26. Bölüm

28K 979 32
                                    

Uzun aradan sonra bölüm paylaşa bildim nihayet lafı çok uzatmayacağım bölüm sonunda ki yazıyı okumadan geçmeyin. Buyrun bölüme ❣️

Alina kapının kulpuna uzandı elleri titriyordu yavaşça kapıyı açtı. Kapının açılmasıyla maskeli adamların eve girmesi bir oldu adamlardan biri Alina'nın kolunda tutup çekiştirmeye başladı "sen bizimle geliyorsun" dedi Ayşe öne atılıp "bırakın onu" deyip bağırmaya başladı maskeli adam Ayşe'ye yaklaştı "kes sesini" deyip tokat attı. Alina bağırıyor yardım istiyordu ama kimse duymuyordu. Adamın elinden kurtulup Ayşe'nin yanına koştu yanına oturup sarıldı "iyi misin Ayşe bir yerine bir şey oldu mu" dedi korkuyla Ayşe başını sağa sola salladı "iyiyim" dedi sessizce adamlardan biri tekrar Alina'ya doğru gelemeye başladı Alina ve Ayşe geri geri gidip "gelme" diye bağırıyordu adam sırıtarak yanlarına biraz daha yaklaştı "gelme diyorum sana Allah'ın cezası" diye bağırdı ama adam onu duymuyormuş gibi iyice yaklaştı eğilip saçından tuttuğu gibi ayağa kaldı Alina acıyla bağırdı Ayşe Alina'nın elini tutup kendine doğru çekmeye başladı "bırakın yalvarırım bırakın o hamile" dedi ağlayarak adamlardan bir diğeri Ayşe'ye yaklaşıp karın boşluğuna hızlıca tekme attı iki büklüm yere yığılan Ayşe acıyla kıvaranıyordu Alina hiddetle bağırarak "Ayşe iyi misin Ayşe nolur ses ver duyuyor musun beni?" Diye bapırıp durdu. Adamlar artık sabırsız bir halde "eehh yeter artık alın kadını gidelim kocası gelmeden" dedi Alina başını sağa sola sallayıp "bırakın lütfen bırakın beni ne istiyorsunuz benden ?" Diye bağırıp ağlamaya başladı iki adımda yanına gelen adam "yeter be kes sesini" deyip tokat attı daha fazla beklemeden Alina'yı da alıp çıktılar evden.


Ömer ağa şirketten çıkarken karısını aradı bir şey isteyip istemediğini soracaktı ama cevap vermedi sonra Ayşe'yi aradı çaldı çaldı açan olmadı yemek yapmaya daldılar herhalde deyip yola çıktı. Evin önününe gelince gördüğü manzarayla başından aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldu bağırarak eve doğru koşmaya başladı eve girdiğin de Ayşe'yi yerde iki büklüm yatarken buldu hızlıca yanına gidip kendisine döndürdü yüzünü "Ayşe kendine gel iyi misin Ayşe aç gözlerini Alina nerede ne oldu burada" dedi endişeyle karışık sinirle Ayşe gözlerini aralayıp "Ağam Alina" dedi nefesi çıkmıyor doğru düzgün konuşamıyordu Ömer ağa "ne oldu Ayşe Alina'ya hadi bir gayret zorla kendini" dedi derin bir nefes almaya çalıştı "adamlar geldi zorla götürdüler ben ben engel olmaya çalıştım ama başaramadım" dedi ağlayarak Ömer ağa Ayşe'nin yanağını okşayarak "şşh senin bir suçun yok" dedi öfkeyle "o şerefsizleri bulduğum da alacak nefesleri olmayacak" dedi ve hemen ambulansı aradı. Ambulans gelip Ayşe'yi aldı soluğu konaktan alan Ömer ağa bir hışımla içeri girdi adamlarını etrafına toplayıp olanlarını anlattı bağırarak ekledi "Alina'yı bulmadan dönmek yok her yeri didik didik arayın her taşın altına bakın bulun Alina'yı" diyerek gürledi adamlar başlarıyla onaylayıp konaktan çıktılar. Sesleri duyan Emine hanım avludan aşağı bakıp "hayırdır oğul ne oldu ?" Dedi endişeyle Ömer ağa annesine dönüp "ana Alina'm yok kaçırdılar karımı" dedi Emine hanım ellerini yüzüne kapatıp ağlayarak "sen ne dersin oğul kim yapar böyle bir şeyi bul oğul bul gelinimle torunumu" dedi endişeyle.

