzünü renklendirdikten sonra kocasına döndü "hazırım kahvaltıya ine biriz " dedi Ömer ağa karısının elinden tutup kapıya yönlendirdi. Herkse kahvaltı sofrasındaydı Emine hanım gelinine bakarak "kızım randevun bugün müydü ?" Dedi Alina " evet anne" dedi ve herkes kahvaltısını etmeye başladı.

Hastaneye geldiklerinde direk doktorun odasının önüne geldiler sekreter "içerise hasta var çıkınca sizi alıcam" dedi Alina heyecanla kocasının elini tuttu "o kadar heyecanlıyım ki kalbim yerinden çıkacak sanki" dedi Ömer ağa "bil mukabele" dedi gülerek. Alina ve Ömer ağa doktorun yanına girdiler nasılsınız faslında sonra doktor Alina'yı yatağa uzanıp karnını açmasını söyledi. Doktor Alina'nın karnına sıvı jeli sürünce bir an ürperdi Alina ve gözlerini monitöre dikti doktor ekrana baktı bir süre sonra bir kaç düğmeye bastıktan sonra oda da bir ses yankılandı Alina kocasına baktıktan sonra doktora döndü "bu ses" dedi ve sustu doktor "evet bebeğinizin kalp atışı" dedi tebessümle Alina ağlamaya başladı "bu bir mucize" dedi doktor "şuan bebeğiniz gayet iyi durum da ve 6 haftalık" dedi tebessümle doktor gerekli bilgileri vermiş ve vitamin yazdıktan sonra odadan çıkmışlardı Ömer ağa karısına bakarak "bence kızımız olacak" dedi tebessümle Alina "gerçekten kız olmasını mı istiyorsun" dedi çekinerek Ömer ağa gülümseyerek "tabi ki bir oğlum olsun isterim ama önce kız" dedi.

Ömer ağa karısını eve bıraktıktan sonra şirkete gitti. Alina da odasına çıkıp biraz dinlenmek istedi Ayşe'ye "ben odamdayım annem sorarsa" dedi Ayşe "tamam hanımağam" dedi Alina odaya çıkınca kendini direk yatağa attı bir sürü yok yürümüş gibi yorgun hissediyordu kendini tam gözlerini kapatmıştı ki kapı tıklatıldı Alina başını kaldırıp kapıya baktı Emine hanım içeri girip "kussura bakma kızım rahatsız ettim ama seni ve torunumu merak ettim" dedi Alina doğrularak "olur mu öyle şey anne ne rahatsızlığı torunun da iyi çok şükür doktor 3. aya kadar dikkat etmem gerektiğini söyledi" dedi Emine hanım gelininin başını okşayarak "ohh çok şükür sofra yarım saate hazır olur yemeğe kadar dinlen kızım" dedimve odadan çıktı. Alina daha fazla dayanamamış gözlerini kapatmıştı kapının birden açılmasıyla sıçrayarak yerinden kalktı "Mirza" dedi korkuyla. Mirza üzerine doğru gelip "seni almaya geldim" dedi gülerek.

Umarım beğenirsiniz elimden geldiğince uzun yazmaya çalıştım 2 günde bir bölüm yazmaya çalışacağım söz vermiyorum ama elimden geleni yapacağım bir sonra ki bölüm de görüşmek üzere 👋

Mardin GeliniWo Geschichten leben. Entdecke jetzt