Haberi alan Fatma hanım soluğu Piroğlu konağın da aldı ağlayarak Emine Hanım'ın yanına geldi "kızım nerede ne yaptılar ne istediler benim yavrumdan" deyip daha şiddetli ağlamaya başladı Emine hanım dünürüne darılarak "bilmiyorum Fatma bilmiyorum ama bildiğim tek şey oğlum karısını bulup getirecek sağsağlim" dedi ağlayarak Fatma hanım "bulur değil bırakmaz kızımı pisliklerin elinde" dedi iç çekerek Emine hanım buruk bir tebessüm edip "bırakır mı hiç Mardini yıkar yakar ama bulur kızımızı" dedi.

Ömer ağa saatlerdir karasını arıyordu yer yarılmış yerin dibine girmişti sanki yoktu hiç bir yerde hangi adamını aradıysa aldığı tek cevap "henüz bulamadık ağam" oluyordu. Kim ne isterdi karısından doğmamış bebeğinden ama ne olursa olsun hangi deliğe girmiş olurlarsa olsun bulacatı bunu yapanları bulup yerin yedi kat dibine gömecekti. Gün geceden gündüze dönmeye başlamıştı ama hala karısından bir haber yoktu hala bulamamıştı sevdiğini oğlunun annsini iyimiydi, açmıydı bilmiyordu bunları düşündükçe kafayı yiyecekti.


Aradan 2 gün geçmişti ama hala bulamamıştı karısını yoktu işte hiç bir yerde yoktu nere götürmüşlerdi karısını neredeydi iki gözünün çiçeği o sırada telefon çaldı adamlarından biri arıyordu hemen cevap verdi telefona açar açmaz "bana iyi bir haber ver" dedi hiddetlele "ağam gelinağamı bulduk Mardin çıkışında bir evde tutuyorlar biz çıktık yola" dedi Ömer Ağa hemen ayaklanıp arabasına doğru hızlıca yürümeye başladı "bende çıkıyorum hemen ben gelmeden bir şey yapmayın evin etrafını sarın" dedi adamı "emrin olur ağam" deyip kapattı telefonu.

Ömer ağa adamının yanına gelip "içerdeler mi?" Dedi gözlerini karşısında ki evden ayırmıyordu " evet ağam evdeler hanımağam da içerde" dedi yavaş yavaş eve yaklaşmaya başaladılar o sırada büyük bir gürültüyle ev patladı Ömer ağa koşmaya başladı "Alinaa" diye bağırarak adamlarından biri Ömer ağayı tuttu "ağam durun öldüreceksin kendini" dedi "lan benim karım içerde oğlum içerde ben burada durup ölmelerini mi izleyeyim ha bırak lan bırak" diye bağırmaya başladı. Ev küle dönmüş Ömer ağa bir şey yapamamıştı karısı, oğlu yokmuydu şimdi oğlunu kucağına alamadan kokusunu içine çekemeden gitmişti karısına da daha doyamamıştı ki yere çöküp acıyla bağırmaya onca millet aldırmadan ağlamaya başladı. Bulacaktı ne pahasına olursa olsun bunu yapanları bulacaktı.
Derinden bir ses duydu hızlıca kalktı olduğu yerden ağaçlıklara doğru yürüdü gördüğü manzara bir kez daha dağladı yüreğini.

Evettt arkadaşlar nasıl buldunuz bölümü beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum bir sonra ki bölüm final olabilir veya 2 bölüm daha yazıp öyle final yapa bilirim henüz karar vermedim şimdilik hoşçakalın 🖐️

Mardin GeliniWhere stories live. Discover now